DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred 59 minutami, krucymucy pravi: Si uposteval tudi razliko davka 3% in strosek dostave? ne, si upošteval, da je 100km do TC ali malo manj do Čarlija? Moj post se nanaša bolj na to, da so HJC določeni modeli verjetno v akciji, ker pridejo novi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 2 minutes ago, DAMI34 said: ne, si upošteval, da je 100km do TC ali malo manj do Čarlija? Sem. Sam jaz placam gorivo pavsalno pa mi je vseeno. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred 2 minutami, krucymucy pravi: Sem. Sam jaz placam gorivo pavsalno pa mi je vseeno. blagor tebi FC moto ni zanemarit, če rabiš prav določeno grafiko pa je nikjer pri lokalnih trgovcih ne dobiš. Jaz recimo rabim "aranžno" Drugače pa tkole, 3 leta, pa nekih 60kkm in moja HJC RPHA ST kaže znake izrabe na oblazinjenju spodaj. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred 1 uro, krucymucy pravi: Si uposteval tudi razliko davka 3% in strosek dostave? Davk? Posljeju iz eu in free shiping nad 150eu.. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Moto Charlie Trst, RPHA 11 Od 292,50 do 357,50, odvisno os grafike Pa če se pajaviš tam, bo Damir že izvlekel kalkulator za še kak € dodatnega popusta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 (popravljeno) 16 minutes ago, sesir said: Davk? Posljeju iz eu in free shiping nad 150eu.. Obracunali so mi razliko v davku in postnino. Za ene 400 bruseljskih sem narocil. Resda junija nazadnje, mogoce je zdej drgac. Edit: da ne bos reku da sem se zmislu. Popravljeno Oktober 24, 2018. Popravil krucymucy sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 29 minutes ago, krucymucy said: Obracunali so mi razliko v davku in postnino. Za ene 400 bruseljskih sem narocil. Resda junija nazadnje, mogoce je zdej drgac. Edit: da ne bos reku da sem se zmislu. Ja so neki novi paragrafi od 1.1. A si to na kak sp/doo kupoval? Al je zdej tako tud b2c? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 1 hour ago, Kugelschreiber said: Ja so neki novi paragrafi od 1.1. A si to na kak sp/doo kupoval? Al je zdej tako tud b2c? Nase, na fizicno osebo. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 pred 18 urami, Joker pravi: Pa če se pajaviš tam, bo Damir že izvlekel kalkulator za še kak € dodatnega popusta... Pa če si redna stranka gre še do šefa vprašat za ekstra -% Xebec, KARMEN1 in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 pred 36 minutami, Rey pravi: Pa če si redna stranka gre še do šefa vprašat za ekstra -% shoei majo tut? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 pred 8 urami, Xebec pravi: shoei majo tut? Casco Shoei GT AIR Swayer listino € 609,00 -30% € 426,30 Drugega nisem zasledil na FB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 Shoei imajo. Midva sva svoji GT Air kupila pri njih. Takrat jih ne bi mogla nikjer dobiti ceneje. FC je imel občutno višjo ceno... Ne da bi delal reklamo, ampak po mojih izkušnjah je to najbolj ugodna trgovina daleč okoli. Tudi poprodajna podpora je dobra. Pri jakni (Clover) so se paneli na rokavih po kakšnih dveh letih pričeli "muckati" iz čistega mira. Nesla sva pokazat, Damir je klical zastopnika in jakno obdržal. Rokave so brezplačno in z opravičilom popravili... Vem, to je lepa gesta Cloverja, ampak MotoCharlie se je potrudil, da je do tega tudi prišlo. Ne vem pa, kako bi bilo, če bi se obrnila direktno na Clover... Rey in Bostjan L 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 23, 2019 Deli Objavljeno Marec 23, 2019 mam pro 10 za prodat, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 4, 2019 Deli Objavljeno Maj 4, 2019 Mogoče ve kdo, kakšno zapiranje ima preklopna čelada HJC IS MAXX II, mikrolock ali DD obročke? V opisu piše microlock na videu kaže obročke...z obročki se mi ne ljubi ukvarjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 4, 2019 Deli Objavljeno Maj 4, 2019 (popravljeno) Nima DD. https://sharp.dft.gov.uk/helmets/hjc-is-max/ https://sharp.dft.gov.uk/helmets/hjc-is-max-2/ Popravljeno Maj 4, 2019. Popravil KARMEN1 vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 15, 2019 Deli Objavljeno Oktober 15, 2019 HJC je za leto 2020 pripravil nekaj novih modelov, ki mi v nobenem pogledu niso všeč. Niti barve, niti grafike, niti zapenjanje...........niti nič. Iščem zamenjavo za sedanjo FGST, pa je ni....... Sharp testov nisem še poiskala, niti ne vem, če so že narejeni. Stari modeli bodo verjetno šli iz prodaje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 15, 2019 Deli Objavljeno Oktober 15, 2019 Ajde, ta bi vsaj pasala na motor. Pa ni nov model........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno Oktober 15, 2019 Deli Objavljeno Oktober 15, 2019 Jst mam to. Probu pri Mauriju, kupu v Sesljanu PS: Mauri je lump ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 15, 2019 Deli Objavljeno Oktober 15, 2019 Si zadovoljen z njo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno Oktober 15, 2019 Deli Objavljeno Oktober 15, 2019 pred 55 minutami, KARMEN1 pravi: Si zadovoljen z njo? Ma full. Pred tem sm probu arai pa mi ni sedla na mojo okroglo glavo. Ta je bla druga ki sem jo probu. Najprej M pa me je bolelo čelo po 15 min, L sm dobu pa takoj filing, da mi sede, čeprav sem pole še kakšno uro blodu po trgovini. Mogoče je malo glasna, vsaj meni ne moteče. Booo... Bi mogu probat še druge. Zadovoljen uglavnem. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 Mam jo tudi jest (ajronmena), pa luksa Kvalitetnejša je od rpha st, zaenkrat še tiha, vozim jo 1 sezono pred 13 urami, KARMEN1 pravi: Ajde, ta bi vsaj pasala na motor. Pa ni nov model........ rpha70 je nov model, oziroma zadnji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 (popravljeno) Ja, vem, ampak sem mislila grafiko..........da ni letnik 2020. Drugače pa nobene posebno lepe barve, čeprav jih je na rpha70 ogromno. Ali je enobarvna, ali vsa pisana. Pa skoraj nič kombinacij črne, z malo bele. Popravljeno Oktober 16, 2019. Popravil KARMEN1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 25 minutami, KARMEN1 pravi: Ja, vem, ampak sem mislila grafiko..........da ni letnik 2020. Drugače pa nobene posebno lepe barve, čeprav jih je na rpha70 ogromno. Ali je enobarvna, ali vsa pisana. Pa skoraj nič kombinacij črne, z malo bele. ja grafike običajno lanske so tut s popustom. Sedaj če rabiš prav novo grafiko, se bo odražalo na ceni. Kaj vse obstaja najlaže vidiš tule: fc moto izbereš HJC, tip čelade, barve (na levi strani) https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=ViewFaceted&ObjectID=134136700&PageSize=60&FacetRange_ListPrice=186 €&FacetRange_ListPrice=618 €&FacetValue_CategoryID=134136700&FacetValue_PreDefString_en_65290051=Black&FacetValue_Manufacturer=HJC&OrderBy=ListPrice&OrderDesc=1 potem pa lahko pri naših trgovcih naročiš točno tako, če je nimajo na zalogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 Izbrala bom eno, s kombinacijo Kawasaki zelene barve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2019 Deli Objavljeno Oktober 16, 2019 pred 6 minutami, KARMEN1 pravi: Izbrala bom eno, s kombinacijo Kawasaki zelene barve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se