AREA Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 naj ostanejo v dvomih! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dvoma ni več spljoh ... 8) :arrow: ... imamo tudi mi programe za povečavo :twisted: :wink: :arrow: zdaj moram pa res mal več časa preživeti na forumu, ker vidim, da sem kar zanimiva! vsi ste si dal dela z mano! Pohvalno! Mislim da samo s tvojimi tangicami! :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Rude Boy Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 [vsi ste si dal dela z mano! Pohvalno!
Gianni Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 dobre fotke 8) Kiki seveda na fotkah prevladuje kar sploh ni narobe :P Amm tista slika s Tatjano mi nekako ne gre skupej?? A se samo tko vidi a ni blo nic spodej :oops: :shock: cccc... Robert, mislim,........spuodi :P :P :shock: :wink: .....moški del zasavske sekcije je zaključil z analizo, rezultati analize, bodo v najkrajšem možnem času podani v zasavski sekciji motosveta. 8) 8) 8) Sicer, pa....po preverjanju stanja na terenu, haaa, oči zasavske sekcije so na pecljih :wink: :D ...tako,da...haaa, bodite pozorni na naslednjih fs-jih :shock: .....hihihihihihihihihihi :twisted: , imamo ultra usposobljeni vohunsko fotografski oddelek :twisted: :twisted: :oops: :P
robberrt Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 pohvalno no ja ampak pac vsak naj si misli svoje o spodaj brez :lol:
Tatjana Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Ok analiza končana! rezultati so cool! Pa pazite, da vam očke ne padejo s peceljčkov, ker ste jih te dni kar dobro obremenjevali! Ko bi bili še za druge stvari tako natančni in jih opazovali bi bilo super! :twisted: :twisted: :squarewink: LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ :D :D TEMA ZAKLJUČENA :D :D
klimbra Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 Pogrešam fotke,ki jih je Lojzi tako veselo šklocal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lojzi a je kartica crknla..........al maš ti tut vse cenzuriran??????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
lojzi Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 Pogrešam fotke,ki jih je Lojzi tako veselo šklocal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lojzi a je kartica crknla..........al maš ti tut vse cenzuriran??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: Dobiš po mejlu!
uti Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 Lahko jaz tudi dobim? :oops: pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
Max Objavljeno Januar 11, 2003 Opozori Objavljeno Januar 11, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink:
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2003 Opozori Objavljeno Januar 11, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: A se lahko se jaz prijavim na ta mailing? :)
Vrtnica Objavljeno Januar 12, 2003 Opozori Objavljeno Januar 12, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: A se lahko se jaz prijavim na ta mailing? :) Jz tut pls :)
pero Objavljeno Januar 12, 2003 Opozori Objavljeno Januar 12, 2003 Slikce ja ja ja! Prosim!!! Ciao,by Pero
Zarja Objavljeno Januar 12, 2003 Opozori Objavljeno Januar 12, 2003 Lojzi, se meni...sej ves, da jaz tut rada slikce gledam.. :P
Gregs Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Men tut... kaj ze?! Aha, slikce... kaksne?! pojma nimam, nisem bral, ampak zihr so kul... :D
Roni Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: Luji smuča na Rogli in namaka pete v Zrečah! 8) 1 tedn bo treba počakat
Max Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Dobiš po mejlu! Luji chechk tvoj PM :wink: Luji smuča na Rogli in namaka pete v Zrečah! 8) 1 tedn bo treba počakat Aj ja jaj :!: A ni to ze ta teden :?: :wink:
Noise Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Lojzi, pošlji še na info@motosvet.com, da objavimo gor zadevo...
Noise Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Aja, drugače pa sem dodal še svoje fotke iz NFS med galerije... nekaj je prav -... kako bi rekel.,.. zanimivo vročih....
LuCy Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Lojzi, pošlji še na info@motosvet.com, da objavimo gor zadevo... Pa da ne bo kakšnih neumnosti gor!
Teya Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Za pravilno interpretiranje slike na kateri s Hanzijem pleševa... Pod pulovrom sem mela oblečeno majčko!!! Tak da neujo vaši perverzni možgani kaj sklepali... :twisted:
Brrrm Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Ne bi mi nič sklepali, če se ne bi sama javila. Jaz nimam nobenih informacij o kakršni koli majici. Če je kdo videl majico, naj dvigne roko, jaz je nisem. (kjerjedimjetudiogenj presss) :wink: :lol: :P :twisted:
Priporočene objave