Skoči na vsebino

IV. Slončkova ringaraja oz. MAMUTOVANJE 2012

Priporočene objave

Objavljeno

vreme zgleda da bo idealno!!! sončno, brez pretiranega vetra...

kukr smo se prpravljali bo skor preveč lepo :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Jaka..opremo mam......čevlje, hlače, jakno... (pa ne vpraš, kolk sem zagonila :))

zdej grem pa za spalko in šotor pogledat :))

pa lajbči od redarjov so tud...:)

kr komej čakam....AAAAAAA!!!!!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ona tega ne rabi...

ti bomo starejši in izkušenejši razložili razliko med moško in žensko lulo...

po šestih medicah ti jaz to lahko celo v okxfordski angleščini razložim. pa kaj fizikalnega tudi... :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

mam šotor, mam spalko, pa še lučko za na glavo :))

škoda k ni jutr že petek!!!

see ya!! :kva2:

Objavljeno
ne pozab labele!!!! Obvezna oprema slončkov :)

verjetno jh imam 5 :D

ona tega ne rabi... ti bomo starejši in izkušenejši razložili razliko med moško in žensko lulo... po šestih medicah ti jaz to lahko celo v okxfordski angleščini razložim. pa kaj fizikalnega tudi... :)

Jaka!!!...ti pa še lajkaš !!! eno ukol ušes dobita!! OBA..hehehe !! :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaka!!!...ti pa še lajkaš !!! eno ukol ušes dobita!! OBA..hehehe !! :P

Jst use lajkam. Sm uradni lajkec :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Sj pravijo uči se od starejših,ta vikend bo še zanimivo :D hahahaaa

Popravljeno . Popravil marcc
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

ravno dobil informacijo, da so cesto posuli. na motoristom prijazen način!

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A gre še kdo v soboto dopoldan s Trojan gor?

Objavljeno

A gre še kdo v soboto dopoldan s Trojan gor?

gre

ravno dobil informacijo, da so cesto posuli. na motoristom prijazen način!

če bo šlo z vremenom takole naprej ne bo treba nič posipat, bodo spet slončki v rožcah

Objavljeno

gre

če bo šlo z vremenom takole naprej ne bo treba nič posipat, bodo spet slončki v rožcah

V rožicah bodo itak v vsakem primeru :OK: ...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Sj pravijo uči se od starejših,ta vikend bo še zanimivo :D hahahaaa

hahaha.....kar smejmo se ..hahaha :D :D :D

JAKA!!! dej cajt prestau, jest bi bla rada že tam :)

a bo pod šotorom kej slame??

a ni nobenga Slončka gor???

Objavljeno

a ni nobenga Slončka gor???

Kaj te muči? :smoke::bounce:

Objavljeno

Evo,za vse zamudnike.

Jutri od 9:30 do 10:00 je zbor na trojanih.Popijemo kavico in pojemo krof.Ob 10:00 najkasneje do 10:10 je štart iz trojan!!!! Nobenega ne bomo čakali.Zamudniki nas lahko dohitijo.Pelali se bomo okol 60 na uro ker imamo dve štirki v skupini,tako da prosim za kolturno vožnjo in brez bedarij.

Naslednji postanek je v Celju in sicer pred Planet Tuš.Pred gostilno Hof (zunanji hof).Kdaj ne vem.Bomo videli kako bo šlo.

še zadnji postanek je predviden v Vitanjih v gostilni viltenstein-nekaj takega.Nato gremo gor do slončkovega placa.

To je na grobo vse.Vsi ki boste prišli sami,imate par strani nazaj kažipot in tudi smo postavili znake na vseh krožiščah v in iz Vitanj do slončkovega placa.

Se vidimo na placu!!!

LPM

Objavljeno

Evo,za vse zamudnike.

Jutri od 9:30 do 10:00 je zbor na trojanih.Popijemo kavico in pojemo krof.Ob 10:00 najkasneje do 10:10 je štart iz trojan!!!! Nobenega ne bomo čakali.Zamudniki nas lahko dohitijo.Pelali se bomo okol 60 na uro ker imamo dve štirki v skupini,tako da prosim za kolturno vožnjo in brez bedarij.

Naslednji postanek je v Celju in sicer pred Planet Tuš.Pred gostilno Hof (zunanji hof).Kdaj ne vem.Bomo videli kako bo šlo.

še zadnji postanek je predviden v Vitanjih v gostilni viltenstein-nekaj takega.Nato gremo gor do slončkovega placa.

To je na grobo vse.Vsi ki boste prišli sami,imate par strani nazaj kažipot in tudi smo postavili znake na vseh krožiščah v in iz Vitanj do slončkovega placa.

Se vidimo na placu!!!

LPM

JA QWA PA SOBOTA ? SE PA ZNAJD SAM, ANE !? če najdem,prnesem štrudl.( moj štrudl !!! )

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Jp,

znajdit se morte smi.Apmpak kolikor imate v tej temi podatkov ni nobene panike :) .Od kažipota do tabl.....tako da ni kej za zgrešit.

Cifro od Jakata že itak mate,pa še mojo bom dal za ELOta pa ne vem če jo lahko dam.

Jaka-040 351 469

Marcel-070 841 066

P.S.

Če slučajno koga z motorjem zloži po cest,kjer se začne makadam naj pokliče na te dve cifri.Pod pogojem da je motor v nevoznem stanju ali pa ste se vi poškodovali tako hudo da ne morete nadaljevati vožnje z motorjem.Naprimer,zlom noge,roke,vrata,čeljusti,....

Malo heca,res pokličite če bo kaj narobe!!!!!!!!!!

LPM

Popravljeno . Popravil marcc
Objavljeno

Jp,

znajdit se morte smi.Apmpak kolikor imate v tej temi podatkov ni nobene panike :) .Od kažipota do tabl.....tako da ni kej za zgrešit.

Cifro od Jakata že itak mate,pa še mojo bom dal za ELOta pa ne vem če jo lahko dam.

Jaka-040 351 469

Marcel-070 841 066

P.S.

Če slučajno koga z motorjem zloži po cest,kjer se začne makadam naj pokliče na te dve cifri.Pod pogojem da je motor v nevoznem stanju ali pa ste se vi poškodovali tako hudo da ne morete nadaljevati vožnje z motorjem.Naprimer,zlom noge,roke,vrata,čeljusti,....

Malo heca,res pokličite če bo kaj narobe!!!!!!!!!!

LPM

ja ok . letos ste se res potrudl ! se vidmo.

Objavljeno

za ELOta pa ne vem če jo lahko dam.

ni panike, lahko bi jo dal...

torej, za slončkov shuttle service lahko pokličete tudi mene na 041-395-352.

čau

Objavljeno

. . .

. . , prnesem štrudl.( moj štrudl !!! )

A sem v soboto lahko tvoj prijatelj . . ?? :whistle:(štrudlpress)

:beer2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

,prnesem štrudl.( moj štrudl !!! )

Ej, a se tud vam zdi zanimivo, da sm od cele strani besedila in slik zapopadel samo na tole? :D

Objavljeno

Ej, a se tud vam zdi zanimivo, da sm od cele strani besedila in slik zapopadel samo na tole? :D

Nisi edini, tudi jaz meni je v oči padel samo štrudl, drugo je bilo samo neko smetje :grim .

LP Robert

• Všeč mi je 2
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!