SIDI Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 (popravljeno) Lepih 100 km po Celju in do Mozirja Vidim,da si sebe pozabo gor prpopat....... Te bom pa jst; L.P.. Popravljeno Januar 8, 2012. Popravil SIDI DXR16 1
SIDI Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 lp.. DXR16, SIDI, SANJIN-MIXON in 2 others 5
Popularna objava DXR16 Objavljeno Januar 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Danes pa se je zbralo kar neka bikerjev :yes: BMWRIDER, SIDI, T in 11 others 14
jozexj6 Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 mah...... mah sam lušte mi delate bo treba denar skup n apraskat pa it nazaj registrirat jožko sm se prou mogu do tuša zapelat po kofetu hehe ti ni dala žilca miru? Sej prov.Je pasal sigurn
Popularna objava Janez123 Objavljeno Januar 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Zime ni, dan je pa kratek, zato je bilo po kosilu časa le za kratek skok na Nanos: DAMI34, SIDI, DXR16 in 14 others 17
Popularna objava suzuki Objavljeno Januar 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 (popravljeno) Hola, najprej moram priznat da danes niti slučajno nisem hotel it na Lubico!! januar je, pa je sol na cesti, pa je mraz, pa je... tak noro lep sonček, da sem se mu mal pred kosilom nehal upirat, potegnil zvesto Lubico iz garaže, jo segrel, in gasa v novo sezono jebe* mraz, ki je bil itak samo za nas, k mamo preluknjane (po)letne rajcing kombinezone, saj se je v senci pred garažo gnetlo šest in pol Celzijev, vsaj še šest (in druga polovica unga izpred garaže) pa se je nastavljalo toplom sončnim žarkom nekaj m stran in ker je zmanjkalo izgovorov ni blo kej, preostal je samo še skok v zimsko opremo - dolge gate in windstopper majico - pa gasa lepši prihodnosti nasproti od prvega metra naprej se mi je samo smejalo, skoraj točno en mesec abstinence od zadnje vožnje z Lubico je bil v tistem hipu pozabljen; ah, lajf zna bit res za*eban cesta je bila relativno suha, le sem in tja v senčnih ovinkih malo vlage, nekaj na vrhniškem klancu, največ na ovinkih ob Planinskem polju in na ridah; ampak z izi, uživaško vožnjico ni blo nobenih težav... ko sva prisopihala do parkirišča na ridah nama je že mahala ena huda bejba, mislim od hudiča huda (ampak res - sem videl rožičke ) in pol sva skupaj odbluzila do OMVja, se martinčkala na čudovitem sončku in ob čajčku razpredala plane za novo sezono... mmmmm še nekaj slikc, potem pa lepo na izi proti domu, kjer sem Lubico takoj opral (in vmes skuhal kosilo ) na koncu lahko rečem le: od hudiča fajn začetek nove sezone čudovit dan za čudovit začetek, naj bo dolga, uživaška, navihana in nepozabna in to želim tudi vam Popravljeno Januar 8, 2012. Popravil suzuki TakeALookAround, malakai, trebor in 16 others 19
samosamo Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Hola, najprej moram priznat da danes niti slučajno nisem hotel it na Lubico!! januar je, pa je sol na cesti, pa je mraz, pa je... tak noro lep sonček, da sem se mu mal pred kosilom nehal upirat, potegnil zvesto Lubico iz garaže, jo segrel, in gasa v novo sezono jebe* mraz, ki je bil itak samo za nas, k mamo preluknjane (po)letne rajcing kombinezone, saj se je v senci pred garažo gnetlo šest in pol Celzijev, vsaj še šest (in druga polovica unga izpred garaže) pa se je nastavljalo toplom sončnim žarkom nekaj m stran in ker je zmanjkalo izgovorov ni blo kej, preostal je samo še skok v zimsko opremo - dolge gate in windstopper majico - pa gasa lepši prihodnosti nasproti od prvega metra naprej se mi je samo smejalo, skoraj točno en mesec abstinence od zadnje vožnje z Lubico je bil v tistem hipu pozabljen; ah, lajf zna bit res za*eban cesta je bila relativno suha, le sem in tja v senčnih ovinkih malo vlage, nekaj na vrhniškem klancu, največ na ovinkih ob Planinskem polju in na ridah; ampak z izi, uživaško vožnjico ni blo nobenih težav... ko sva prisopihala do parkirišča na ridah nama je že mahala ena huda bejba, mislim od hudiča huda (ampak res - sem videl rožičke ) in pol sva skupaj odbluzila do OMVja, se martinčkala na čudovitem sončku in ob čajčku razpredala plane za novo sezono... mmmmm še nekaj slikc, potem pa lepo na izi proti domu, kjer sem Lubico takoj opral (in vmes skuhal kosilo ) na koncu lahko rečem le: od hudiča fajn začetek nove sezone čudovit dan za čudovit začetek, naj bo dolga, uživaška, navihana in nepozabna in to želim tudi vam sta bla tolk zatoplena v martinčkanje na OMV de še pozdravt nisem upal!!!! gandi in DXR16 2
suzuki Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Hola mojster, jžšmarija, ne se tko hitro ustrašit, pozdraviš pa ja lahko samosamo, gandi, She in 1 other 4
ciciban Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 No tut js sem ofnu sezono in premešal olje. DXR16 1
gusar Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 Dons sem pa jaz naredu eno krožno furo Od Preddvora do Postojne (niti enga motorista)Potem do Planine mimo Cerknice na Rakitno.14 km lepe suhe ceste tako,da se je dalo tud mal bol nagnt.Pa LJ pa KR pa dmov 187km samosamo, dotem in DXR16 3
matej22 Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 Lp Tud jest sm otvoril sezono. Z mojo xt-jko sem naredil približno 60 km s končnim ciljem na Slivnici(1114m) Zadnji kilometer in pol se večinoma voziš po ledu, vendar počasi se tudi to zmore. DXR16 in Sanda7 2
gusar Objavljeno Januar 9, 2012 Opozori Objavljeno Januar 9, 2012 (popravljeno) Lp Tud jest sm otvoril sezono. Z mojo xt-jko sem naredil približno 60 km s končnim ciljem na Slivnici(1114m) Zadnji kilometer in pol se večinoma voziš po ledu, vendar počasi se tudi to zmore. Sem dons u Cerknici gledov tablo Slivnica 8 km sem en cajt cincov a bi a ne bi na koncu pa se nisem odloču ,če bi računov,da je gdo gor bi sigurn zavil desno.škoda Popravljeno Januar 9, 2012. Popravil gusar DXR16 1
Irencko Objavljeno Januar 10, 2012 Opozori Objavljeno Januar 10, 2012 Hola, najprej moram priznat da danes niti slučajno nisem hotel it na Lubico!! januar je, pa je sol na cesti, pa je mraz, pa je... tak noro lep sonček, da sem se mu mal pred kosilom nehal upirat, potegnil zvesto Lubico iz garaže, jo segrel, in gasa v novo sezono jebe* mraz, ki je bil itak samo za nas, k mamo preluknjane (po)letne rajcing kombinezone, saj se je v senci pred garažo gnetlo šest in pol Celzijev, vsaj še šest (in druga polovica unga izpred garaže) pa se je nastavljalo toplom sončnim žarkom nekaj m stran in ker je zmanjkalo izgovorov ni blo kej, preostal je samo še skok v zimsko opremo - dolge gate in windstopper majico - pa gasa lepši prihodnosti nasproti od prvega metra naprej se mi je samo smejalo, skoraj točno en mesec abstinence od zadnje vožnje z Lubico je bil v tistem hipu pozabljen; ah, lajf zna bit res za*eban cesta je bila relativno suha, le sem in tja v senčnih ovinkih malo vlage, nekaj na vrhniškem klancu, največ na ovinkih ob Planinskem polju in na ridah; ampak z izi, uživaško vožnjico ni blo nobenih težav... ko sva prisopihala do parkirišča na ridah nama je že mahala ena huda bejba, mislim od hudiča huda (ampak res - sem videl rožičke ) in pol sva skupaj odbluzila do OMVja, se martinčkala na čudovitem sončku in ob čajčku razpredala plane za novo sezono... mmmmm še nekaj slikc, potem pa lepo na izi proti domu, kjer sem Lubico takoj opral (in vmes skuhal kosilo ) na koncu lahko rečem le: od hudiča fajn začetek nove sezone čudovit dan za čudovit začetek, naj bo dolga, uživaška, navihana in nepozabna in to želim tudi vam oja fletno je blo, lep začetek sezone... sonček se obeta še naprej DXR16 in maus 2
matej22 Objavljeno Januar 10, 2012 Opozori Objavljeno Januar 10, 2012 (popravljeno) Sem dons u Cerknici gledov tablo Slivnica 8 km sem en cajt cincov a bi a ne bi na koncu pa se nisem odloču ,če bi računov,da je gdo gor bi sigurn zavil desno.škoda Ja škoda res. Razdelila bi si prvo mesto na slivnici letos kar se motoristov tiče. še vedno pa si lahko drugi. Cel teden bo še lepo vreme. Danes sem že naredil 20km. Prou fajn je, na momente je že kar malo vroče na kakšnem sončku. Popravljeno Januar 10, 2012. Popravil matej22
Popularna objava jozexj6 Objavljeno Januar 14, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2012 No dons sem se pa odpravu v Punat na otok Krk na kavico TOMTECH, a79, nejcgs in 22 others 25
gusar Objavljeno Januar 14, 2012 Opozori Objavljeno Januar 14, 2012 Še dodatnih 130 km sem potegnu do Krnske gore.Vreme prekrasno čeprav vetrovno. trebor 1
nejcgs Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 danes popoldanski skok v postojno na kavo z rogljičkom. Ker rogljička ni bilo sem moral do trojan po krofe. Srečal ene 4 motoriste. Cesta ok, tokrat ride prevožene brez zdrsa. Nikii, trebor, DAMI34 in 1 other 4
strajnarR Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 @jozexj6 čudovite fotke! Kot da bi bilo 30'C+ Kakšna je bila drugače temperatura? Jst bi tuuuud... ajmo sunceee dej kej od sebe, pa pozabi sneg za letos
Popularna objava nemo Objavljeno Januar 17, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 Samotna Jadranka Zmerna burja Prvi prispevek v CRO proračun v 2012 sohen, RobiRoberto, JONI 46 in 13 others 16
jozexj6 Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 @jozexj6 čudovite fotke! Kot da bi bilo 30'C+ Kakšna je bila drugače temperatura? Jst bi tuuuud... ajmo sunceee dej kej od sebe, pa pozabi sneg za letos Hvala Okol 11 stopinj je blo.na sončku pa prav prijetno toplo.
Popularna objava gandi Objavljeno Januar 21, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 Iz današnjega popoldanskega potepa po Gorenjski. Za kam dlje sem bil čist prepozen, zaradi športnih prenosov na TV :grim... DAMI34, rumenicestak, She in 9 others 12
Dr_Jakob Objavljeno Januar 21, 2012 Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 Celje - Polzela Piran Polzela Celje. Prijetna furca, super družba, smeha pa tud kr nekaj. Slike ima Marcc SANJIN-MIXON in DXR16 2
BIZKIT Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 OUJEEE! Letos prvič na motorju, sem že skoraj pozabil kako to zgleda :glare: Naredu okol 50 km ni veliko je bilo pa prijetno, čeprav na momente misliš, da ti nekdo s kleščami poskuša prste potrgat ampak užitek premaga vse Furca je pa zgledala takole: http://g.co/maps/nq924 She 1
wulf Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 OUJEEE! Letos prvič na motorju, sem že skoraj pozabil kako to zgleda :glare: Naredu okol 50 km ni veliko je bilo pa prijetno, čeprav na momente misliš, da ti nekdo s kleščami poskuša prste potrgat ampak užitek premaga vse Furca je pa zgledala takole: http://g.co/maps/nq924 mimo mene, lahk bi potrobu.... :grim
BIZKIT Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 hehe in kje točno je mimo tebe? da bom drugič trobu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se