Popularna objava BMWRIDER Objavljeno September 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2012 Potep se je zgodil,ko so temp. kazale v naših krajih nekak tako,pa tudi na motorju ni bla dost nižja,čeprav je v garaži bil. Ker so se nama začel topit že notranji organi,sva z bavarcem sklenila,da greva najine duše stabilizirat nekam,kjer so temperature znosne in narava malo manj skurjena. Iz tega pekla naju je zabrisal kt ventil iz ekonoma lonca na 700mnv.. Že po prvih km sva lažje zadihala ker naju je tretjino poti hladila reka Kanomljica Pot naju je v senci peljala dokaj hitro in strmo proti vrhu in se nama odprla v tako lepoto,da sva se za nekaj časa dala na off in normalno zadihala.. Jebela,nekak se nama ni šlo domov po isti poti in ko na karto pogledam ,kam peljejo poti..hm..makadam naprej,makadam desno..bavarc pa gume kot GPjevci na konc dirke..Seznanjena o makadamu pa tudi nisva bila...In sva šla na teorijo počasi se daleč pride.. Narava pa tolk lepa,temperature božanske,da je začelo že lepo hladit (med 25 in 30),in makadam tko lep,da je bil že kičast.. Po 9ih km vijugastega makadama prispeva v Dolenjo Trebušo,kjer se odločim,da pot nadaljujem po istem terenu proti Čepovanu..Že v prvih km opazim,da je teren grdo odnesla voda in ustvarila struge na poti v katero sem se nehote ujela,ko sem si čelado reševala pred visečo pečino in hkrati umikala pred neurejeno bankino,ki se je lepo nadaljevala v ornk prepad.Zašumelo mi je nekje v malih možganih,ampak ne zarad strahu,temveč zarad slabe vesti,ker nobenemu nisem omenila,kam jo pičim in na kterih koordinatah se bom ta dan nahajala..Če zgrmim,me noben bog,angel in hudič ne najdejo...Nč,nazaj ne grem,globoko zadiham,pobožam bavarca in z občutkom po gasu...OOOOOOO!! Kok je to lepo zarital,da se mi je prav zasmejalo!!! Še Severina v mini krilu in svojih štiklih neb znala tko.. :) ..In sva se zvlekla iz te struge ter počas pricaplala zopet na lepo pot... Adrenalina pa zmer več...Za seboj sva mela cc 20km makadama,mir,tišino,čudovito okolico in znosne temperature tako,da sva zahtevala še...V Novo Gorico in njen ''ekonom lonc'' naju ni mikalo,zato sva zavila proti Lokvam..17 % klanc je bil pa tko lepo porihtan,da naju je mel,da se parkrat gor pa dol zapeljeva..No,pa sva se vseeno sam lepo ozrla in pičla dalje.. Čakal naju je še nama zlo poznan del poti Lokve- Predmeja in 13km lepega in širokega terena..Brez postanka se zaženeva v senco gozdnih poti,ko iz firbca pogledam na termometer ... 20 stopin!! O ti šment,!! Tu se pa da dihat,!! Pošteno povedano,sem že pozabla kakšen je občutek,če te zazebe..Na Mali Lazni zagledam veliko tablo ''BIKERS WELLCOME'' in se mi je prav prijetno zdelo,ko sem pred kočo zagledala en kup profi endurašev z gumami kot gosence na ratraku..O mater!!! Iz sramu,ker sva bla midva v primerjavi z njimi zlo boso obuta,pičiva dalje proti vročemu domu, za spremembo z notranjimi organi v zopet normalnem stanju. Doma jih slišim,kje sem lazla,da sem vsa tok '' oprasana'' in ''usvenana''..Pa,kje sem pamet mela,da kar sama okrog lutam po takih terenih s takimi gumami... @F/ ..#%&!!!!!!!! itd.. Jst pa ornk na off in čist na izi ter z nasmehom!!!!!!!! Hudiča,je pasal!!!! No in kot naročen drugi dan v poznih večernih urah srečam v Postojni na OMVju spet te enduraše,usrane in usvenane,da sem bla jaz v primerjavi z njimi pravi biser...Pa mi ni dalo miru,da jih nebi vprašala od kod jim vsa ta svinjarija na sebi... Pa se izkaže,da so res bli oni na Mali Lazni ter se spraševali kdo vozi tistega bosega bavarca!! No,sedaj so vidli.. :) ..Zaupajo mi,da so po trnovskem gozdu nardili cc 270km lepih makadamskih poti in da se odpravljajo na nočno offroad furo po kočevskem...U,hudiča kolk sem jim zavidala....Ups , pa pozabla sem jim povedat,pa mislim,da tud niso bili seznanjeni,da tam medvedje domujejo!! Bi bil čas,da grem bavarca preobut...No,kljub temu sva uživala!! blazku, RobiRoberto, Kmet2 in 18 others 21
Kmet2 Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Balkan tur 6.)dan ali 6 kozliček po Damijevu34 http://www.motosvet.com/tabla/topic/35724-balkan-4-dni-2300-km/page__st__45 igorkr, DAMI34 in umetnica51 3
Kmetica2 Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Potep se je zgodil,ko so temp. kazale v naših krajih nekak tako,pa tudi na motorju ni bla dost nižja,čeprav je v garaži bil. Ker so se nama začel topit že notranji organi,sva z bavarcem sklenila,da greva najine duše stabilizirat nekam,kjer so temperature znosne in narava malo manj skurjena. Iz tega pekla naju je zabrisal kt ventil iz ekonoma lonca na 700mnv.. Že po prvih km sva lažje zadihala ker naju je tretjino poti hladila reka Kanomljica Pot naju je v senci peljala dokaj hitro in strmo proti vrhu in se nama odprla v tako lepoto,da sva se za nekaj časa dala na off in normalno zadihala.. Jebela,nekak se nama ni šlo domov po isti poti in ko na karto pogledam ,kam peljejo poti..hm..makadam naprej,makadam desno..bavarc pa gume kot GPjevci na konc dirke..Seznanjena o makadamu pa tudi nisva bila...In sva šla na teorijo počasi se daleč pride.. Narava pa tolk lepa,temperature božanske,da je začelo že lepo hladit (med 25 in 30),in makadam tko lep,da je bil že kičast.. Po 9ih km vijugastega makadama prispeva v Dolenjo Trebušo,kjer se odločim,da pot nadaljujem po istem terenu proti Čepovanu..Že v prvih km opazim,da je teren grdo odnesla voda in ustvarila struge na poti v katero sem se nehote ujela,ko sem si čelado reševala pred visečo pečino in hkrati umikala pred neurejeno bankino,ki se je lepo nadaljevala v ornk prepad.Zašumelo mi je nekje v malih možganih,ampak ne zarad strahu,temveč zarad slabe vesti,ker nobenemu nisem omenila,kam jo pičim in na kterih koordinatah se bom ta dan nahajala..Če zgrmim,me noben bog,angel in hudič ne najdejo...Nč,nazaj ne grem,globoko zadiham,pobožam bavarca in z občutkom po gasu...OOOOOOO!! Kok je to lepo zarital,da se mi je prav zasmejalo!!! Še Severina v mini krilu in svojih štiklih neb znala tko.. :) ..In sva se zvlekla iz te struge ter počas pricaplala zopet na lepo pot... Adrenalina pa zmer več...Za seboj sva mela cc 20km makadama,mir,tišino,čudovito okolico in znosne temperature tako,da sva zahtevala še...V Novo Gorico in njen ''ekonom lonc'' naju ni mikalo,zato sva zavila proti Lokvam..17 % klanc je bil pa tko lepo porihtan,da naju je mel,da se parkrat gor pa dol zapeljeva..No,pa sva se vseeno sam lepo ozrla in pičla dalje.. Čakal naju je še nama zlo poznan del poti Lokve- Predmeja in 13km lepega in širokega terena..Brez postanka se zaženeva v senco gozdnih poti,ko iz firbca pogledam na termometer ... 20 stopin!! O ti šment,!! Tu se pa da dihat,!! Pošteno povedano,sem že pozabla kakšen je občutek,če te zazebe..Na Mali Lazni zagledam veliko tablo ''BIKERS WELLCOME'' in se mi je prav prijetno zdelo,ko sem pred kočo zagledala en kup profi endurašev z gumami kot gosence na ratraku..O mater!!! Iz sramu,ker sva bla midva v primerjavi z njimi zlo boso obuta,pičiva dalje proti vročemu domu, za spremembo z notranjimi organi v zopet normalnem stanju. Doma jih slišim,kje sem lazla,da sem vsa tok '' oprasana'' in ''usvenana''..Pa,kje sem pamet mela,da kar sama okrog lutam po takih terenih s takimi gumami... @F/ ..#%&!!!!!!!! itd.. Jst pa ornk na off in čist na izi ter z nasmehom!!!!!!!! Hudiča,je pasal!!!! No in kot naročen drugi dan v poznih večernih urah srečam v Postojni na OMVju spet te enduraše,usrane in usvenane,da sem bla jaz v primerjavi z njimi pravi biser...Pa mi ni dalo miru,da jih nebi vprašala od kod jim vsa ta svinjarija na sebi... Pa se izkaže,da so res bli oni na Mali Lazni ter se spraševali kdo vozi tistega bosega bavarca!! No,sedaj so vidli.. :) ..Zaupajo mi,da so po trnovskem gozdu nardili cc 270km lepih makadamskih poti in da se odpravljajo na nočno offroad furo po kočevskem...U,hudiča kolk sem jim zavidala....Ups , pa pozabla sem jim povedat,pa mislim,da tud niso bili seznanjeni,da tam medvedje domujejo!! Bi bil čas,da grem bavarca preobut...No,kljub temu sva uživala!! ojla Tole si pa tako lepo opisala, da sem šla kar 2x prebrat. Sploh tisti del, ko sta se zakopala v strugo sem se čist uživela v dogajanje. (tut mene moj bavarček lepo "rešuje" sam če ga iz rok ne spustim ) BMWRIDERKa ampak gume pa le zameni!! trebor, BelaStrela, BMWRIDER in 2 others 5
jakATV Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Bolj se bliža konec "šihta", bolj me zvija. Pa se vsedem na "aspirin" in se odpeljem. Lj. barje Brez plana, brez cilja nekam proti Škofljici V bližini Podmolnika neki čudni sprehajalci. Niso se pustili kaj dosti motiti. V Zalogu dobim družbo in skupaj jo mahneva proti Jevnici in okolici . Postanek nekje nad Kresnicami. Čez Savo Iščeva kakšno klopco, našla sva jih mnogo več. Nadaljujeva po skritih delčkih naše prelepe domovine V sončni zahod Spust proti Moravčam. Tudi sonce se za ta dan počasi spušča. Da je aspirin dobro prijel, pa je pokazal števec. umetnica51, trebor, RobiRoberto in 6 others 9
Cufa Objavljeno September 5, 2012 Opozori Objavljeno September 5, 2012 Part One: Vrhnika - Pokojišče, nato pa Cerknica in domov na kosilo. malo dežja, veliko šodra in nekdo z endurco sredi gozda - je sušil spodnjo majico na veji...
jakATV Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 (popravljeno) V ozadju Begunjščica in nevihta, ki sem jo uspel zgrešiti (ali ona mene) Sosed mi vztrajno sledi. Midva pa koloni pred nama, ki sva jo ujela pri Dovjem (Mojstrana) Vsi skupaj pa, ja kam drugam kot na Baško jezero (Faaker see) Največje evropsko srečanje HD-jev (Harley Davidson) pa privabi še vse kaj drugega, kot samo HD-je. Tudi kakšen "ata" na BRP- ju se popelje okoli jezera. "Mame" že vedo, kaj je dobro. Dobrega "jurja in pol" kubikov pod ritjo ob dveh valjih in tresenja riti pa privabi nasmešek na usta. Obiskovalci, gledalci, turisti pa uživajo. Tudi pozirajo radi. Užival sem tudi jaz ob poslušanju teh dveh "rorov". Aha, sosed je še tukaj. Nekateri svoje konje pripeljejo kar na avtu. Kamorkoli pa pogledaš, povsod mopedi, takšni in drugačni. Popravljeno September 6, 2012. Popravil jakATV Keiko, DAMI34, rosse20 in 6 others 9
jakATV Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 (popravljeno) Ja, tudi ti fantje so povsem običajni "bajkerji". Za tale dva, pa ne vem, kam bi jih dal. Barva obličal se sklada z tem prikoličarjem Kolesarji oz. kolesarke sploh niso zaostajale kaj dosti. Konec omejitve (glej znak zadaj). In tako je potegnila, da sem jo komaj ujel v objektiv. Parkiram ob cesti in opazujem promet. Popravljeno September 6, 2012. Popravil jakATV RobiRoberto, Keiko, malakai in 5 others 8
jakATV Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 (popravljeno) SMC Ram - 300, Štirikolesnikov je bilo kar nekaj. Zanimivo, kaj vse je homologirano. V Sloveniji je to misija nemogoče Siva kučma, bela brada ....... Naravovarstvenica ali ekološko usmerjena gospa !!!! Popravljeno September 6, 2012. Popravil jakATV Kmetica2, Keiko, igorkr in 5 others 8
Popularna objava jakATV Objavljeno September 6, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2012 Baško jezero iz druge strani, okoli katerega se vozimo in vozimo. V ozadju Karavanke. Najvišji vrh, ki se vidi je Kepa. Opaa, "mamca" me je prehitela. Zavijem malce v levo. Se mi je zdelo, da je zadnja guma širša, kot rit. Pod tole ritjo je tudi nekaj znaimivega. Pravkar poročena. VIP vozilo. Še en štirikolesnik mi sledi. In letošnji Bike Week je za menoj. Počasi obrnem proti domu. Vozim se pod Karavankami (po avstrijski strani) proti Ljubelju. Sosed me med Tržičem in Dupljami hoče prehiteti. Kmalu je obupal. JLE ni tako nedolžna, kot si je mislil. SLVR, umetnica51, igorkr in 9 others 12
Cufa Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 Čez hrib v Cerknico - enkrat sem ustrelila mimo križišča naravnost v vlako, srečala nekega bohemskega pohodnika, ki se je hotel pogovarjat, enkrat nežno položila motor na tla in na poti domov srečela frajerja na RT-ju, ki me je moral prehitet samo zato, ...da se je potem vozil pred mano v koloni in delal gužvo. Ga je za razumet. Res je nedostojno, da bi se RTv koloni vozil za neko 250-kubično endurco..
basbas Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 Še nekaj sličic iz petkovega F:Z: DAMI34, skoda, igorkr in 3 others 6
basbas Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 (popravljeno) Še nekaj sličic iz petkovega F:Z: Kmet motor je fertik ..lahko ga dvigneš v sredo! Za kerlce ..V 8 Popravljeno September 8, 2012. Popravil basbas Maximus, igorkr, umetnica51 in 2 others 5
Popularna objava Keiko Objavljeno September 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2012 Včeraj je bil končno čas da prekinem abstinenco. Motorčk dobil novo ketno, jaz pa nasmeh do ušes ko sem se končno šla spet peljat Z Bizixxxom sva se zaplejala do Postojne na eno pijačo in čvek. Nazaj grede sva na Ridah srečala Mausa, ki nama je delal družbo ko sva šla domov... Danes pa končno čas za malo daljšo furo Štart dopoldne in že po par sto metrih ena huda budnica - z desne, neprednostne pred mene zapeljala mamca v avtu. Ker sem jo vidla že prej, sem mela roko na bremzi in uspela dovolj hitro ustavt. Je pela hupa, ma niti trznila ni - lepo počasi se je odpeljala naprej čez cesto - verjetno je že gluha :grrr Kot se je kasneje izkazalo je bila to le uvertura v vse mogoče projektile na cesti danes :surrender: No - po fajn dozi adrenalina sem se odpeljala proti Horjulu - ovinki čez Lučine so bili fajn ogrevanje za naprej. V Gorenji vasi sem zavila desno in se čez Škofjo Loko zapeljala do Železnikov. Tam sem šla še tankat in nabavt malco, potem pa čez Zali Log in Spodnjo Sorico... Od tam naprej in čez Soriško planino v Bohinjsko Bistrico, tam sem se odločila da nadaljujem na sever čez Pokljuko, zato sem se v Jereki le od daleč zazrla proti Bohinju... nato sem zavila desno in nadaljevala proti Gorjušam... Gor me je kar malo prezeblo - sem že pozabla kako je bit premražen na motorju - ker zdaj smo se dolgo časa samo "kuhali" .) Nato sem se spuščala dol čez Zatrnik... naprej čez Gorje potem pa še naprej na sever - čez Kočno do Jesenic, kjer se je že začela invazija razno raznih čoperjev. Potem do Kranjske Gore, tam pa na jug in ob Pišnici na Vršič... Na vrhu cel cirkus, zato se nisem niti ustavljala :surrender: Pot navzdol je bila prijetna - razen nekaj "budnic" ko mi je kak čoperist pripeljal nasproti po mojem pasu... Je bilo pa na poti v dolino polno delavcev - popravljajo zaščitne ograje - ma mislim, da dvojnih ne bo. Pred Trento pavza in malca na sončku, potem pa nadaljevanje ob Soči - kaj je tu lepo in še naprej - v smeri proti Bovcu... Za Srpenico sta me motorista opozorila na radar - hvala fanta! Kako je blo luštno vijuganje do Kobarida in Tolmina! :yes: V Mostu na Soči sem zavila na jugovzhod in si privoščla nadaljnje uživanje ob Idrijci, pa čez Idrijo naprej vse do Kalc Pasalo! Tam sem nardila pavzo in se zmenila da skočim k mojim na večerjo. Čez Ride in Postojno, kjer sem šla še tankat (in uspela spet nič opazit ) sem šla do mojih in po večerji in klepetu šla nazaj domov - že zmrznjena. Vsega skupaj cca 380 km-jev balzama za dušo in telo ^_^ Maximus, RobiRoberto, skoda in 11 others 14
Popularna objava aders Objavljeno September 8, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2012 Škoda bi bilo tako lep dan, kot je bil današnji, zapravit za kaj drugega, kot vožnjo z motorjem S sebar-jem sva zmenjena ob 9h v Ljubljani, od koder sva krenila proti Kranjski Gori... na poti sva srečala ogromno čoperjev in sebar je preveril, če mu takšna pozicija drže odgovarja... nekako se prebijeva na Vršič... nadaljujeva čez Trento, ob Soči... pred Bovcem zavijeva proti Logu pod Mangartom in nadaljujeva v Italijo, do Predilskega jezera, kjer si privoščiva malico... nato pa po najvišji cesti v Sloveniji...super je! prispemo na vrh...prvič nad 2000m n.v. z motorjem spust iz Mangarta postreže z lepimi pogledi na vseh straneh... ob trdnjavi Kluže si ogledava sotesko Koritnice in Kluška korita...v živo je res fascinantno! poleg je tudi predor, ki vodi do trdnjave Herman, v 1. sv.vojni je služil kot topovsko gnezdo! Čez Bovec nadaljujeva ob Soči do Nove Gorice in naprej do Vipave, kjer sebar ostane, jaz pa pičim domov - pod Nanosom ob avtocesti dokler je še dan... ko se približujem Kočevju, ratuje temno kot v Kočevskem rogu na srečo brez srečanj z medvedi, srnami, jeleni, divjimi svinjami, ipd. Takole pa je zgledala današnja tura...cca. 440km in dan, poln lepe narave in čoperjev :lol: Keiko, Nikii, Kmet2 in 13 others 16
TOMCAT Objavljeno September 9, 2012 Opozori Objavljeno September 9, 2012 ....včeraj "padlo" 500 km. ......fino, ko ni več "peklenske" vročine DAMI34, Kmet2, Kmetica2 in 1 other 4
Ninč Objavljeno September 9, 2012 Opozori Objavljeno September 9, 2012 po dolgem cajtu je blo treba spet mal povibrirat kosti v PO na kofe, naprej do Črnga kala, obrnit, v Kozini pogasit (eno) žejo in gas do doma AMPAK... mamicu vidim mafijsko uni skupini italjanov, k so me prehtel sred ovinka (+ tega še js prehitevala avto) prot grčarevcu. zgleda je težko počakat 3 sekunde reno99, Kmetica2 in Kmet2 3
cedevita Objavljeno September 9, 2012 Opozori Objavljeno September 9, 2012 po dolgem cajtu je blo treba spet mal povibrirat kosti v PO na kofe, naprej do Črnga kala, obrnit, v Kozini pogasit (eno) žejo in gas do doma AMPAK... mamicu vidim mafijsko uni skupini italjanov, k so me prehtel sred ovinka (+ tega še js prehitevala avto) prot grčarevcu. zgleda je težko počakat 3 sekunde Ma rajš v Tirani v gneči obstat, ku dva Taljana srečat. thumper 1
MARE 65 Objavljeno September 9, 2012 Opozori Objavljeno September 9, 2012 po dolgem cajtu je blo treba spet mal povibrirat kosti v PO na kofe, naprej do Črnga kala, obrnit, v Kozini pogasit (eno) žejo in gas do doma AMPAK... mamicu vidim mafijsko uni skupini italjanov, k so me prehtel sred ovinka (+ tega še js prehitevala avto) prot grčarevcu. zgleda je težko počakat 3 sekunde Ista varianta, smo se vračal proti Ljubljani, mal pred koncem Postojne italijan guzi z avtom 35, mi lepo za njim, da pridemo do mesta, kjer ga bomo lahko prehitel, v tistem pa že en italijan na polno mimo nas ravno, mo je kolega hotel ven. branislav 1
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2012 08.09.2012 Z žalostno vestjo pišem to objavo, kajti včeraj smo se zbrali da bi našga Luko-Shobbyja pospremili na njegovo zadnjo pot ....pa kdo govori o kakšnem pogrebu?? POROKA je bla :grim (zadnja pa zaradi tega, ker zdej ko je poročen je naših skupnih tur konec, le če bo pridno pomil posodo, pobrisal prah bo Saška dala ključe od motorja za kakšen krog :grim Nič slutečega Luko smo presenetili pri njegovem domu ... pokalo je, kadilo se je, izpuhi brez db-killerjev so končno prišli na svoj račun ...vsak si naj po svoje predstavlja kako je to izgledalo Naš skupen namen je bil, da Shibbyja in njegovo izbranko pospremimo do cerkve... In spet si boste mogli sami predstavljat, kako se nevesta z belo obleko spravi na motor....brez težav! :grim ...jebemtiš slike ni nobene...upam, da se bo Shibby upogumil in pripel kakšno sliko ženina in neveste Po obredu...nekateri v cervki, drugi na pivi, mi tatretji pa na vodi v bližnji gostilni ...ni upal noben z škripajočimi čevlji v cerkev :grrr Ker pa je bil dan še mlad, in smo opravili prvi del svojega dnevnega plana, smo se odpravili nato proti Litiji-Trbovlje_Zagorje- Zidani most-Sevnica-Krško...pogledat na RAceland kaj dogaja...bolj malo je bilo vidt...nismo zapravljali časa smo obrnili in šli nazaj v Krško na najboljše školjke v mestu-FONTANA :grim . Preden sem dal fotkiča iz torbe so bli krožniki pomazani z sveže pečenimi lepinjami Ura je cajt smo rekli se poslovili in odšli domov...Imel spremstvo Tadeja do Žužemberka nato pa hitro čez Dvor domov...mmmmmrzlllooo je blo...do jutra sem se glih odtalil Nepozabno je blo Hude priprave: Vsi ušmekani BMW rabi 20 mašn da zgleda kolikor toliko lep: Kompanija Zvezda večera: kak to dela thumper, Nikii, aders in 20 others 23
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2012 Včeraj prevozili 270km Danes pa se je pisal nov dan...če mi prav dela koledar, smo 09.09.2012 Včerajšni sms Boštjan, si za furco? Boštajn: "itak, kam gremo" HJ: "Idrija-Most na Soči-Bohinjska bistrica..." In res, 09.57 se dobimo v Velikih Laščah in z hladnim skokom čez hrib smo že v Novi vasi-Cerknica kjer se prileže dopoldanski...prvi Kafe ..njama njama-Godovič-Idrija...wijuuu po ovinkih :grim -Most na Soči....motoristov kolikor želiš...leva roka bolj malo na krmilu ...Podbrdo-Bohinjska bistrica-BOhinjsko jezero...gužwa..ljudi na tone....ni da ni...hiter prelet okoli jezera in nazaj v bistrco na en kafe ejga ....nakar sva hotela po bližnici do železnikov, ampak nama kasneje makedam ni sedel, smo šli raje nazaj čez brdo do železnikov...cesta obup..jajca so bla ne na oko, ampak omleta na tanku ...Zejko je vse to prenesu...vrhunsko vzmetenje :grim -Škofja Loka-Lblana in nazaj v Kočevje...spet me je mraz na koncu ujel... ampak je blo vrhunskih 351km vsega skupaj danes ...prva liga :grim spremstvo bosstjan8, trebor, Schultz in 14 others 17
BMWflar Objavljeno September 9, 2012 Opozori Objavljeno September 9, 2012 (popravljeno) Prvih 1000 km utekalne vožnji na "izpod čekiča" novem GS, skratka fenomenalen motor, da bi prej vedel... Popravljeno September 9, 2012. Popravil kucin BelaStrela, Kmet2, Kmetica2 in 2 others 5
Popularna objava shibby Objavljeno September 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2012 08.09.2012 Z žalostno vestjo pišem to objavo, kajti včeraj smo se zbrali da bi našga Luko-Shobbyja pospremili na njegovo zadnjo pot ....pa kdo govori o kakšnem pogrebu?? POROKA je bla :grim (zadnja pa zaradi tega, ker zdej ko je poročen je naših skupnih tur konec, le če bo pridno pomil posodo, pobrisal prah bo Saška dala ključe od motorja za kakšen krog :grim Nič slutečega Luko smo presenetili pri njegovem domu ... pokalo je, kadilo se je, izpuhi brez db-killerjev so končno prišli na svoj račun ...vsak si naj po svoje predstavlja kako je to izgledalo Naš skupen namen je bil, da Shibbyja in njegovo izbranko pospremimo do cerkve... In spet si boste mogli sami predstavljat, kako se nevesta z belo obleko spravi na motor....brez težav! :grim ...jebemtiš slike ni nobene...upam, da se bo Shibby upogumil in pripel kakšno sliko ženina in neveste Po obredu...nekateri v cervki, drugi na pivi, mi tatretji pa na vodi v bližnji gostilni ...ni upal noben z škripajočimi čevlji v cerkev :grrr Ker pa je bil dan še mlad, in smo opravili prvi del svojega dnevnega plana, smo se odpravili nato proti Litiji-Trbovlje_Zagorje- Zidani most-Sevnica-Krško...pogledat na RAceland kaj dogaja...bolj malo je bilo vidt...nismo zapravljali časa smo obrnili in šli nazaj v Krško na najboljše školjke v mestu-FONTANA :grim . Preden sem dal fotkiča iz torbe so bli krožniki pomazani z sveže pečenimi lepinjami Ura je cajt smo rekli se poslovili in odšli domov...Imel spremstvo Tadeja do Žužemberka nato pa hitro čez Dvor domov...mmmmmrzlllooo je blo...do jutra sem se glih odtalil Nepozabno je blo Hude priprave: Vsi ušmekani BMW rabi 20 mašn da zgleda kolikor toliko lep: Kompanija Zvezda večera: kak to dela fantje carji ste...nepozabno spremstvo,vse pohvale.vec pa k pridem domov,pa k dobim kksno fotko pa filmck....See yaaaja baje da se bom lahk se vozu :)lp strajnarR, Kmetica2, HyperJack in 9 others 12
Popularna objava Keiko Objavljeno September 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2012 Danes pa najprej ponovit vajo v drugi smeri - z Vrhnike čez Kalce in Hotedršico do Idrije, tokrat čisto slučajno v družbi dveh motoristov in motoristke. V Idriji smo se ustavli in rekli par besed, potem pa nadaljevali vsak po svoji začrtani poti - oni na Vršič, jaz pa čez Tolmin in ob Soči... do Kobarida, kjer sem dolila in kupla malco. Od tam do Žage, tam pa - seveda na zahod. Kot ponavadi sem čakala na semaforju, zato sem se nagledala lepe okolice, ob zeleni luči sem nadaljevala čez mejo v Italijo, kjer se nisem mogla odločit ali je listje posledica hude suše ali bližajoče se jeseni... :unsure: kmalu sem osvojila prelaz Kaj je bilo luštno danes - skoraj čisto prazna cesta, prijetne temperature, večinoma čisti ovinki... aaah Nadaljevala sem proti jugu čez Njivico (Vedronza) in naprej mimo Tarčenta (Tarcento) čez ... Vmes sem si na sončku privoščla pavzo za malco, nato pa nadaljevala do Čedada (Cividale del Friuli), tam pa na severovzhod čez Špeter Slovenov (San Pietro al Natisone) in Brišča / Malin (Brischis / Mulino)... in ob reki Nadiži nazaj čez mejo v Slovenijo... čez Robič in Kobarid, nato pa ob Soči čez Most na Soči, Rodež... do Nove Gorice, od tam pa mimo Prvačine čez Štanjel do Kobdilja, malo naprej sem nardila pavzo. Vmes je mimo pripeljala Ebony, malo naprej od počivališča je bil še Rumeni in Igorkr. Rumenemu sem še nekaj časa delala družbo, dokler me niso množično napadli tigrasti komarji in sem raje narediila premik naprej :surrender: Do Sežane in en ovinek čez Divačo, pa nazaj do Senožeč in do mojih. Ker jih ni bilo doma, sem nadaljevala do Postojne in čez Ride do Logatca še tankat in domov. Cca 390 luštnih km-jev :yes: rumenicestak, suzuki, Sinki in 14 others 17
Popularna objava nejcgs Objavljeno September 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2012 nedelja: štart ob 3.40 zjutraj od doma. Stisnil sem jo do planine Šator: kjer me je ob jezeru Šator: že pričakala zbujena in na dogodiščine pripravljena družba: po krajšem čveku smo se zapodili po makadamu : proti vrhu Velike Klekovače: vrh je na višini 1962m: Bila zelo fajn in zabavna družba. Drugič se ji probam pridružiti kak dan prej ;-)) Poti je bilo za slabih 900km od tega makadama cca 50km . HyperJack, RobiRoberto, aders in 20 others 23
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 10, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2012 če vsi tok potujejo, sva se pa tut mi2 odločla za "road trip" po lepi naši najprej sva nabijala po Rebernicah (s kufri ja) pol sva fočkala na ridah (matr se vleče ta fura ) čez Žiri do Škofje loke komaj prišla, lačna, utrujena, skoraj premražena, gledala gorečke in jedla šladoljed koko nama je do Kamnika in Kamniške bistrice uspelo pridet, nama sploh ni jasno zdej bova pa 2 meseca počivala od naporov potovanja thumper, Kmetica2, TOMCAT in 15 others 18
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se