_Misko_ Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 A obstaja tak papir da je ubistvu nalepka in ti normalno sprintaš sliko iz računalnika, ki je potem nalepka?lahko to kupiš v paprinci ali tam kjer prodajajo papir?
_LuX_ Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 A obstaja tak papir da je ubistvu nalepka in ti normalno sprintaš sliko iz računalnika, ki je potem nalepka?lahko to kupiš v paprinci ali tam kjer prodajajo papir? obstaja, kupiš pa u papirnici
_LuX_ Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 A kdo ve kje bi se dobilo ali dalo delat odsevne nalepke? Podobne kot so na tistih oranžnih brezrokavnikih Ja moj fotr vem da je mel en tak lepilni trak, lohk ga prašam ke se to naroči, k on je to na šihtu rabu.
Žarko G. Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 A kdo ve kje bi se dobilo ali dalo delat odsevne nalepke? Podobne kot so na tistih oranžnih brezrokavnikih stric lojze ma to(beri:louis.de)
alex83 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 oj mene pa zanima kje bi lah dal nardit odsevne nalepke za na aprilio rs 125 07 letnik replica k sm originalne dal stran pa bi dal odsevne ob strani da me "freaki"k vozjo ponoč kej vidjo ane!!!! če kdo ve bi prosu da mi piše na privat oz. pokliče na 040 183 429 my number:) hvala in brezzamere ter srečno na cesti!!!
Noiser69 Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 A obstaja tak papir da je ubistvu nalepka in ti normalno sprintaš sliko iz računalnika, ki je potem nalepka?lahko to kupiš v paprinci ali tam kjer prodajajo papir? obstaja obstaja, sam je pa en velik problem ... ker ti ko to sprintas se ti pol ob stiku z vodo zmaže in je to zlo slaba izbira za delanje nalepk .)
Stric Burek Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 ojmene pa zanima kje bi lah dal nardit odsevne nalepke za na aprilio rs 125 07 letnik replica k sm originalne dal stran pa bi dal odsevne ob strani da me "freaki"k vozjo ponoč kej vidjo ane!!!! če kdo ve bi prosu da mi piše na privat oz. pokliče na 040 183 429 my number:) hvala in brezzamere ter srečno na cesti!!! A niti enga post gor nisi spodoben pogledat? :headbang:
Fric Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 obstaja obstaja, sam je pa en velik problem ... ker ti ko to sprintas se ti pol ob stiku z vodo zmaže in je to zlo slaba izbira za delanje nalepk .) lohko pol še tisto foljo gor nalepš pa je
Gixxer Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ma kdo kako nalepko michelin clovecka? :D al pa kje bi jo lahko kupil, da je ne rabim zdaj glih dat nekomu naredit...
shark90 Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 vprašaj če ti nareji: crka.slika@siol.net
flero Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 ...kako bi bilo najlažje in najlepše (brez vidnih posledic) odstraniti original rdeče nalepke z maske?...je kdo to že počel?...thx za info... :worship: lp
classic Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Nalepke za čelado. Imam celo črno, pa bi bilo fajn gor dat kakšen detajl v drugi barvi. Ve kdo kje to dobiti? Louis?
bmwslo Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 obstaja obstaja, sam je pa en velik problem ... ker ti ko to sprintas se ti pol ob stiku z vodo zmaže in je to zlo slaba izbira za delanje nalepk .) Epson uporablja Durabrite barve, ki so baje obstojne tudi na vodo :whistle: (nisem preiskusil in "ako su lagali mene i ja lažem vas")
bmwslo Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Nalepke za čelado. Imam celo črno, pa bi bilo fajn gor dat kakšen detajl v drugi barvi. Ve kdo kje to dobiti? Louis? Na čelado pa ni dobro lepiti nobenih nalepk, razen če jih k čeladi priloži čeladodobavitelj (G.Šubert doda svetlobo odbojne nalepke) :whistle: (mater sem danes konstruktiven) :whistle:
TheMan Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) ...kako bi bilo najlažje in najlepše (brez vidnih posledic) odstraniti original rdeče nalepke z maske?...je kdo to že počel?...thx za info... :worship: lp jaz sem potrgal nalepke iz čelade ker se mi je zahotelo imet celo črno čelado pa je bilo tako najceneje :whistle: :naughty: je pa bil en problemček nekaj časa, saj je bil pod nalepkami drugačen odtenek kot tam ko jih ni bilo (verjetno od sonca) se je pa stvar popravila v kakem letu pa še pogosto sem jo čistil s čistilom za steklo tak da ni več sledu o nalepkah :rolleyes: aja, začel sem pazljivo z ostrim tankim predmetom (skalpel) in samo načel potem pa naprej s prsti, po robovih je ostalo nekaj lepila ali kar koli ze pa sem spral s toplo vodo... Popravljeno November 19, 2007. Popravil TheMan
bmwslo Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 ...kako bi bilo najlažje in najlepše (brez vidnih posledic) odstraniti original rdeče nalepke z maske?...je kdo to že počel?...thx za info... :worship: lp Zadevo rahlo segrej, najbolje uporabiti fen za lase in grejo običajno nalepke lepo dol. Preostanek lepila pa malo svaljkaš s prsti. Odsvetujem kako topilo. Lahko pa probaš na kakšnem delu plastike, ki ni viden, da vidiš ali vpliva kako na plastiko in če ne ga pač uporabiš. Po popolni odstranitvi, pa se bodo sledi zaradi zbledelosti barve okoli še vedno videle, kot je že napisal TheMan
drjack_dj Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Za pucanje lepila se ponavadi uporablja kar alkohol in mehka krpa
Sam dePihlja Objavljeno Februar 25, 2008 Opozori Objavljeno Februar 25, 2008 Kje v Mb oz. okolici prodajajo raznobarvne samolepljive PVC folije?
Danilo69 Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 živijo! Že en čas se mataram dobiti logotip VFR za bok motorja letnik 05 ki ima zunaj črno obrobo. Če ima kdo logo ga prosim če ga pošlje.
Danilo69 Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 Pako v bivši elektorkovini! Tam dobiš folije Mactac!! Tam nabavljam robo tudi jaz. ote name='Sam dePihlja' date='25 Feb 2008 @ 16:33' post='1289516'] Kje v Mb oz. okolici prodajajo raznobarvne samolepljive PVC folije?
mipros Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 živijo!Že en čas se mataram dobiti logotip VFR za bok motorja letnik 05 ki ima zunaj črno obrobo. Če ima kdo logo ga prosim če ga pošlje. Poglej, če na tem linku dobiš katero primerno http://www.xtreemedecals.com/default.tpl?c...ECTIONSword=ww1 LP, MiP
Danilo69 Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 MiP Hvala, zadeva je super! Poglej, če na tem linku dobiš katero primerno http://www.xtreemedecals.com/default.tpl?c...ECTIONSword=ww1 LP, MiP
alenn46 Objavljeno Marec 16, 2008 Opozori Objavljeno Marec 16, 2008 pozdravljeni, zanima me če je že kdo kej naročeval z strani www.xtreemedecals.com, majo zlo hude nalepke. kakšne mate kaj izkušnje, rok dobave, itd.???
Danilo69 Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 EVO TO JE RATALO IZ LOGOTIPOV !!
crnidejan Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Zanima me kje se dobijo najceneje orginalne nalepke na sprednji maski in stranski zadnji od yamahe fazer.Al se da sam narocit prek uvoznika oz zastopnih trgovin. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se