Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, JamesTheMan pravi:

Jap. V petek zjutraj pičim dol. Se bom potepal tam okoli do nedelje. V nedeljo računam, da se vmes parkiram pr dinkotu. Če se srečamo pustim, da mi plačaš kofe. Samo ne se pol na demenco zgovarjat. :D

Predzadn stauk ne znam prebrat ... nekaj oboldanih črk mi je neznanih še posebi, če prihaja nemojih ust  :huh: 

Vsem ostalim, ki bolj razumno pišete, verjetnost, da bom tam okol po jadrankasti jadranki kolenćku je cca 57,89 % 

Objavljeno

Lahk ti tud jaz plačam kafe. Samo pocukaj me za rokav (če boš dosegu) drugač mi pa na prste stop. :D

Objavljeno
pred 7 minutami, JamesTheMan pravi:

Lahk ti tud jaz plačam kafe. Samo pocukaj me za rokav (če boš dosegu) drugač mi pa na prste stop. :D

bom že nekak prebudu sočutje v teb ... ampak .. nisem še povedal, da na prazen želodec mi popoldanska kava ne paše preveč :huh:

kdo bo še dol ... napište se .. seznamite se tuki :P 

v soboto najverjetneje do grobnika .. pa če naujo bremze zagrable bo prva postaja Karlobag :jezik: 

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

a boste res ta vikend dol .. neki študiram, ampak je odvisno od nekaj faktorjev ... :huh: 

1771486816_ofcourse.jpg.caac2688096b367640b3d463c3b50581.jpg

Objavljeno
6 hours ago, Kmet2 said:

Denar mej s sabo , jz bom kar pr Dinkotu počaku :D

:beer2:

Glede na napovedano gužvo bo skoraj bolj pametno nedelja/ponedeljek .. :)

Objavljeno

Bomo počakali, da uleti kiri od kriptovalutarjev. Denar mora krožit, to je osnovno ekonomsko pravilo. Tak da spraznite štunfe, dvignite cekine pa se pr dinkotu dobimo. :D

Objavljeno
pred 4 urami, maus pravi:

a boste res ta vikend dol .. neki študiram, ampak je odvisno od nekaj faktorjev ... :huh: 

Jp:D

Objavljeno
5 hours ago, maus said:

Pridi no :) Je že eno leto od naših palačink pri Dinku ;) 

Objavljeno
Pravkar, Keiko pravi:

Pridi no :) Je že eno leto od naših palačink pri Dinku ;) 

sj vem ... ampak morm skoz pozorno gledat u krožnik .. tut trepnt ne smem s trepalnico, ker mi pol kr kakšna zmanka :huh: 

Objavljeno

Haha, ne skrbi, bom/o čisto pridni :D  Vsak svoje in bo ;) 

Samo vreme še naročimo in gasa :) 

Objavljeno

Me skrbi, da bo stolov zmanjkal. Bom kar svojga s sabo prnesum_image_stol_trinog_%2089108_81.jpg

• Haha 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Quest pravi:

Me skrbi, da bo stolov zmanjkal. Bom kar svojga s sabo prnesum_image_stol_trinog_%2089108_81.jpg

no jst nism tak gorenc, kakšni dami odstopim tudi svoje naročje :whistle:

Objavljeno

Ob kiri uri približno računate, da bote v nedeljo dol? Verjetno bom prletu iz Raba, imam pa še tisti dan v planu pičit do aerodroma Željava.  :)

Objavljeno
pred 2 minutami, JamesTheMan pravi:

Ob kiri uri približno računate, da bote v nedeljo dol? Verjetno bom prletu iz Raba, imam pa še tisti dan v planu pičit do aerodroma Željava.  :)

Jz ob 10h pičim domov.

Objavljeno

jp, nedelja ET go home :(

Objavljeno

Še nisi obupal nad bregi? :)

Objavljeno
pred 1 minuto, JamesTheMan pravi:

Še nisi obupal nad bregi? :)

ma gori je lahko kaka plohica popoldne ipd. :) nič neobičajnega za hribovje, se pač vzpon naredi do kosila :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, maus pravi:

sj vem ... ampak morm skoz pozorno gledat u krožnik .. tut trepnt ne smem s trepalnico, ker mi pol kr kakšna zmanka :huh: 

....hahahaha...mej eno vrbovo šibo s sjeb...pa pu prstih jih kresn...:lol1:

Objavljeno (popravljeno)
pred 7 urami, maus pravi:

dsc_6993__copy.jpg.7511d8d0495088c204fe4ce400ba66f7.jpg

@maus evo ti faktorjev, vsaka ma svojga

Popravljeno . Popravil notranc
Objavljeno

prosm, nehite nabijat,

nehite u hribe zavijat,

jadranka vas čaka,

sončna in taka, 

kot ritka zgoraj je vsaka :P

ps.

kdo mi bo kufe plaču se pa kr sprot vpisujte:

1.

2.

3.

itd

• Všeč mi je 3
Objavljeno
9 minutes ago, DAMI34 said:

prosm, nehite nabijat,

nehite u hribe zavijat,

jadranka vas čaka,

sončna in taka, 

kot ritka zgoraj je vsaka :P

ps.

kdo mi bo kufe plaču se pa kr sprot vpisujte:

1. Za rimo si zaslužiš več kot eno. Od mene dobiš jutri zgodaj popoldne, ker grem potem dalje... Če te ne bo, bom Dinkotu pustil depozit

2.

3.

itd

Objavljeno
pred 27 minutami, nemo pravi:

žal v petek šihtam,

na jadranko takoj šibnem, ko se zbrihtam :P

Popoldan pri Dinku,

koristim tvoju lozinku :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!