klopko Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Sem se enkrat pregledal tesnenje vizirja 5 let stare Arai ali pa nove HJC RPHA 10. HJC ima prevec luftnih tock, Arai pa totalno dihta. a lahko kj več poveš kje si preverjal tesnenje ker te ne zastopim najbol-sory Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 23, 2013 Deli Objavljeno Februar 23, 2013 najprej zapres vizir do kraja,da je res lepo sedel z roko dodatno pogladis vizir na obeh straneh.vzames koscek papirja,z roko sezes v notranjost celade in pricnes z listkom papirja preverjat vizir iz notranje strani naredis cel krog,testiras pa tesnenje prileganja vizirja ob gumo.ce listek zdrkne mimo gume,tam ne tesni. moral bi videti primerjavo med celado ki se cisto nalima na gumo ali pa celado,katera ne tesni dobro.ko nastavljas bolse tesnenje na araiki snames vizir,in rocno spremenis nastavitve na mehanizmu.za hjc se mi ne sanja,imas samo 1 srebrn vijak,malo sem ga se zategnil ampak rezultat je klavrn.bom nesel v bs,mogoce znajo oni kaj vec naredit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Tudi js nabavu. Novo celado hjc fg 15 kane MC-5 2013 model Po 2voznjah celada zelo lepo stoji na glavi in je zelo komot. Vizir se nic ne rosi niti pri mirovanju edino ponoci ko sm se danes vozu piha spodaj pri strani dosti not v celado pa mas celo ledeno brado, Drugace pa tudi precej tiha. Zadovoljen zelo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Tudi js nabavu. Novo celado hjc fg 15 kane MC-5 2013 model Po 2voznjah celada zelo lepo stoji na glavi in je zelo komot. Vizir se nic ne rosi niti pri mirovanju edino ponoci ko sm se danes vozu piha spodaj pri strani dosti not v celado pa mas celo ledeno brado, Drugace pa tudi precej tiha. Zadovoljen zelo Tudi sem bil odlocen, da kupim HJC celado, zdaj pa prebiram, da precej piha noter, ne vem kako si lahko potem z njo zelo zadovoljen?. Sam sem zamenjal Shoei za Nolanko prav zaradi tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Sej ce mas hondo, z veliko veterne zascite, ne bo sile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc93 Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 tudi sam sem kupil letos HJC RPHA 10 čelado! včeraj sem jo stestiral na dirkališču moram povedat da je super nimam nobenega problema z tesnenjem ali glasnostjo edino zjutraj se je občasno zarosil vizir drugače pa top izdelek urkoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Ker jo imam na supermoto motorju zato ce se pa das nizje pa ne piha notri cisto nič Pac edino kar me moti to da piha notri spodaj glede udobnosti im usega ostalega pa je super celada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klopko Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Kaj vetrna zaščita pod brado ne opravlja svojega dela al kaj ! Al opravlja površno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Pod brado je uredu ob strani je problem ki piha tam pri licih ce si dvignjen gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Pod brado je uredu ob strani je problem ki piha tam pri licih ce si dvignjen gor Pri licih? Meni moja ne piha nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mataur Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Pod brado je uredu ob strani je problem ki piha tam pri licih ce si dvignjen gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mataur Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 kako ti lohka piha pri licu...???? pol imaš preveliko celado... mene tok stisne, da sm ko gremlin... čelada vredna vsakega centa... ponovno, ker zgleda, da lih vse ne stima tem našim moderatorjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Si rabu iztisnit mozolj al te kaj peče? Sej ce mas hondo, z veliko veterne zascite, ne bo sile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rok418 Objavljeno Marec 4, 2013 Deli Objavljeno Marec 4, 2013 Celada mi je tocna ker mi obraz ful stisne Nvem ko sm rauno na motorju mi pri strani piha not ce se pa dam nizje pa nic vec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 9, 2013 Deli Objavljeno Marec 9, 2013 R pha10 + udobna, relativno tiha, mirna brez opletanja, nc ne piha not. Minus: kljub dovrsenemu pinlock vlozku se mi rosi, mozno sicer da je treba vlozek kej nastelat se. Overall verdict: vredna svojega denarja (285 eur v mojem primeru) maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 Sem se oglasil v BS in dobil informacije o finem nastavljanju vizirja. Dokler je celada v garanciji, bodo v firmi poskrbeli za nastavitve, a vazno da vemo, da se da tudi to nastavit. Ponovno sem preveril luft vizirja, sedaj z vizitko (prej sem preverjal s tanjsim listom, tako kot sem preverjal Araike) in rezultat je pozitiven. Vec o prvih vtisih celade pa cez kake 2 meseca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 Kul, good to know Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 Ne pozabit... HJC čelade imajo 5let garancije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 Aja? Zakaj pa je meni pri Moto Navtiki rekel,da ima samo 1 leto garancije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 Lahko potrdim, da je garancije 5 let! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Marec 12, 2013 Deli Objavljeno Marec 12, 2013 Sem šel pogledat v torbo ja. Je noter kartica za HJC 5 letno garancijo. Moram samo en dan furo do moto navtike naredit, da mi jo poštemplajo pa datum gor dajo Zgleda da prodajalec niti sam ne ve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Sem šel pogledat v torbo ja. Je noter kartica za HJC 5 letno garancijo. Moram samo en dan furo do moto navtike naredit, da mi jo poštemplajo pa datum gor dajo Zgleda da prodajalec niti sam ne ve. Garancijo maš z računom, mislim sej je gor napisan datum nakupa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Pa fotokopija računa naredi, ker original zbledi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 Pa fotokopija računa naredi, ker original zbledi. Imam A4 original izpis z računalnika DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 5, 2013 Deli Objavljeno April 5, 2013 tudi sam sem kupil letos HJC RPHA 10 čelado! včeraj sem jo stestiral na dirkališču moram povedat da je super nimam nobenega problema z tesnenjem ali glasnostjo edino zjutraj se je občasno zarosil vizir drugače pa top izdelek js jo mam tut urkoman in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se