cedevita Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Ena krajša fura glede na vreme bl kofetkanje a se je nabralo okrog 400km Dež pa sam za vzorec mal proti večeru Vencelj, nč kratka, ampak delovna fura, Čestitam.
Popularna objava cedevita Objavljeno Oktober 2, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Tako, sem dočakal mojih pet minut in bom tudi jaz obelodanil nekaj zanimivega z nedeljske turce. Seveda potem ko sem se zbudil in opazoval sem se navkljubodločil, da jo mahnem na jug, saj je vremenska napoved za Dalmacijo obetala lep izlet. Mi ni jasno kaj sem se toliko obiral, ampak ob 9.30 sem le odpeketal od doma, seveda v dežnam kombinezonu. Da ne ponavljam tiste "izpred domače garaža". Me je pa hotel en tip v živordeči Oktaviji, tisto s mrežo na zadnji sedežih in z lučkami v prtljažniku, hotel na tanek led speljati. Na goriškem sta še siva in temno modra, seveda SW. Nak, jaz sem njega na spolzek asfalt proti MMP Vrtojba speljal, tam pa via Vallone do Molfalcona(Tržič), prek Bazovice na Kozino, v Podgradu na pumpo, v Starodu pa menjat šolde. Vsakemu svoje. Prek meje, direkt na AC 5 kun zapravit, preko Reke čez spiralo, na Vratih Jadrana pa modna revija.Me je že dajal kondenz. Pa gas naprej, postanek za tehnične zadevein seveda za želodček! Novi Vinodolski je za mano, v Senju na pumpi kakih pet Sairachov in sem tolko trobu in mahu da sem zgrešil izvoz iz krožnega, sem jo mahnu pa preko trdnjave Nehaj. Bi moral že prej nehat pa se zbrat. Seveda sem že celo pot srečeval en kup naših, večina se jih je vračala iz Omiša. Predvidevam. Sem želel iti do Starigrada-Paklenica, vendar se mi pot in porabljen čas nista izšla, ustavil sem se v Karlobagu, kjer sem naletel na moje iz kluba(Diego, Jožko in Samir), so jo mahnili naprej jaz pa ne! Nekaj za v želodček naročil, še dobro da sem bil hiter, ker bi lačni prej vse pospravili, kot pa jaz trotelzihral Še malo počitka in nazaj proti izhodišču, še malo za spomin na letošnje poletje in kraj dopusta. Na sliki je levo otok prvič, zadaj pa Krk z Baško Mimo tega kandelabra sem pa tako otiskal desno zapestje, da je bogega reveža kar ukrivilo V Senju pa tankat in krajša debata s Goranom iz Punata, se je vračal iz Omiša, sem ga pa tako kot vas sedaj, povabil na naš moto piknik, 13. in 14. oktobra v Vipolžah v Goriških Brdih. Temu se reče oglasno sporočilo. Do doma pa po isti poti nazaj, do Krvavega Potoka in nato po AC do Molfacona je že šlo, potem pa sem se prilepil v kolono. Naj bi bilo varneje zaradi divjadi. Prispel sem ob 19.30, naslednji dan pa s krpo očistil verigo in jo namazal, prihodnjič pa jo čaka pranje in PDL. Lepo je bilo, da je duša zaigrala, kar pa še ni konec za letos. Še zdaleč ne. DAMI34, jakATV, Sinki in 15 others 18
SLVR Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Danes sem bolj pozno zakljucil sluzbo zato sem skocil malce v kontrolo juzne meje in visoke Kolpe ... jakATV, strajnarR, Kmet2 in 5 others 8
strajnarR Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Danes sem bolj pozno zakljucil sluzbo zato sem skocil malce v kontrolo juzne meje in visoke Kolpe ... So jo kej premaknil, na sever? Čudnu da ne teče že žez Vahto cedevita 1
SLVR Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 (popravljeno) Ja sam čuvar plaže u zimskom periodu! Nema ništa novog na granici ... Popravljeno Oktober 4, 2012. Popravil SLVR cedevita 1
corser Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 @Cedevita lepa turca samo te je pa tako težko brat... (vrstni red besed...)... cedevita 1
grega 32 Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 @Cedevita lepa turca samo te je pa tako težko brat... (vrstni red besed.. .)... redki ste popolni cedevita 1
corser Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 redki ste popolni a boli? sej gre samo za dobronamerno pripombo... je pa res, da smo redki popolni... :grim (aja. Škofja Loka se oboje piše z velikimi...) cedevita in Kmet2 2
grega 32 Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 ne nič ne boli je pa grozn za pogledat žabarja ko se znajde na terenu kjer ni črte na sredini ceste je treba v prvo prestavo in bremzaj
Popularna objava nxyz Objavljeno Oktober 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Namen današnje mini turce je bila dostava Štart je bil kot vedno v Kamniku, čez Črnivec, Gornji Grad, Nazarje. V Nazarjah na najboljši kebab in potem nazaj po isti poti. Za nazaj je bila nočna turca, mrzlo ni bilo čisto nič, le v Gornjem Gradu je začel pihati obupen veter. Nabralo se je slabih 100km rumenicestak, corser, RobiRoberto in 10 others 13
domina Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 (popravljeno) Vtis z moje dnevne vožnje 8.9.2012. Ja, dolga je bla cca. 300m, ampak nepozabna, neprecenljivo. Gre za eno veliko presenečenje,ki sta ga zakuhala moja žena ter HyperJack.Šlo je za spremstvo na moji poroki, od mojega doma do cerkve, za katerega nisem vedel. Hvala vsem, k ste si vzeli čas in bli prisotni.Hvala res, nikoli ne bom pozabil tega!!! Od mojih svatov sem velikokrat slišal, da ste motoristi naredili ta dan še bolj poseben, kolikor je že sam posebi bil. Tako da res kapo dol!!! ... Hvala Saša,Jaka,Klemen,Gašper in punca,Dejan,Rok,Tadej, stric Johny,Štef. Nikol vas ne bom pozabu! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Lp Shibby hehe, ne morem verjet kako je svet majhen Dragi Shibby, upam da se zavedaš, da si oženil najboljšo punco na svetu in da tega ne boš nikoli pozabil!!! Obema želim veliko sreče v ljubezni, predvsem pa ogromno čudovitih in varnih skupnih kilometrov - tako na motorju kot v življenju. Vse to in še več vama želi una bejba, ki je v prvem in drugem razredu osnovne šole zganjala traparije in jezila učiteljice skupi s tvojo ženo LP Popravljeno Oktober 4, 2012. Popravil domina trebor, SLVR, hilton in 6 others 9
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Oktober 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ah,ja!! Sezona se počasi bliža h koncu..Dnevi se krajšajo.Nekteri zglancane konjičke že z dekco pogrinjajo..No,jest ga še ne mislim..Moj bo še neki časa v ornk pogonu,pa tud z dekco ga ne mislim pogrinat..Klinc,mam ga zato,da ga rabm.. Na hitr nardim plan,ko mi po oknih začne trkat dež. ''.Pa,ne no...pa nisi mogu počakat,da vn iz mesta pičim!!!!!!!''.Pogledam na net, prečekiram vreme na relaciji,ki jo mam namen zvozit...Sonce na vse strani,edin nad mojo bajto oblak stagnira. ''Figo,jst grem soncu naprot,ti pa kar tuki jokej!'' se zazrem v črnino nad mano,navlečem cunje,zagrabim ključe in pičim v garažo...OPA!!! Bavarc pa tko zglancan,da bi še Svarowski dobil kompleks..No,nekdo je bil zlo priden in to nisem bla jest..Pa mi na pamet pade nora ideja...Zavrtim cifro, pokorno zrecetiram prošnjo,obljubim vse živo in DOBIM ZELENO LUČ!! '' O, ja!! Špagetar dans boš garal med mojimi stegni!!! '' In sva pičla vn iz dežja z vsemi konji,ki jih špagetar premore!! Mammamia! Rebrnice je kar požiralo,mlelo,drobilo in žgalo,da kar verjet nisem mogla...Na polovici se ustavim .... pa začnem vanj mal sumljivo gledat,ker mi je vsa zadeva sličila na Nevajena take vožnje,me je čist enmal zatreslo..Ne,najbrž so to krive luknje,ki so jih polne rebrnice.Do vrha sem prispela s prešejkanim mehurjem in z ornk zbitimi vratnimi vretenci..Zihr sem bila za cc 2 cm manjša..No,sej na tem poniju mi je to še kako prav prišlo..S spraznjenim mehurjem je bila nadaljna pot ena sama milina in užitek..Skoz Senožeče se nisem mogla držat omejitev in do Divače je bla prazna cesta v hipu mimo..Odločim se za pot po Vremški dolini in sinhronizirano vijugava vse tja do Prema,ko me zamika grad..''No,špagetar,pa da te malo o slovenski kulturi poučim in te peljem v rojstni kraj našega pesnika Dragotina Ketteja! '' Grad je bil žal zaprt ,zato se hitr odpraviva dalje..V Ilirski Bistrici ga nafotram in štartam proti Knežaku.Cesta pa spet samo najina....BOGOVSKO!! Pa me spet neki zamika..V Zagorju zavijem na makadam ,pa da vidim kaki fizikalec je tale špagetar.. No,impresionirat pa me zna.Tudi tale teren je odlično spelal. Pravi šarmer.,Ja Italijani upravičeno slovijo po tem.Za nagrado mu privoščum še malo počlitka na gradu Kalec Nazaj grede pozdraviva še manjšo skupino.. In jo ucvreva proti Pivki..Namen sva imela poiskat še eno naravno lepoto,žal,pa se je dan že poslavljal,,Pa drugič. V Pivki obrneva nazaj na Ribnico in nato proti Divači po isti dolini..Vmes se ustavim še na kavi in jo spijem v prijetni družbi.Noč pa me je že ornk zajela.Ker pa je bila cesta prazna in suha,se je prot domu v burjasto dolino dalo zlo hitro pridet..In nekaj km pred domom !!!!!!!! UPS!! POLICIJA!!! Sej ne vem,al me je spotilo al zmrazilo.Pa ne me vprašat,kolk sm šla...''Bo,kar bo!!'' Lepo pozdravim,dam zahtevane dokumente..Oseba v modrem pa molči in piše,pa nariše ,nardi en krog okol mene,pa še enga,mi vrne dokumente in mi zaželi srečno vožnjo..'' ALELUJA!!'' O ti strela špagetarska!! Tokrat je šlo za las!! Kolk km sem ta dan nardila,ne vem! Vem pa,da sem v drugačnem stilu vožnje zlo uživala..In ob lepi naravi tudi..Še veliko je neraziskanega!! ;) rumenicestak, Sinki, DAMI34 in 23 others 26
BelaStrela Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Če je namen vožnje pobiranje gob, pipec ne bo škodil. Če ne zaradi drugega, ker je za nabiranje gob brez noža zagrožena kazen. Rezilce najdete tudi v multifunkcijskih kleščah. Da ne bodo rekli, da smo motoristi oholi. Greenpeace has spoken. trebor 1
pajkica Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Če je namen vožnje pobiranje gob, pipec ne bo škodil. Če ne zaradi drugega, ker je za nabiranje gob brez noža zagrožena kazen. Rezilce najdete tudi v multifunkcijskih kleščah. Da ne bodo rekli, da smo motoristi oholi. Greenpeace has spoken. mal me skrbi, a si ti ok? umetnica51, nxyz in shibby 3
Marjanček Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 (popravljeno) Se moj danasnji giro, uspel nardit samo eno slikico, ker se je takooooo pasalo peljat... Naneslo je okrog 220 km. Popravljeno Oktober 5, 2012. Popravil Marjanček SLVR, Kmet2, rumenicestak in 1 other 4
shibby Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 hehe, ne morem verjet kako je svet majhen Dragi Shibby, upam da se zavedaš, da si oženil najboljšo punco na svetu in da tega ne boš nikoli pozabil!!! Obema želim veliko sreče v ljubezni, predvsem pa ogromno čudovitih in varnih skupnih kilometrov - tako na motorju kot v življenju. Vse to in še več vama želi una bejba, ki je v prvem in drugem razredu osnovne šole zganjala traparije in jezila učiteljice skupi s tvojo ženo LP Hvala Petra hehe se zavedam svet je pa itaq majhn Lp uživej pa se kej vidmo, pa magar na cest .)
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Ena rutinska po službi.....Ride,tam srečal Lojza,ga pobral pa na OMW ,kjer so že čakal Kwakarji Dami34 in bivši Kwakar krucymucy,pridružil se nam je še Maus in ker na motorju noče nč crknt mam skoz viška za kavo Lojz je ostal,Dami34 je šel glancat motor domov,jz,žena,Maus in krucymucy pa do Vikija.Dan se je hitro prevesil v temo pa smo se pobral prot domu,vmes nas je zapustil še krucymucy,mi trije pa v Egoista na tržaško kjer smo čakal Corserja,da da za kavo,pa ga ni blo od nikoder.....sigurno je bil na servisu No tud teh 200km je blo super po tedenskem abstiniranju Žena je tako pogledala v Mausov motor,da sm sam čakal.....jzt bi tud takšnega mela pa je modro molčala........saj bi se nekje lohk slišalo:ločila sta se zaradi nepremostljivih preprek DokAZ ^_^ aders, gasperX, corser in 7 others 10
jakATV Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Vreme je OK. Po jo potegnem proti Zasavju. Malo čez hrib, kjer bom v naslednjih dneh lenaril. Brez plana, brez cilja, vozim, kamor pač obrnem "balanco". Dan je lep. Dolina hmelja, čeprav tole ni hmelj, temveč fižol. En čas smo jo dobro "žgali" Nato pa počasi obrnem nekam v hribovje. Lepo je tukaj gor, okoli Zaplanine in Čemšeniške planine. No, dovolj je bilo tega "ljubljanskega šminkanja". Čas je za makadam. Aha, tukaj sem. Potem pa grem kar smučišče pogledat, tukaj se še nisem vozil. Kratek "pravni poduk" , torej samo po gozdnih poteh. Celo hotel se nahaja v naturi 2000. Žal, zaprt. rumenicestak, trebor, Keiko in 1 other 4
jakATV Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 In kot sem že rekel, "samo po goznih poteh" Včasih se odpre prelep pogled v dolino. LakotaGPS me pripelje na okrepčilo.Saj ni treba, da povem, kaj sem jedel, a ne ! Pa še malo vožnje pod cesto. Trkam, trkam. Nobenega ni bilo doma. Preko magistralne ceste Trojane - Blagovica, na drugo stran. Kmet2, krucymucy, Keiko in 3 others 6
jakATV Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Na drugi strani pa spet vožnja v neznano. Golčaj. Spodaj je Blagovica. Nikjer table, da se gozdna cesta končuje, torej nadaljujem na lastno odgovornost, po gozdni cesti seveda. Neke table sem sicer videl, so se mi pa očitno tresle roke. "Rinem in rinem", nekam. Pa 1000-x sem si rekel, da ni dobro "riti" sam. In takole sem se dokončno "zaplezal". Brez "rikverca", naslonjen na drevo, na eni strani podrte smreke. Na drugi strani naslonjen na štor, dol si sploh nisem upal pogledati. In takole nekje v gmajni sam opazujem sončni zahod, po glavi pa mi rojijo misli o "bivakiranju nekje v vukojebinah" rumenicestak, trebor, krucymucy in 3 others 6
krucymucy Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Odlično Jaka! Sklepam da si preživel glede na to da ti je ratalo fotke naložit SLVR in reno99 2
BelaStrela Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 mal me skrbi, a si ti ok? Mah, usaketolk me kšn ledolomilc nasadi k tjulne ščitm, drgač pa ja, hvala za skrb. trebor in cedevita 2
jakATV Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 Uporabil GSM, veze ter poznanstva in stvar je bila urejena.( Pa naj sedaj "trobijo", kekci v parlamentu, da v Sloveniji ni korupcije) :grrr trebor in krucymucy 2
jakATV Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 Spet sem bil priden. Ljubljana meglena in zaspana. Skok na obvoznico in čim prej iz te megle ven. Za letos sem se "najedel" asfalta, zato na poti proti Gorenjski iščem druge možnosti. Tale ob Brniški pisti je odlična. Tudi tale ima poleg asfalta, najmanj še eno možnost. Nekaj enoslednikov je pridno treniralo. Radovljica. Keiko, trebor, rumenicestak in 2 others 5
jakATV Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 (popravljeno) Sava Bohinjka. Par sto metrov nižje je sotočje (Save Dolinjke in Save Bohinjke). Dostop je možen le peš, zaradi ograjenih pašnikov. Ob Savi Bohinjki se po lepem makadamu pripeljemo skoraj do Bleda, vmes pa se nam nudijo lepi pogledi na (vsaj oko) zaenkrat še čisto Savo Bohinjko. Malce sem razmišljal o skoku na Talež (ane svrklar). Na drugi strani Bodeškega mostu spet razmišljam. Nazadnje se odločim za "klasiko", kamor Ljubljančani tako radi hodijo/mo, pozirat. Poti tod okoli so mi iz rosne mladosti dobro poznane in ker sem se že nahajal v TNP-ju samo tale "cenzurirana" slika. Ogledalce, ogledalce povej...... Z znancem kratek klepet in nato greva vsak svojo pot. Jaz pa spet "rinem" nekam pod viadukte. In jezove. Opss, tam je še eden !!! Spotoma se ustavim pri starih prijateljih na golažu. Popravljeno Oktober 6, 2012. Popravil jakATV Kmet2, trebor, aders in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se