RobiRoberto Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 Pizzerija GRAD je nekje med Lijakom in Ajdovščino, "na levo od ceste" in v njej je tudi Roberto jedel "modelarske + jadralno padalske" pice ... Nikii, trebor, igorkr in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 OZELJAN ??? igorkr, Kmetica2 in DAMI34 3
Popularna objava pik1 Objavljeno December 10, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 10, 2012 Nedelja, 09.12.2012 ......... Kooooooončno spet en lep dan ..... glih primeren za eno krajšo zimsko furco ..... Postanki: 1. jasno OMV, kavica .... 2. VIKI - manjša malica s prijatelji (lačen si ful drugačen) ..... 3. Koper - meteorološka preveritev stanja snega na mestnih privezih in postanek v že znani slaščičarnici.... No, po teh uradnih motorističnih postankih sem imel sicer še par neuradnih srečanj in gurmanskih prireditev, ampak o vsem tem pa mogoče kdaj drugič, ker na koncu že nisem prav dobro vedel, kje se sploh vozim ..... Vsega skupi približno 280 km. cedevita, DAMI34, osa rider in 12 others 15
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno December 10, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 10, 2012 Pikec junak!! Na srečanje z GSom pride,in spuca Ride...Mu mraz ni problem,ker greje ga propelerski emblem!! :OK: Na koncu se je pa hmal zgubu,ker prave poti za dam ni dubu!!..Mu je Dami poti zaštrikal in prtisnu na plin,če neb blo nas,ga neb rešu niti GARMIN!!! :OK: hehe igorkr, Zivnorc, DAMI34 in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 Pikec junak!! Na srečanje z GSom pride,in spuca Ride...Mu mraz ni problem,ker greje ga propelerski emblem!! :OK: Na koncu se je pa hmal zgubu,ker prave poti za dam ni dubu!!..Mu je Dami poti zaštrikal in prtisnu na plin,če neb blo nas,ga neb rešu niti GARMIN!!! :OK: hehe vse mu oprostimo, z GSom se spravu je nad zimo. Je furu po ridah, se smešil na kalu, če neb bi bilo nas, končal bi prekmalu! Kmetica2, cedevita, Kmet2 in 6 others 9
hajoktejn Objavljeno December 12, 2012 Opozori Objavljeno December 12, 2012 Vtis: uredu cedevita, Kmet2, ataIBA in 6 others 9
Dr_Jakob Objavljeno December 15, 2012 Opozori Objavljeno December 15, 2012 Včeraj v Lj z motorjem, pri treborju menjava ketne (maš v dobrem določeno število pirov, hvala!!) potem šola, pa v Mengeš Danes spet v Lj, pa iz Lj proti Celju.... Najbolj bedno mučna furca letošnjega leta: Mraz, dež, idioti na cesti, Futka je čudn vlekla zarad mokrote... no, domov sem pa vseeno srečno prispel trebor, hajoktejn, cedevita in 2 others 5
CeneR Objavljeno December 15, 2012 Opozori Objavljeno December 15, 2012 Kako se TKC 80 obnese v mokrem? Lp Včeraj v Lj z motorjem, pri treborju menjava ketne (maš v dobrem določeno število pirov, hvala!!) potem šola, pa v Mengeš Danes spet v Lj, pa iz Lj proti Celju.... Najbolj bedno mučna furca letošnjega leta: Mraz, dež, idioti na cesti, Futka je čudn vlekla zarad mokrote... no, domov sem pa vseeno srečno prispel
Dr_Jakob Objavljeno December 15, 2012 Opozori Objavljeno December 15, 2012 Kako se TKC 80 obnese v mokrem? Lp Precej boljš k bi človk mislu... je pa res, da je Z8 še boljša... V mokrem. V mrzlem in mokrem pa ne.
Cufa Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 Prosim, če se držite teme, da bo čista. Za debate/afnarije/prerekanje/nizanje pikrih pripomb so druge teme in čvekalnica.
Popularna objava SIMPLE MEN Objavljeno December 16, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 16, 2012 Če žena vstane z mačkom,ga uničiš z dobro idejo..: '' Nehi mijavkat,uštimej se in zbud bavarca,da vaju oba na sprehod pelem!!''..Pa je hitr lepo zapredla..In smo šli!! Sistian (IT) Nazaj grede sem spet mal po svoje zalutal..(čist tipično zame..Sej sm SIMPL ) Za finish sva se zopet srečala tukej.. Še pomnite '' primorci?? '' Na poti sva srečala veliko enoslednih vozil ( sami BICIKLISTI :) ) Če naju je kej zeblo??? Lepo vas prosim!!! Pr 9ih stopinjah!! Žena pravi,da je to prava temperatura,da se ti buča zbistri in mačk zgine!!! Uživala sva!!!! maxiscooter, Zivnorc, jami65 in 17 others 20
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2012 KWAKOW sm se Občutki? Hmm..........orgaaaaaazmičniiiiiiiiii pik1, cikadina, Keiko in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno December 18, 2012 Opozori Objavljeno December 18, 2012 KWAKOW sm se Občutki? Hmm..........orgaaaaaazmičniiiiiiiiii Kje si ta lep sonček najdu Kmetica2 in igorkr 2
DAMI34 Objavljeno December 18, 2012 Opozori Objavljeno December 18, 2012 Kje si ta lep sonček najdu primorska motosvet sexscija igorkr, Kmetica2, pik1 in 3 others 6
igorkr Objavljeno December 18, 2012 Opozori Objavljeno December 18, 2012 Sistian (IT) Po slovensko je Sésljan Kmetica2, cedevita in BelaStrela 3
gusar Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 Danes sem izkoristiv prtelep sončni dan in sem skoču do Jezerskega in nazaj 44km. DAMI34, Kmet2 in maus 3
gusar Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 mojih vtisov po garaži pa ni več Kva? asi prodau???
maus Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 Kva? asi prodau??? a-a ... vozu po garaž
Popularna objava cedevita Objavljeno December 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2012 Žiwjo. Evo mene po dougem cajti. Ne bo nobene fotke, ker se je blo preveč lepo furat. Zopet smo se dobili Ga. Sreda, lepo vreme in jaz. Najprej sem dal gas po Valone do Tržiča(Monfalcone), na AC do izhoda Padriče, bivio H(to je neprevedljivo), spustil sem se v Dolino, skozi Žavlje, kjer mislijo postavit tiste plinske uparjalnike, Škofije, skozi vsa čreva do Izole. Gotof sem, sem si dejal in mislil na mrzle prste. Dragi Dedek Mraz, ti ki si res faca od človeka...(Zmelkoow) prinesi mi zimske rokavice. Odlične rokavice za ... €, ne povem koliko, se mi je tolko smejalo, da ni blo druge, kot do Vikija skočit na sonce s kapučinom. Ma je blo toplo, da so kanci tekli po hrbtu. Naprej pa sem jo mahnil proti Kozini, Divači, Sežani in čez Kras proti NG. Za se malo razmigat je bilo danes 200km čisto dovolj, pa še odlično vreme. In še zdaleč to ni bilo zadnjič letos. Pa vsem lepe pozdrave in praznike iz primorske motosvet sexcije. Keiko, BMWRIDER, Kmet2 in 8 others 11
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2012 spet sm se kwakow!!! Ninđo sm pelu mal na kras konjičke gledat, pol pa čez Kostanjevico in Miren domov. Prav lepih 120 kmjev. maus, igorkr, BMWRIDER in 8 others 11
cedevita Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 spet sm se kwakow!!! Ninđo sm pelu mal na kras konjičke gledat, pol pa čez Kostanjevico in Miren domov. Prav lepih 120 kmjev. Dol proti Mirnu ni nič drselo? Suha cesta?
Popularna objava Whiskey Objavljeno December 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2012 Je biu dons res lep vreme. Pa še Dami me je učer na obrate spravu tko, da sem jo useku do Opčin, Milje, Ankaran in nazaj mimo Vikija domov. Ob obali je blo fletnih 10, v Grčarevcu pa samo 2 st. plusa. Ride mal za nostalgijo Na Nanosu je še mal snega Trst je naš Mandrač v San Roccu Čez Tržaški zaliv proti Alpam Na koncu se je blo treba še odštemplat pr Vikiju HyperJack, Kmet2, SIMPLE MEN in 22 others 25
DAMI34 Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 Dol proti Mirnu ni nič drselo? Suha cesta? ni drselo, ker sem prilagodil vožnjo, drgač pa je kot pravim, če je ovinek v senci, je skoraj 100% moker, hribi na severni strani so mokri in je možna slana, vipavska dolina je suha in asfalt opran, tako da ga lahko žgeš do konca, pozor samo na pesek, kras je pa tko tko...še vedno je sol po asfaltu in pesek. igorkr, cedevita in jami65 3
Popularna objava SLVR Objavljeno December 20, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2012 Pa smo užgali eno popoldansko pri komaj da plus stopinjah, beli smrad se je namreč že dodobra stopil ... Z Adersom sva očitno telepatsko povezana ali pa motoristi vsi mislimo na polaganje ovinkov čim pridejo temperature nad ledišče. Dvignem telefon, gremo? GRRREMO! Hopa cupa in že sva letela na kofe ... Peska na cesti skorajda ni bilo, imela sva sonček in pretežno suho cesto - za tak čas prava zimska pravljica! Mi je od mraza pregorela žarnica ... nisem imel nobene pri roki pa sem jo za boljšo vidljivost zamenjal kar s kepo - tega si ne moreš privoščiti vsak dan! maus, HyperJack, igorkr in 15 others 18
Popularna objava CeneR Objavljeno December 22, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2012 Črni kal-Portorož prijetnih 8-10°, sonce prijetno greje v zavetrju,cesta suha vendar prašna od soli.Postojna Logatec mokro in - brrrrrr 0-2°. RobiRoberto, Kmet2, Kmetica2 in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se