bagio Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 ko ste že ravno pri tej čeladi... tole bo verjetno najcenejša varianta? Gkeko, ti imaš torej to čelado? in kakšni so kaj vtisi. me prav mika... hudič je da je nikjer ne zasledim na štajerskem koncu, vsaj za probat.... lp Jaz imam naprodaj takšno čelado,nošena je bila 5x z podkapo,številka S,pa za dobro ceno jo dam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 ko ste že ravno pri tej čeladi... tole bo verjetno najcenejša varianta? Gkeko, ti imaš torej to čelado? in kakšni so kaj vtisi. me prav mika... hudič je da je nikjer ne zasledim na štajerskem koncu, vsaj za probat.... lp Vem, da jih pri Yogi v Velenju in Motonautiki prodajajo. Pokliči, če imajo ta model. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 Uporablja kdo FG15 in če, na kakšnem motorju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno September 7, 2012 Deli Objavljeno September 7, 2012 ko ste že ravno pri tej čeladi... tole bo verjetno najcenejša varianta? Gkeko, ti imaš torej to čelado? in kakšni so kaj vtisi. me prav mika... hudič je da je nikjer ne zasledim na štajerskem koncu, vsaj za probat.... lp Jaz sem svojo kupil v BS centru in na mojo glavo paše kot da bi jo delali po meri Drugače je pa super čelada. Edino rumen pinlock iščem pa ga še nisem našel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno November 5, 2012 Deli Objavljeno November 5, 2012 evo tut jest sm po konc sezone nabavil HJC R-PHA 10http://2.bp.blogspot.com/-FruYUEb2KHw/Tzz7fmC9U5I/AAAAAAAAAGY/Gqj24 po kratkem testu lohk recem SUPER pa se za ugodnih 308 € sem jo dobil, vec pa naslednjo sezono :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fredi71 Objavljeno November 5, 2012 Deli Objavljeno November 5, 2012 Kje si jo dobil?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno November 6, 2012 Deli Objavljeno November 6, 2012 pri moto nautiki, pa glede na to da je spies replika, sem jo dobil res ugodno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Januar 19, 2013 Deli Objavljeno Januar 19, 2013 Vceraj kupil HJC RPH-A 10 za 239,90€ Ce koga zanima, imajo akcijo 1 teden, oz. do razprodaje grafike Ancel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erciona Objavljeno Februar 7, 2013 Deli Objavljeno Februar 7, 2013 Kakšna je razlika med lansko R-pha 10 in letošnjo R-pha 10 plus? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Februar 7, 2013 Deli Objavljeno Februar 7, 2013 Vceraj kupil HJC RPH-A 10 za 239,90€ Ce koga zanima, imajo akcijo 1 teden, oz. do razprodaje grafike Ancel. Kje si nabavil čelado...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Februar 7, 2013 Deli Objavljeno Februar 7, 2013 Nekaj imajo tukaj http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=2855&ime=Integralne_%C4%8Delade nekaj tudi tle http://www.yogi.si/c-718-integralno-zaprte-elade.aspx ostalo pa google Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 7, 2013 Deli Objavljeno Februar 7, 2013 Kje si nabavil čelado...? bs, pa sej sem napisal da je bla akcija. Ce majo se kako v akciji na zalogi, ti jo bodo zveseljem prodal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 bs, pa sej sem napisal da je bla akcija. Ce majo se kako v akciji na zalogi, ti jo bodo zveseljem prodal. Bs je večinoma razprodal, ima še kvečjemu kakšno XS ali XL, vseeno hvala in info, sem repluki BS nabavil v Moto Nautiki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 Bs je večinoma razprodal, ima še kvečjemu kakšno XS ali XL, vseeno hvala in info, sem repluki BS nabavil v Moto Nautiki Daj kakšno sliko gor,ker ne verjamemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 Boš jo kmalu videl, ampak ne vem če ti bo od zadaj všeč..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 Bs je večinoma razprodal Bil prejšnji teden pri njih,baje da okoli 12 feb.dobijo novo pošiljko čelad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 8, 2013 Deli Objavljeno Februar 8, 2013 Boš jo kmalu videl, ampak ne vem če ti bo od zadaj všeč..... :grim Me bolj skrbi,da je ne bom videl,ker sem ogledala snel z motorja sax46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klopko Objavljeno Februar 11, 2013 Deli Objavljeno Februar 11, 2013 Tudi sam sem nabavil letos novo čeljad HJC in sicer http://www.harro.de/hjc-rpha-10-plus-assen.html na sejmu v IT ki je bil pred kratkim in kaj naj rečem meni je všeč cena pa je bila 250€ za modelno leto 2013 Upam da se bo dobro obnesla urkoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Če bi kdo rabil temen vizir za HJC-jko FS-10 ga mam ugodno za prodat; tretjino cene novga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Imam HJC R PHA 10... Čelada je super, zelo lahka, udobna :OK: ... slaba lastnost je ta ,da se vizir rad rosi ob mirovanju...je pa tudi dokaj glasna ob uporabi na dirkališču- vendar za to imamo čepke, ane :grim Uglavnem, jo priporočam, saj je po mojem mnenjnu zelo ugodna glede na kvaliteto. urkoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klopko Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 kaj pa vložek proti rošenju ne pomaga? A tud poleti ko je toplo se rosi?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R6ER Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Vložke proti rosenju sem sicer dobil zraven, vendar jih nisem še preizkusil. Rosi se rado predvsem ob kakih semaforjih...na stežaj odpreš vizir pa je stvar rešena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Kaj nosni del ne pomaga, ravno zato naj bi bil tam, da ne izdihujes v celo celado. Mislim, da sam ne bom imel stem problemov, do sedaj je v Araiki, brez pinlocka nisem mel. Edino šunder mi bo pa šel na živce, če je bolj glasna kot Arai. Sem poizkusil s kartonckom tesnenje vizirja, pa vidim da je na nekaterem delu prevec lufta. A se pri tej celadi kako nastavlja zatesnjenost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 kaj pa vložek proti rošenju ne pomaga? A tud poleti ko je toplo se rosi?? Pomaga... Ga imam noter nonstop in je super zadeva. Ve mogoče kdo, kje bi se dalo kupit rumen pinlock? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Sem se enkrat pregledal tesnenje vizirja 5 let stare Arai ali pa nove HJC RPHA 10. HJC ima prevec luftnih tock, Arai pa totalno dihta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se