Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Poznavalci ocvrtih lignjev eno vprašanje: koliko časa v povprečju rabim iz Lj do Zadra (do trajektov za otoke)? Stil vožnje:LT, brez AC oz tisto minimalno če že moram (do Postojne in potem recimo do Krka... )

Je kakšna druga pot do Zadra (brez AC) hitrejša, krajša?

hvala.

Popravljeno . Popravil corser
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cca 4h. Jaz bi definitivno šel po jadranki, če ne greš po hrvaški AC. Tudi do Postojne ti ni treba, z GSom boš bolj užival čez Babno polje.

Vreme je pa danes res zanič, bo treba proti severu.

ScreenShot2014-09-20at090733_zps4fb78781

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva sva se včeraj vračala iz Paklenice (rumena sled na zadnji sliki) pri tem je potovalni računalnik pokazal povprečno hitrost 63km/h, NUVI je izračunal celo 67km/h. A je to LT, najbrž je. Na odprti cesti hitrosti do110km/h, omejitev pa sva se držala v mejah, da je mogoč kakšen dogovor :whistle: .

Sem pa na tem forumu prebral, da nekateri to razdaljo prevozijo v dveh urah, tako so pisali.... (se pravi sva bila midva včeraj nepremičnini)

Google prikaže kar realen čas, če prišteješ še postanke.

lp, M.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No saj nisem mislil danes.

4ure? res? se mi je zdelo, da je več

Večinoma ne gledam na uro, do Starigrada in nazaj v enem dnevu (zame 630km), vmes postanki, kopanje, hrana,..

V naseljih strogo po omejitvah, sicer pa...

Vzemi si 5 za vožnjo in še kolikor rabiš za postanke, da ne zamudiš trajekta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes defintivno ni za hoditi proti jugu, bolj v Avstrijo, če nočeš biti moker.

kad se mora mora se!  :kva2: bom vsaj danes po slo suh. (vsaj mislim) :hooray:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnja izmjena: 26.9.2014. 07:25

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnja izmjena: 26.9.2014. 07:25

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Bura će past, sigurno, još uvjek je!  :kva2:

http://www.meteo-info.hr/grad/karlobag

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!