wulf Objavljeno Januar 27, 2012 Opozori Objavljeno Januar 27, 2012 hehe in kje točno je mimo tebe? da bom drugič trobu Zbure.....
BIZKIT Objavljeno Januar 28, 2012 Opozori Objavljeno Januar 28, 2012 OK. Od zdj naprej čez cele Zbure trobim :grim trebor 1
Popularna objava nejcgs Objavljeno Januar 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 28, 2012 danes je bil ogled snežnih gradov kralja Matjaža in njegove Alenke. Temperatura znosna, cesta ok. She, hajoktejn, Nikii in 11 others 14
basbas Objavljeno Januar 28, 2012 Opozori Objavljeno Januar 28, 2012 Temperatura znosna, cesta ok. A maš gor attack , al kakšne zimske?
nejcgs Objavljeno Januar 28, 2012 Opozori Objavljeno Januar 28, 2012 A maš gor attack , al kakšne zimske? ja gor so conti tral attack. Jih je miran (sibirija.com) prečekiral in zmajal z glavo. Pravi da so preveč zlizane za sneg. (je bila pa cesta posuta, tako da ni bilo težav z vožnjo, je imel pa asc vsaj kaj za delat)
nejcgs Objavljeno Januar 29, 2012 Opozori Objavljeno Januar 29, 2012 sem šel mal pogledat tale hud veter v ajdovšno. ni bilo sile, je pa zanimivo (pa še adrenalin mal naraste), ko te sredi ovinka dobi sunek vetra in čutiš da obe kolesi zgubljata oprijem :-))) rumenicestak, RobiRoberto, malakai in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2012 Opozori Objavljeno Januar 29, 2012 To je že kar riskantna hitrost vetra, ker se lahko zgodi da te prestavi kam v grapo in ne več na cesto. no sem pa vesel, da si lahko občudoval naše konce in se vozil pod kotom 45 stopinj naravnost Jaz načeloma ne grem vn iz garaže, če piha več kot 100km/h, pa še takrat se izogibam tistim predelom kjer je zbris.
Popularna objava nejcgs Objavljeno Februar 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 8, 2012 danes je bil cilj nanos, pa mi je pred vrhom sneg na cesti to preprečil: pol sem jo pa stisnil do sv.gore dol okol ajdovšne me je pa presenetil sunek vetra - mi je srce kar v hlače skočil, ampak na cesti sem se pa le obdržal. Nikii, jami65, TOMTECH in 11 others 14
vrho1679 Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 danes je bil cilj nanos, pa mi je pred vrhom sneg na cesti to preprečil: pol sem jo pa stisnil do sv.gore dol okol ajdovšne me je pa presenetil sunek vetra - mi je srce kar v hlače skočil, ampak na cesti sem se pa le obdržal. A lahko sam poveš katera oblačila+podoblačila imaš gor. Me zanima, ker bova letos za mojo najbrž nove kupovala, pa bi vzela nekaj da je ne bo zeblo - je zelo zmrzljiva. LP
nejcgs Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 A lahko sam poveš katera oblačila+podoblačila imaš gor. Me zanima, ker bova letos za mojo najbrž nove kupovala, pa bi vzela nekaj da je ne bo zeblo - je zelo zmrzljiva. LP za vožnjo pri -6 in vetru cca 100km/h ter hitrosti 100-120km/h sem nase navlekel: 2x podobleka(sixs), termo ščitniki za kolena(ixs), pulover(aig), anorak(scoot) ter revitov textilni kombinezon (sand) z obema podlogama (vetrna oz. dežna ter termo), termo rokavice(dainese), ogrevane ročke na motorju. Pa poln želodec tudi pomaga proti mrazu (kar pa jaz sicer ne prakticiram). jami65 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2012 Opozori Objavljeno Februar 10, 2012 za vožnjo pri -6 in vetru cca 100km/h ter hitrosti 100-120km/h sem nase navlekel: 2x podobleka(sixs), termo ščitniki za kolena(ixs), pulover(aig), anorak(scoot) ter revitov textilni kombinezon (sand) z obema podlogama (vetrna oz. dežna ter termo), termo rokavice(dainese), ogrevane ročke na motorju. Pa poln želodec tudi pomaga proti mrazu (kar pa jaz sicer ne prakticiram). Js te dni in pr tej burji prakticiram samo poln želodec in dobro obleko, pa se sploh ne vozim rosse20 in perici 2
MihaJ Objavljeno Februar 11, 2012 Opozori Objavljeno Februar 11, 2012 Zdej, jst tle neki ne zastopim najbolj. A je vožnja v takem mrazu in nevarnih pogojih (kar burja je, vsaj zame) prav zares užitek ali zato da se potem tu po MSju piše in nekako hvali, kako dober motorist da sem ker se vozim celo leto ( z obveznim pripisom da se sezona zame začne 1.1 in konča 31.12., ipak) ? Ker tako pogoji niso prav fajn niti za kosti niti za motor, ki je ves od soli in ga prav lepo nažira po aluminjastem bloku, vse ostalo pa tudi zarjavi od kombinacije vode in soli. rosse20, tilingerossi, HyperJack in 5 others 8
Popularna objava nejcgs Objavljeno Februar 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 11, 2012 Zdej, jst tle neki ne zastopim najbolj. A je vožnja v takem mrazu in nevarnih pogojih (kar burja je, vsaj zame) prav zares užitek ali zato da se potem tu po MSju piše in nekako hvali, kako dober motorist da sem ker se vozim celo leto ( z obveznim pripisom da se sezona zame začne 1.1 in konča 31.12., ipak) ? Ker tako pogoji niso prav fajn niti za kosti niti za motor, ki je ves od soli in ga prav lepo nažira po aluminjastem bloku, vse ostalo pa tudi zarjavi od kombinacije vode in soli. sej ni treba da vse zastopiš; in tudi ni treba soditi drugih po sebi; če je burja zate nevarnost in objavljanje vtisa iz dnevne vožnje hvaljenje, pol ne sklepaj, da je za druge enako. Pač mene to ne moti in se kljub vetru in nižjim temperaturam rad zapeljem z motorjem in pol mal napišem kako je bilo. Kar se pa soli tiče; s pranjem gre vse dol - preverjeno. Če bi se pa bal za motor bi ga pa postavil v dnevno sobo in čuval pred zunanjimi vplivi. basbas, Dr_Jakob, logarr in 8 others 11
črna strela Objavljeno Februar 11, 2012 Opozori Objavljeno Februar 11, 2012 N O R C I ! ! ! :grim rosse20, nejcgs, Ninč in 2 others 5
wulf Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 danes kdo plužil po dolenjskem, z motorjem mislim??
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 da ne bo sam NejcGS lepil slikic, danes proti Sagradu.....najs exclan, malakai, nejcgs in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 da ne bo sam NejcGS lepil slikic, danes proti Sagradu.....najs A maš to original balanco oz krmilo na motorju?
nsignific Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 (popravljeno) Včeraj sem šel en krog okoli soseske (prva "fura" letos), ker sem testiral mojo novo kamerco. Vozil sem se manj kot 5 minut in se mi je starejša gospa skoraj vrgla pod motor ko je nepravilno prečkala cesto: (priporočam 1080p) Ni bilo grozno blizu, ampak mi je vseeno srce za trenutek zastalo. Nizka hitrost, btw. Popravljeno Februar 18, 2012. Popravil nsignific DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 A maš to original balanco oz krmilo na motorju? ja original, to ni zx10r ampak z1000sx.
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 malo po taljanskem krasu nejcgs, Keiko, rumenicestak in 4 others 7
Popularna objava nejcgs Objavljeno Februar 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 danes se odpravil na slončkov ringaraja vrnil se pa iz mamutovanja (takih prilik ne bo več veliko!) tanove gume s štofelci so se izkazale :-) svobodnaptica01, RobiRoberto, umetnica51 in 8 others 11
spaget Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Ena od včeraj in od danes . rumenicestak, DAMI34, benny0104 in 5 others 8
matgo Objavljeno Februar 21, 2012 Opozori Objavljeno Februar 21, 2012 Ena od včeraj in od danes . Manjka ena talepa fotka od tasrednje CBR-ke ha,ha,....
Sinki Objavljeno Februar 21, 2012 Opozori Objavljeno Februar 21, 2012 Včeraj sem šel en krog okoli soseske (prva "fura" letos), ker sem testiral mojo novo kamerco. Vozil sem se manj kot 5 minut in se mi je starejša gospa skoraj vrgla pod motor ko je nepravilno prečkala cesto: (priporočam 1080p) Ni bilo grozno blizu, ampak mi je vseeno srce za trenutek zastalo. Nizka hitrost, btw. Pol bojo pa spet govorili, da je KRIV motorist.
Sky Objavljeno Februar 21, 2012 Opozori Objavljeno Februar 21, 2012 Pol bojo pa spet govorili, da je KRIV motorist. ja itak, da je KRIV motorist....saj ni prilagodil hitrosti v primeru, če ti kdo nenadno stopi in hoče prečkati cesto lol Sinki 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se