Perla Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 Jaz pridem ob 19. uri. Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 quote: Jaz pridem ob 19. uri. Perla Super, torej se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 Super, bom priąel ob 19:00 !! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 Pridem ob 19:00! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 pridem med 19 in 19.30. Če vas ne bom ujel ker mi boste prej pobegnili kam na toplo pokličem tebe perla kam ste se zavlekli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 No potem se pa spodobi, da tudi jaz pridem!! Se vidimo!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 Verjetno pridem, samo dajte mi, za lažjo orientacijo, povedat kaj vozite, ker samo za pupo vem da je na ducetu. ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 quote: Verjetno pridem, samo dajte mi, za lažjo orientacijo, povedat kaj vozite, ker samo za pupo vem da je na ducetu. Zoolo, a si bil danes na Tromostovju, al ne? Danes niti ne bi potreboval lazje orientacije, saj smo na Tromostovju kraljevali motosvetovci. Tadej, Pupa, Hanzi, Anubis, BarbWire, Pero, Climber&Climberka, Fisherman, Zarja, Macica, Lucky, Gregs, Perla ... mogoce se kdo? (nastevanje je vedno zelo nehvalezen posel - mimogrede koga pozabis in trenutno pozabljenim se vnaprej opravicujem - naj se javijo sami!) ... pogresali smo vse, ki vas ni bilo! ... ... in, dragi forumasi, moram pohvalit, da kot klapa dajemo res dober feeling! S Tromostovja smo se preselili v Twina, kjer sta se nam pridruzila Uzzy&Marija. p.s.: 1. za lazjo orientacijo poisci topice na forumu, kjer pise kaj kdo vozi, 2. popravek: pupa ni na ducetu (mogoce mi jo uspe prepricati, da kdaj bo ), jaz pa sem. Perla Uredil - Perla on 04/10/2001 00:09:35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 Ups, Zoolo, napaka! Pupa ni na Ducetu, na njem je lahko Perla. Pupa je obicajno na (v) cevljih, brez kolesnih dodatkov (ali pa le-ti nekje ob belih crtah pocivajo - na stirih kolesih)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Oktober 4, 2001 Deli Objavljeno Oktober 4, 2001 Posipam se s pepelom, ... moja napaka in to grozovita! In ja za prizadete runda name samo da se do bleda dokopljemo ... Gregs ThanX za pojasnilo, ... ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 Jutri ob 19-tih se pripeljem na Tromostovje. A pride ąe kdo ? Pol bi ąli pa lahko v Twina, ker bo tam: ®URKA OB ZAKLJUČKU MOTORISTIČNE SEZONE Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 Jaz sem si ta dan rezervirala za vas, torej pridem. Samo treba se je zmeniti, če kar takoj v twina, al najprej na tromostovje, al kako!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 Jaz z veseljem pridem na Tromostovje ob 19:00, potem pa lahko kamorkoli. Ampak trenutno se nisem cisto preprican, ce mi bo uspelo. Pisite me 90% za Tromostovje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 Dob'mo se ob 19.00 na Tromostovju, mal poklepetamo, poližemo kak sladoled , nato pa se skupaj odpeljemo v Old Twina. Kot skupina bomo bolj opaženi. LP, Lucky Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 Skupinsko nad Twina, ... I'm in !!!!!!! ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 70 % v sredo na Tromostovju ! (ob 17,30 mam zobarja ) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 quote: ®URKA OB ZAKLJUČKU MOTORISTIČNE SEZONE Tadej Jest še ne priznavam zaključka sezone ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 LOJZI!!!!!!!!!!!! SVA ŽE DVA......GREM JEST NA RAJŽO!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 KEKEC A JE MOGOČE ZOBARCA....drgač bi jest raj doma ostal....BOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ŽE SAMA MISEL NA ziuuuuuuung Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 9, 2001 Deli Objavljeno Oktober 9, 2001 Kaksen konec sezone! Mi se ne damo, vsaj se kaksne 3 tedne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fisherman Objavljeno Oktober 10, 2001 Deli Objavljeno Oktober 10, 2001 Ja ja sezone še ni čist konc Mislm, da je boljš, da se dobimo na tromostovju pa gremo skupaj . Pridem sigurno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 10, 2001 Deli Objavljeno Oktober 10, 2001 quote: KEKEC A JE MOGOČE ZOBARCA....drgač bi jest raj doma ostal....BOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ŽE SAMA MISEL NA ziuuuuuuung Klimbra-zobar z roko,ki bi ubila bika in prsti širokimi kor zamašek polir paste za tovornjake. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 10, 2001 Deli Objavljeno Oktober 10, 2001 KEKEC, pa si sigurn da ne "fura" šleperja, ko pa ima čas pa še kakšen zob popravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 10, 2001 Deli Objavljeno Oktober 10, 2001 quote: KEKEC, pa si sigurn da ne "fura" šleperja, ko pa ima čas pa še kakšen zob popravi. Ja že dalj časa ga sumim ,da je čist navadn šoferdžija (ki se ustavi na tranzitu čez ljubljano) in me matra.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 10, 2001 Deli Objavljeno Oktober 10, 2001 KEKEC....vsakič ko pomislim nate podoživljam tvoje trplenje in globoko sočustvujem.Ne moreš verjeti,kako sem fouš svoji tašči.......ki zaradi proteze že nekaj 10 let ne ve kaj je to zobozdravnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se