Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

In se znajdet na makedamu a ne :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

AccuWeather napoveduje izboljšanje v pon/tor drugi teden za področje od Zadra. Celi prihodnji teden bom imel dopust, tako da srčno upam, da napoved drži..s kolegom sva planirala sicer pot v Srbijo in na Kosovo, ampak samo da nekje bo vreme za motoriranje...Planira kdo kaj podobnega, ima kdo kakšno napoved, ki ji verjame?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi gremo tudi v juzne kraje. Sarajevo, Split kaze danes lepo vreme za naslednji teden. Gledal sem accuweather in meteo, bolj tocna napoved bo pa konec tedna po lokalnih vremenskih straneh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In se znajdet na makedamu a ne :kva1:

V italiji bl težko :P

p.s. js tut grem dol, nekam....in boli me Đ za vreme, bl ko bo lilo, bolj bom nalit :D

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa sonce bo, kaj ni jasn :blush: še vsak let je bil :) sploh če sem jaz tam dol :P

..ti si en sonček.... :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah April, v osnovi bo suho, sm pa ke sonce, pa sm pa ke dez..... :grim K je ploha na cevape zavijes.... :beer1:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, zaključil pot. Skupaj 1775 km, včeraj od Budve do Sukošana v soncu in na koncu že v temi :-), danes pa vse od jutranjega sonca do dežja (nekje pri Senju sem zlezel v dežjaka). Vožnja je bila lepa, prometa malo, le včeraj sem od Dubrovnika do Makarske prehitel najmanj 40 avtobusov - zaključil se je nek shod katoliške mladine in sem nabasal ravno nanj. Danes srečal kar nekaj dopustnikov na motorjih, ki so šibali v kontra smer. Naj se imajo lepo, kjerkoli bodo že rajžali. Pa še ena prigoda: Hrvaški carinik mi reče (ko pridem iz naliva dežja pod streho): "Ne trebaš se skidati i tražiti papire, piči napred!" Naš mož postave si je pa vzel čas in me spustil v našo lepo domovino, ko sem mu predložil dokument, dvignil čelado in razmaknil podkapo. Sem vesel, da niso standardi vstopa zgolj napisani, ampak da se jih izvaja. :-)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Počasi se bo treba vrečt v dežjake in iz Gornje Sanice pri Ključu - BiH obrniti proti manj deževnem področju. Planirava Kotor za kakšna dva dni in podroben ogled mesta. Druga varianta je Makarska z Velo luko, tretja.... :unsure:...  :beer2:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Omiš-Brela, zapora ceste, lahko na ac ali po kanjonu cetine...

Tolk za info

Od tu na sliki do Omiša zaprto, a ni problema

Potem bo pa tu gosto za prvega maja.

Lani, na 1.maja dan ob 13-ih smo se po kanjonu Cetine vozili takole, pa ni bilo zapore

post-22275-0-10197900-1398788052_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a tole je jadranka al tema o AC?

kdo se pa po ac še voz :P

snecer ti si se čist pokvaru .....

p.s. hvala za info :P

A se lahko po Sloveniji kje drugje sploh pelješ razen po AC?

Sicer pa ena sveža.

(zajem iz kamere :)

virb0038.jpg

Popravljeno . Popravil Snecer
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!