Ice Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 nekaj linkov je v tej temi. uporabi se google. ne, niso vse istih "dimenzij". razmaki in velikosti lukenj se razlikujejo.
Dolenc™ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 A se je že kdo lotil oriđinal stopalke predelat? Bi moje eno malenkost spustil :)
Dolenc™ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Al pa kje se dobijo nastavljive?
condor Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) Drugaše samo distančnike ni tak problem nardit, narišeš v ACAD, potem pa laserski razrez, vrežeš navoje pa si tam. Potrebno je samo še narediti podalšek za vzvod menjalnika. Sem mel namen narest za fz6, vendar bom raje menjal motor :whistle: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil condor
Dolenc™ Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Tele rizoma so od 430-500eu, mal huda. Rabu bi pa sam za pol centi recimo mal znižat stopalko :)
Dolenc™ Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Okej spet se spogledujem z novimi stopalkami :) A kdo ve kje v Sloveniji bi se to dalo kupit? Rabil bi za Aprilijo rsv l2000. Najcenejše(pa ne slabe), ki sem jih našel so iz amerike za 430$, samo z davkom in ostalimi stvari nanese okol 400eu, tako da bi blo vseeno, če jih za tak denar kupim pri nas. Ena varijanta so tudi TELE, pa še lucas so, tko da se jih da v lojzu kupit. Vglavnem, če kdo ve kje pri nas to prodajajo bi bil zlo vesel če to deli :)
fossil Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 lojz misleš Louis, lahko naročiš na celovški..
Jure Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Louis kljub temu, da drži Lucas nima v ponudbi njihovih stopalk. V Louisu dobiš stopalke LSL, so pa 400eur, kar se mi zdi malo too much. :) --> http://www.louis.de/_20e81b9871968fd8ab5d3...0&anzeige=0
Dolenc™ Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Ja sam če ma to firmo najbrš lahko tud kaj drugega naroči, no sej Lucas zastopa velik trgovin pri nas, bom šel v kratkem do ene pa povprašal kako je s tem, še zmer sem pa odprt za druge predloge :)
Dolenc™ Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 No kar sem uspel zvedet. Pri nas se lahko dobijo (euroton, če ne smem napisat zbrište) tele od Lucasa. Cena je 369,78eur, potrebno položiti kavcijo. Jst sem se odločil za tele, ker se mi bolj dopadejo, pa še malo bolj so nastavljive. Cena iz amerike s stroški pride nekaj čez 350eur Najdu sem pa še eno zadevo, cenovno najbolj ugodna. Prišravfa se na original tačko in se potem lahko štela. Zelo dobra ideja, in fajn nastavljivo, pride pa 72eu, niso vračunani stroški da pride do Slovenije. Če kdo premišljuje če se mu splača, naj vzame v račun, da se potem za nasledni motor, če te ne pašejo, dokupi samo tist adaptorček, s katerim je na motor prišravfan,cca 50-70eu(velja za zgornji 2 varijanti) in potem jih ima še pri naslednjem.
Spin Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 (popravljeno) Tudi meni se je zdela cena visoka, zato sem jih naredil sam (Yamaha R6 2006). Ugotovil sem, da se sicer da, nekega zaslužka pa ni. Če koga zanima jih lahko naredim še njemu, cena po dogovoru (vsekakor nižje od Rizoma....) ) Popravljeno Marec 16, 2009. Popravil Spin
Jure Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Lepo narejeno, ni kaj :worship: A pa si naredil komplet vse, ali samo tiste nosilce, oz adapterje, kjer so pritrjene na grušt. Jaz bi rabil kompletne stopalke, torej nosilce, nožne tačke, tačko menjalnika, zavore.. LP, J
Barracuda Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Če ma kdo kake posebene želje, jaz mu zmodeliram v 3D. Pol pa si lahk da izdelat. Zdaj ko je recesija in so kapacitete na voljo večkje nebo problema. Seveda bo pa taka izdelava za veškratnik dražja od kupljene v trovini. Bo pa special in unikatna.
Spin Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Ja narejeno je komplet vse, kar potrebuješ za Yamaho R6. Za kakšen drug motor je mogoče nekaj več ali manj, predvsem je odvisno od vpetja zavornega cilindra, vzmeti zavore, stikala za zavorno luč, montaže izpuha... Za te imam že izdelane 3d modele in so parametrični, tako da so manjše spremembe možne za prilagoditev za drug motor in je zato cena nekoliko nižja, če pa bi kdo želel popolnoma unikatne pri katerih bi bil poseg večji je cena :unsure: ??
Jure Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 (popravljeno) Ja hudo si to naredil ni kaj! :D Koliko pa bi bila okvirna cena, v primeru da večje spremembe niso potrebne? Sprašujem samo informativno ker sem imel letos že en kup izdatkov, tako da ne vem kdaj bo lahko prišlo v poštev tudi kaj takega.. Bi bilo pa fino imet :D Popravljeno Marec 16, 2009. Popravil Jure
Dolenc™ Objavljeno Marec 16, 2009 Opozori Objavljeno Marec 16, 2009 Lahko še meni na PM pošlješ okvirno ceno, ker jst jih tud še nisem nabavil, bi pa potreboval samo stopalke, brez vzvodov za menjat/bremzat.
Jure Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Lepo narejeno :OK: Se da zvedet koliko je prišlo eloksiranje? Jaz sem enkrat dal črno eloksirat en ovoj (zunanjo lupino) za avspuh, pa je bilo 10€, ampak je šlo samo za en kos.. To je verjetno kar dražje?
bagio Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Eloksirano Sedaj pa še testiranje. Odlično narejeno,vsaka čast :worship:
Spin Objavljeno Marec 20, 2009 Opozori Objavljeno Marec 20, 2009 Dogovorjen sem bil za 50€, na koncu je bilo še nekoliko ugodneje, ker so eloksirali skupaj z drugimi izdelki :P
Barracuda Objavljeno Marec 21, 2009 Opozori Objavljeno Marec 21, 2009 Dogovorjen sem bil za 50€, na koncu je bilo še nekoliko ugodneje, ker so eloksirali skupaj z drugimi izdelki :P Kje so ti pa eloksirali?
biker125 Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 (popravljeno) ma kdo izkušnje, kakšne so kaj te? namesto _ je pika! http://www.avto_net/_OPREMA/ad.asp?ID=1746420 Popravljeno Julij 12, 2010. Popravil biker125
biker125 Objavljeno Julij 12, 2010 Opozori Objavljeno Julij 12, 2010 (popravljeno) Popravljeno Julij 12, 2010. Popravil biker125
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se