Noise Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Jaz tudi pravim da je ni... to so cesaričina nova oblačila al kako že...
.T. Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Men je pa tale slika najbolj vsec: Tadej
Hanzi Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Hvala za vso pomoč tistim ki ste mi omogočili oziroma kakorkoli pomagali da sem se udeležil NFS. Ogled slikc pa še sledi saj sem šele kaki 2 urci spet conectan z zunanjim svetom novih stvari pa se je v tem mesecu nabralo toliko da 8)
Hanzi Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Hočem še slikce ostalih! To so predvsem Climber, Desmo-Viragica, Lucky, Lojzi? in še veliko ostalih ki ste imeli digitalce na NFS, ker sicer na naslednjem FS se ne bom pustil slikati oziroma bom udeležbo FS protestno bojkotiral! Zaenkrat vem za slikce od maxa in zasavcev v temi NFS..... ter Noisevih v galeriji. Za ostale prosim linke oziroma kakršno koli informacijo o njih sicer... lahko tudi po emailu. Upam da tega usposobimo jutri! :?
Drekavac Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Za pravilno interpretiranje slike na kateri s Hanzijem pleševa... Pod pulovrom sem mela oblečeno majčko!!! Tak da neujo vaši perverzni možgani kaj sklepali... :twisted: Kot neodvisni opazovalec dodajam svoje mnenje: Absolutno je takoj vidno, da spodaj ni nobene majčke, ampak... :oops: Prav tako se da to sklepati po Hanzijevem nasmešku (če že ne kar smehu). Pa brez zamere, samo podajam mnenje neodvisnega opazovalca. :wink:
Hanzi Objavljeno Januar 17, 2003 Opozori Objavljeno Januar 17, 2003 naj mi nekdo da nasvet kako slike s forumskega (in tudi druge) shraniš v kakšni drugačni resoluciji kot 100x120 ker to je popolnoma neuporabna! A moram res vsako sliko posebej odpret da jo potem lahko shranim v resoluciji nekaj okoli 500! Ajde friki nasvet! :D
Max Objavljeno Januar 17, 2003 Opozori Objavljeno Januar 17, 2003 naj mi nekdo da nasvet kako slike s forumskega (in tudi druge) shraniš v kakšni drugačni resoluciji kot 100x120 ker to je popolnoma neuporabna! A moram res vsako sliko posebej odpret da jo potem lahko shranim v resoluciji nekaj okoli 500! Ajde friki nasvet! :D Yep :wink:
Max Objavljeno Januar 17, 2003 Opozori Objavljeno Januar 17, 2003 Hmmm... Vrianta Zwei: Kotaktiraj lastnika fotk in ta naj ti poslje originale (seveda ne po emajlu) :idea: :arrow: na CD-ju...
SiR Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 ...what goes around, comes around harder...:) every year or so ... :afro1: O:-) :devil:
Priporočene objave