AREA Objavljeno Januar 8, 2003 Objavljeno Januar 8, 2003 naj ostanejo v dvomih! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dvoma ni več spljoh ... 8) :arrow: ... imamo tudi mi programe za povečavo :twisted: :wink: :arrow: zdaj moram pa res mal več časa preživeti na forumu, ker vidim, da sem kar zanimiva! vsi ste si dal dela z mano! Pohvalno! Mislim da samo s tvojimi tangicami! :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Gianni Objavljeno Januar 8, 2003 Objavljeno Januar 8, 2003 dobre fotke 8) Kiki seveda na fotkah prevladuje kar sploh ni narobe :P Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... Robert, mislim,........spuodi :P :P :shock: :wink: .....moški del zasavske sekcije je zaključil z analizo, rezultati analize, bodo v najkrajšem možnem času podani v zasavski sekciji motosveta. 8) 8) 8) Sicer, pa....po preverjanju stanja na terenu, haaa, oči zasavske sekcije so na pecljih :wink: :D ...tako,da...haaa, bodite pozorni na naslednjih fs-jih :shock: .....hihihihihihihihihihi :twisted: , imamo ultra usposobljeni vohunsko fotografski oddelek :twisted: :twisted: :oops: :P
robberrt Objavljeno Januar 8, 2003 Objavljeno Januar 8, 2003 pohvalno no ja ampak pac vsak naj si misli svoje o spodaj brez :lol:
Tatjana Objavljeno Januar 9, 2003 Objavljeno Januar 9, 2003 Ok analiza končana! rezultati so cool! Pa pazite, da vam očke ne padejo s peceljčkov, ker ste jih te dni kar dobro obremenjevali! Ko bi bili še za druge stvari tako natančni in jih opazovali bi bilo super! :twisted: :twisted: :squarewink: LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ :D :D TEMA ZAKLJUČENA :D :D
klimbra Objavljeno Januar 10, 2003 Objavljeno Januar 10, 2003 Pogrešam fotke,ki jih je Lojzi tako veselo šklocal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lojzi a je kartica crknla..........al maš ti tut vse cenzuriran??????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
lojzi Objavljeno Januar 10, 2003 Objavljeno Januar 10, 2003 Pogrešam fotke,ki jih je Lojzi tako veselo šklocal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lojzi a je kartica crknla..........al maš ti tut vse cenzuriran??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: Dobiš po mejlu!
uti Objavljeno Januar 10, 2003 Objavljeno Januar 10, 2003 Lahko jaz tudi dobim? :oops: pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2003 Objavljeno Januar 11, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: A se lahko se jaz prijavim na ta mailing? :)
Vrtnica Objavljeno Januar 12, 2003 Objavljeno Januar 12, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: A se lahko se jaz prijavim na ta mailing? :) Jz tut pls :)
Zarja Objavljeno Januar 12, 2003 Objavljeno Januar 12, 2003 Lojzi, se meni...sej ves, da jaz tut rada slikce gledam.. :P
Gregs Objavljeno Januar 13, 2003 Objavljeno Januar 13, 2003 Men tut... kaj ze?! Aha, slikce... kaksne?! pojma nimam, nisem bral, ampak zihr so kul... :D
Roni Objavljeno Januar 13, 2003 Objavljeno Januar 13, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: Luji smuča na Rogli in namaka pete v Zrečah! 8) 1 tedn bo treba počakat
Max Objavljeno Januar 13, 2003 Objavljeno Januar 13, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: Luji smuča na Rogli in namaka pete v Zrečah! 8) 1 tedn bo treba počakat Aj ja jaj :!: A ni to ze ta teden :?: :wink:
Noise Objavljeno Januar 15, 2003 Objavljeno Januar 15, 2003 Lojzi, pošlji še na info@motosvet.com, da objavimo gor zadevo...
Noise Objavljeno Januar 15, 2003 Objavljeno Januar 15, 2003 Aja, drugače pa sem dodal še svoje fotke iz NFS med galerije... nekaj je prav -... kako bi rekel.,.. zanimivo vročih....
LuCy Objavljeno Januar 15, 2003 Objavljeno Januar 15, 2003 Lojzi, pošlji še na info@motosvet.com, da objavimo gor zadevo... Pa da ne bo kakšnih neumnosti gor!
Teya Objavljeno Januar 15, 2003 Objavljeno Januar 15, 2003 Za pravilno interpretiranje slike na kateri s Hanzijem pleševa... Pod pulovrom sem mela oblečeno majčko!!! Tak da neujo vaši perverzni možgani kaj sklepali... :twisted:
Brrrm Objavljeno Januar 15, 2003 Objavljeno Januar 15, 2003 Ne bi mi nič sklepali, če se ne bi sama javila. Jaz nimam nobenih informacij o kakršni koli majici. Če je kdo videl majico, naj dvigne roko, jaz je nisem. (kjerjedimjetudiogenj presss) :wink: :lol: :P :twisted:
Priporočene objave