Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno December 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 23, 2012 Celje - Lj - Međuvode - Celje. Najs. ursy, igorkr, Kmetica2 in 8 others 11
T Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Moja je sla sam na pumpo pa mal proti logatcu in nazaj na Vrhniko... Prijetno Pol pa pranje soli za 23.12. je kar dobro. Cartman, Kmet2, ursy in 2 others 5
gusar Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 No dons je tud men ratal,da sem se zapelov do obale in nazaj.Srečal pet motoristov in enga kardanarja.Kot vedno sem tudi danes digitalca pozabu doma tako,da fotk ni. 285km. maus, ursy, Kmetica2 in 5 others 8
JONI 46 Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 Do postojne in nazaj z kardanarjem .. neprecenjivo, ampak malo mrzlo:).. in kancek upanja zame cedevita, Kmet2, igorkr in 4 others 7
Sanda7 Objavljeno December 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2012 u petek po službi se pravi 14.15 zajahali in v rahlem sneženju in ter dve nad ničlo potegnili do italije mim benetk,padove do Brescie in po 375km razjahali napol zmrzneni..
Sanda7 Objavljeno December 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2012 zbudili se v megleno mrzlo jutro,in se podali na pot dolgo 250km,..dolgo predvsem zato ker je bilo mrazzz nekje -2 in 0 stopin megla pa je s svojo roso povzročala led na obleki in motorju sproti je zamrzovala vizir tako da je bila vožnja skoraj celo pot z eno roko na krmilo drugo pa brisanje vizirja,do par kilometrov pred genovo nas je skoz spremljal sneg ob cestišču izven tunela genova pa je sneg izginil...tukaj smo tudi zaključili sobotno vožnjo.....naslednja je bila dolga 24ur po morju in se je končala danes v Tunisu...kjer nas je pričakalo sonce 20stopin in tri ure urejanje papirjev v carinskem kaosu....tako da od jutr naprej pa sam zmaga
maus Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 včeraj 2 km .. vtisi ... fantastični Sanda ... komaj čakam, da še kaj napišeš ... fouš sm ti mau .. ampak ti iz srca privoščim .. pozdravi celo ekipo v mojem imenu thumper in BMWRIDER 2
BMWRIDER Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 zbudili se v megleno mrzlo jutro,in se podali na pot dolgo 250km,..dolgo predvsem zato ker je bilo mrazzz nekje -2 in 0 stopin megla pa je s svojo roso povzročala led na obleki in motorju sproti je zamrzovala vizir tako da je bila vožnja skoraj celo pot z eno roko na krmilo drugo pa brisanje vizirja,do par kilometrov pred genovo nas je skoz spremljal sneg ob cestišču izven tunela genova pa je sneg izginil...tukaj smo tudi zaključili sobotno vožnjo.....naslednja je bila dolga 24ur po morju in se je končala danes v Tunisu...kjer nas je pričakalo sonce 20stopin in tri ure urejanje papirjev v carinskem kaosu....tako da od jutr naprej pa sam zmaga Super,bravo!! Pa sej se vama bodo temperature hmal dvignle..Pa če le upata,dejta za nas firbce se sprot javlat!! PA ORNK SREČNO!! igorkr 1
BMWRIDER Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 Črni kal-Portorož prijetnih 8-10°, sonce prijetno greje v zavetrju,cesta suha vendar prašna od soli.Postojna Logatec mokro in - brrrrrr 0-2°. Pozdrav Janezu!! igorkr 1
thumper Objavljeno December 24, 2012 Opozori Objavljeno December 24, 2012 dons je blo pa tko za na kafe kot da bi ga po malih in velikih žnablah drajsal .... prou erotično .... accu slab - noče vžigat ... k pa vžge se mu pa gas zatakne ... pol pa voz po pamet 120... hajoktejn, SIMPLE MEN in igorkr 3
bajsi Objavljeno December 25, 2012 Opozori Objavljeno December 25, 2012 Božičnih 145 kilometrov po SV Sloveniji, namesto za 1. novembra sem šel danes svečke prižgat. Manj gužve, pa bolj do izraza pridejo, ko ni tak polno povsod. Veter pa je bil kar nadležen. LP Bajsi
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2012 200kmjčkov..najprej v Sistiano, pol pa še mal na Rebernice Roky994, suzuki, Maximus in 8 others 11
blazius Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Kranj , Železniki , Most na Soči , Nova Gorica , Postojna , Ljubljana , Kranj , cca 260 km , v senčnih legah vlažne ceste , na soncu zakon , sploh čez vipavsko dolino 9-10 stopinj celzija ... lep 29. december in mislim da je za letos zadosti ... :grim suzuki, RobiRoberto, cedevita in 5 others 8
cedevita Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Da te jutri ne bo treslo zaradi abstinence, do 11h se pojavi v PO na OMV, pa jo pacijenti mahnemo na obalo, tako za škerc. DAMI34, anja37, jami65 in 2 others 5
blazius Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Da te jutri ne bo treslo zaradi abstinence, do 11h se pojavi v PO na OMV, pa jo pacijenti mahnemo na obalo, tako za škerc. A veš da sem se vam hotel jutri pridružiti , pa ne morem ... imam doma ženo in hčerko bolano , pa sem si za danes lahko zrihtal taščo da je "popedenala" situacijo , jutri pa ne morem , čeprav bi šel zelo rad ... jebi ga , pa drugič , lepo se ga imejte in uživajte še zame cedevita in DAMI34 2
Popularna objava jami65 Objavljeno December 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2012 Sezona še ni končana.Danes uživaških 152 km v družbi moje drage.Relacija IL. Bistrica-Postojn-,Kozina-Koper-Dekani-Divača in domov.Pa še malo slik. fočk na OMW Postojna modro nebo nad Nanosom Črnokalski viadukt v ozadju kava v Kopru pri 14° foto šuting ob morju SIMPLE MEN, blazius, suzuki in 16 others 19
blazius Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Sezona še ni končana.Danes uživaških 152 km v družbi moje drage.Relacija IL. Bistrica-Postojn-,Kozina-Koper-Dekani-Divača in domov.Pa še malo slik. fočk na OMW Postojna modro nebo nad Nanosom Črnokalski viadukt v ozadju kava v Kopru pri 14° foto šuting ob morju A vaju sem srečal med Razdrtim in Postojno , lepo , lepo ... no smo se vsaj pozdravili ... jami65 1
jami65 Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 A vaju sem srečal med Razdrtim in Postojno , lepo , lepo ... no smo se vsaj pozdravili ... :OK:
motozajebant Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 jaz pa sem danes od doma skočil najprej v Mengeš na eno švoh kavo, ko se je pa sonček v celoti pokazal, sem si zaželel krofov Strojan... tako sem jo mahnil mimo Radomelj, Vira naravnost do Trojan.... pojedel en krof, popušil en čik in smuk nazaj v toplo posteljo kok km-jev je blo nimam pojma, vem pa da sem užival, čeprav me je kar malo zeblo lp, mz Maximus, Kmet2 in Mia 3
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 Ljubljana -1 stopinj in 7h Dolenjevaško polje -4stopinje 7.30h.......prebujanje sonca Nekje na poti Senj..... Karlobag....biča burja,da te kar prestavlja Zadar ^_^ Nekje za nazaj Bakarac.....MarkII že spi .......+12stopinj 16h in prav tako gre spat tudi sonce Postojna OMW -2 stopinje 17h..........mesto duhov :lol: Izkupiček dneva: 750km in 32l nafte Kolen, pik1, cedevita in 22 others 25
Popularna objava Nikii Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 V Postojni danes full folka ... ... tudi Božiček Čestitke vsem :notworthy: , jaz sem vas prišla z avtom pogledat, zdaj mi je pa žal, da nisem bila z motorjem cedevita, Maximus, strajnarR in 14 others 17
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) Hvala vsem udeležencem, na zaključni furi, nisem verjel, da se nas bo toliko zbralo. Seveda tudi zahvala maxiskuteristom za sprejem v Piranu in cukrpekarcem za sladkarije. Srečno vožnjo vsem v 2013 Popravljeno December 30, 2012. Popravil DAMI34 exclan, maxiscooter, igorkr in 19 others 22
gasperX Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Nice! PUSSY hehehe lohka bi se nam prdružu ne pa da jokaš pol Kmetica2 1
BREITNER Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) Lepa slika iz OMV .... Popravljeno December 30, 2012. Popravil BREITNER
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se