ferek Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Ja, resnično, občudujem vas... Zame sta že xjr in er6 v original položaju preveč 'na roke", da o vfr sploh ne govorim... ob zdajšnjem "foteljsedenju" ko dejansko ne rabim več ustavljat za drugo kot tankat in jest in tudi jurja km na dan ni problem... pa tempomat, radio in vse ostalo... človek se razvadi... na bolečo rit sem že davno pozabil... če pa se vrnem k sopotnici... dokler bo ona zadovoljna, ne bo nobenega problema... zato pač čuvaj, da enkrat ne presedi 400 km na 400 kilski kravi in udobju ki ga nudi, ker pol bo pa definitivno začela"sitnarit"... če bo seveda premagala svoj ponos in se na takšno grdosijo sploh vsedla.
stenc55 Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 V Nemčiji prodajajo 50mm, zgledajo lepe, samo cena je pa kar pretirana: http://www.ebay.at/itm/Verstellbare-Fahrer-Fussrasten-Suzuki-GSX-R-750-08-10-Rasten-Motorrad-/111450945122?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item19f2fe7662#rpdId Tole je čisti lopovluk. Jaz sem naroču turne 40mm offset s kitajske, mal sem moral predelat ležišče da so pasale not, ker so se dobile samo za voznika, moja je pa zdaj z njimi tako zadovoljna da me grdo gleda zakaj tega nisem že prej naredil. Glede na to, da so prišle s kitajske pa takole: finiš obdelave brez pripomb, barva brez pripomb, vsak del, šraubek, štift v svoji vrečki in škatlici, stopalke celo v peni... Nadvse prijetno sem bil presenečen nad kvaliteto.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se