Max Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Glede na to da se Topic Motosvetova sreda redno brise sem post copy/paste prenesu kr tu not :lol: Evo tudi men je ratal: :roll: 8) Sm prsu do zadojsti cajta, da nalozim slikice za tiste, ki niso bili prisotni pa jih vseeno vsaj malo zanima kaj se je dogajalo v sredo 14 dni pred novim letom na stripteasu. FOTKE in Twina: STRIPTEASE Marina :twisted: URL: http://motosvet.tripod.com/sotocje02/id16.html Uporabite jezicek ''O-Twin #2-P '' :P Uzivajte :wink: :!: So pa vse fotke se brez komentarjev. Sam je bil spet tak naval da je sla stran mal pocivat. :D :D :D :D :D :D :D Belezimo tudi po 50 klikov in vec na uro :!: :twisted: :twisted:
Kiki Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 pa kdu je ta gospodicna/gospa http://video.seznam.org/motosvet/101-0151_IMG.JPG k se an skor vsaki slikci pojavi Vrtnica - na tej slikci je pa moja malenkost + kolega Gianni :wink: ... pišuka... pa sej nisem na skor vsaki slikci al ja.... Ker je avtor večine sličic moja boljš polovica viking.... no ja...potem ti je lohka več al manj vse jasno :wink: Upam, da se srečamo na kakšnem od naslednjih FS :D
Desmo Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Vrtnica, pa ne se bat Kiki, ker običajno ne gleda tako krvavo :wink: :twisted: :lol:
Kiki Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Vrtnica, pa ne se bat Kiki, ker običajno ne gleda tako krvavo :wink: :twisted: :lol: Hvala ti Desmo za podporo....to je pa sigurno posledica neprespane noči in žura do 6.00 zjutraj :twisted:.... al pa ne znam prov v fotoaparat gledat :(
Max Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Vrtnica, pa ne se bat Kiki, ker običajno ne gleda tako krvavo :wink: :twisted: :lol: Hvala ti Desmo za podporo....to je pa sigurno posledica neprespane noči in žura do 6.00 zjutraj :twisted:.... al pa ne znam prov v fotoaparat gledat :( Sej lahko kar po pravici poves, si pac malo pregloboko pogledala v kozarec vina. :twisted: V fotoaparat pa prov cedno gledas :roll: :wink: Te razumemo in socustvujemo s tabo. :D
Kiki Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Vrtnica, pa ne se bat Kiki, ker običajno ne gleda tako krvavo :wink: :twisted: :lol: Hvala ti Desmo za podporo....to je pa sigurno posledica neprespane noči in žura do 6.00 zjutraj :twisted:.... al pa ne znam prov v fotoaparat gledat :( Sej lahko kar po pravici poves, si pac malo pregloboko pogledala v kozarec vina. :twisted: V fotoaparat pa prov cedno gledas :roll: :wink: Te razumemo in socustvujemo s tabo. :D Ti si prava faca Max.... ok priznam.... mogoče sem pa res malce pregloboko v kozarec pogledala :lol: :lol: :lol: ... pišuka spljoh se ne morem spomnit, kaj vse sem pila tisti dan.... :roll: :wink:
Ervina Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Pa zasavci ste mel tut dobro foro z ogljem. :shock: :roll: Bil je premog.
lojzi Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Tadej, komu pa pripadajo obline na drugi sličici. :?: Ne poznam! Tadej Za en pir povem jest! :wink: :lol: Kdo da več, Max ali ostali? dam jaz za rundo Hotschko/Lojzi ... zdaj pa z besedo na plan :) Tkole, Kiki ti je odgovorila z uganko (upam, da si jo medtem že rešu), Max me je pa podkupil s komplimentom. Torej, splača, se splača (mislim bit informiran, informacije so dans bogastvo)
Max Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Pa zasavci ste mel tut dobro foro z ogljem. :shock: :roll: Bil je premog. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Phaaaa... To vas jst Zasavce sam preizkusam, ce sploh kj poste berete :twisted: :wink: Pa to pove tudi, da nisem bil glih v zmagovalni ekipi :roll: :idea: :arrow: :D
Max Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Evo Lojzi in kaja Popravljam prejsnji post :!: No prou. Bom pa jz prvi napisu kako se mi zdi :wink: Men se je zdel najboljsi Lojzi. IN BIL TAK DOBER DA NIMA KONKURENCE. Pol pa mislm al fifty al hocko sta se tm neki MATRALA :roll: :twisted: Pa zasavci ste mel tut dobro foro s premogom. To je samo moje skromno mnenje 8) No zdej pa se drugi prosim lepo :oops: :D :D :D Mislm, da je ta post bolj korekten od izvirnika :D :D :D :D :D 8) :wink:
Brrrm Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Max, bodi srce in popravi še enkrat: s premogom :!: :wink:
Max Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Hvala ata Brrrm. :oops: Receno - storjeno :!: :idea: Ma kaj bi mi brez tebe :?: :D 8)
robberrt Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 dobre fotke 8) Kiki seveda na fotkah prevladuje kar sploh ni narobe :P Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc...
Rock-46 Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... Kaj pa ti miliss.....?????? :wink: LP, Rock
Tatjana Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... hmmm ja kaj pa ti misliš? :twisted: Na začetku so bile gor še rdeče tangice! Pahorini kam si jih dal???? :D :D :D
Ice Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 :shocked!: mene budale pa ni blo........ ajajajaj :roll:
Tatjana Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 hvala Tadej! znamka moje mašinice pa naj ostane skrita, da ne bom delala reklame!
Pahorini Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... hmmm ja kaj pa ti misliš? :twisted: Na začetku so bile gor še rdeče tangice! Pahorini kam si jih dal???? :D :D :D Ja pa sem ti reku,da se obleč predno greš pred mikrofon :evil: :twisted: Ali te je mikrofon zmedu? :roll: :roll:
Tatjana Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... hmmm ja kaj pa ti misliš? :twisted: Na začetku so bile gor še rdeče tangice! Pahorini kam si jih dal???? :D :D :D Ja pa sem ti reku,da se obleč predno greš pred mikrofon :evil: :twisted: Ali te je mikrofon zmedu? :roll: :roll: ups ja če si bil pa tako dober in spreten, da me je res tako zelo zmedlo! :oops: :oops: :oops: ne bo se ponovilo!!!
Kiki Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... hmmm ja kaj pa ti misliš? :twisted: Na začetku so bile gor še rdeče tangice! Pahorini kam si jih dal???? :D :D :D Ja pa sem ti reku,da se obleč predno greš pred mikrofon :evil: :twisted: Ali te je mikrofon zmedu? :roll: :roll: Samo, da ne bom zdej jst česa obtožena, ker sem avtorica tele slikce o kateri teče burna razprava.... če pa ima kdo posebno željo ( s Tatjanino privolitvijo - seveda), pa lahko objavim tudi tole slikco malce bolj "pozumirano" (povečano) :arrow: kjer se bodo natančno videle še Tatjanine rdeče tangice :lol:
Tatjana Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Samo, da ne bom zdej jst česa obtožena, ker sem avtorica tele slikce o kateri teče burna razprava.... če pa ima kdo posebno željo ( s Tatjanino privolitvijo - seveda), pa lahko objavim tudi tole slikco malce bolj "pozumirano" (povečano) :arrow: kjer se bodo natančno videle še Tatjanine rdeče tangice :lol: mislim a si že doma preverjala, če je bilo kaj spodaj??? Ne bi si mislila! :twisted: :twisted: :twisted:
Kiki Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 mislim a si že doma preverjala, če je bilo kaj spodaj??? Ne bi si mislila! :twisted: :twisted: :twisted: Naj te ne skrbi preveč, da sem šla jst preverjat, če si bila spodaj z ali brez.... :roll: ampak je to namesto mene opravil moški del občinstva, ki si je ogledoval slikce in preverjal stanje na terenu.... :twisted:
Tatjana Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 mislim a si že doma preverjala, če je bilo kaj spodaj??? Ne bi si mislila! :twisted: :twisted: :twisted: Naj te ne skrbi preveč, da sem šla jst preverjat, če si bila spodaj z ali brez.... :roll: ampak je to namesto mene opravil moški del občinstva, ki si je ogledoval slikce in preverjal stanje na terenu.... :twisted: Ha ha ha :lol: :lol: :lol: :D :D :D Mislim naj si mislijo svoje! ti pa slikice kar nič ne povečuj! naj ostanejo v dvomih! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hotschko Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 naj ostanejo v dvomih! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dvoma ni več spljoh ... 8) :arrow: ... imamo tudi mi programe za povečavo :twisted: :wink: :arrow:
Tatjana Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 naj ostanejo v dvomih! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dvoma ni več spljoh ... 8) :arrow: ... imamo tudi mi programe za povečavo :twisted: :wink: :arrow: zdaj moram pa res mal več časa preživeti na forumu, ker vidim, da sem kar zanimiva! vsi ste si dal dela z mano! Pohvalno!
Priporočene objave