Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Občutki so vedno primarno subjektivni. Sicer pa kot sem že napisal, edini logični nadomestek versysa stopnjo višje je MT-09x Yamaha Sicer pa ne vem, kaj se ti "oglašaš", saj nimaš več GSA... Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Treba prvo kupit pol bom kaj pisal... bomo vidli kako se speljejo določene stvari skozi. Pol pa seveda bom! Priznam pa, da je Versys lustn moped in se lepo pelje...je pač moj prvi a sem vozu tudi ze ene 5 drugih...BMW grem pa se sprobat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Glede na tvoje mere, bi ti GSka bolje ustrezala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Glede na tvoje mere, bi ti GSka bolje ustrezala. Saj to gledam...prijatelj prodaja ker gre na GSA... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Samo 8 jurjev si še dodatno našparaj za dodatno opremo kmet2@ ti lahko da več informacij Po moje sicer ni nujno Če veš, v kakšnih rokah je bil in bo sindikalna cena, pa ti je všeč, pač vzameš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 (popravljeno) Samo 8 jurjev si še dodatno našparaj za dodatno opremo kmet2@ ti lahko da več informacij Po moje sicer ni nujno Če veš, v kakšnih rokah je bil in bo sindikalna cena, pa ti je všeč, pač vzameš Dodatno opremo? Mi je že včeri vse povedal ....vsi trije kovčki, GPS...vse razen kromiranga avspuha in tempomata...bo dovolj? Aja edino sopotinca...tega pa ni v opremi na žalost Popravljeno Oktober 23, 2014. Popravil PrimozC NX650, igor0203, Matej207 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Naj kmet pove kaj je navesil za 8 jurjev gor Sopotnica pa ni dodatna oprema, ampak gre za tovor oziroma breme... hehe Razen, če boš po apartmajih, da ti skuha ipd. sicer je boljše voziti v tišini. PrimozC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Sopotnica pa ni dodatna oprema, ampak gre za tovor oziroma breme... hehe Razen, če boš po apartmajih, da ti skuha ipd. sicer je boljše voziti v tišini. PrimozC, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Do sedaj imam naslednja vprašanji; Zakaj si se odločil ( kaj te je vpeljalo ) v motorizem? Kaj ti vožnja z motorjem in sam motor pomeni? Evo, upam, da je sedaj bolj razumljivo napisano. Zbiram predloge, lahko tudi na ZS, da ne bomo tukaj smetili z off-topicom. Bom jaz bolj jasno povedal, kajti sneci je komliciral. Motor-izem je kot sex......če ga ni dovolj te tišči, če je pa dober, ti pa od sreče prihaja. Upam, da sm ti vse povedal Nearrain, thumper, NX650 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Snecer hvala za odgovore, sam fora je bila, da mi poveste še kakšno vprašanje, ki bi mi prav prišlo. Pač, rabim 5 vprašanj, katere bom moral v živo vprašati 5 motoristov/motoristk. Sedaj imam 2 vprašanji ( ti, ki sem navedel ), rabil bi pa še 3 če že tule pišeš, bi sigurno vedel, da je pomembno vprašanje: 1.kaj voziš in zakaj, ter posledično 2. zakaj maraš/ne maraš BMW ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Občutki so vedno primarno subjektivni. Sicer pa kot sem že napisal, edini logični nadomestek versysa stopnjo višje je MT-09x Yamaha Sicer pa ne vem, kaj se ti "oglašaš", saj nimaš več GSA... sj ima, babyGSA ima še vedno Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Sicer pa ne vem, kaj se ti "oglašaš", saj nimaš več GSA... Če me spomin ne vara ima on še zmeraj enga GSa, pa še AdvenĆer je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Snecer hvala za odgovore, sam fora je bila, da mi poveste še kakšno vprašanje, ki bi mi prav prišlo. Pač, rabim 5 vprašanj, katere bom moral v živo vprašati 5 motoristov/motoristk. Sedaj imam 2 vprašanji ( ti, ki sem navedel ), rabil bi pa še 3 3. vprašanje: Kaj ti bo mama skuhala za kosilo? 4. vprašanje: A je ta motor res tvoj? 5. vprašanje: Koliko potegne/gre? In extra bonus: A mi ga daš za en krog? DAMI34, znj, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Če me spomin ne vara ima on še zmeraj enga GSa, pa še AdvenĆer je? GSA je prodal menda, saj je objavil primopredajo s starejšim gospodom Rotax GS pa je menda ženin Sam se pa matra ja Jodlarju Saj bo sam z veseljem pojasnil in nas podučil Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 GSA je prodal menda, saj je objavil primopredajo s starejšim gospodom Rotax GS pa je menda ženin Sam se pa matra ja Jodlarju Saj bo sam z veseljem pojasnil in nas podučil To že vem, ampak a pod GSA štejete samo 1200??? nevem, vprašam..... ker tole je tut GS Adventure? Al kaj? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8833981 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Mali Adventure so začeli delati 2013, prej je bila samo mala GSka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Kmet2 vozi avanturistični model in ne adventure Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Kmet2 vozi avanturistični model in ne adventure Kmet!!!! takoj si pejt malega GSAja kupit... ker s tem modelom si brezevezen Hvala Snecer za pojasnilo, nisem čist točno vedel kaj vozi Sej veš, te bmfli so tko vsi grdi in jih je težko ločit med seboj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 No če smo že realni... je tudi Versys avanturistični model. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 No če smo že realni... je tudi Versys avanturistični model. Zame predvsem turistični Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Zame predvsem turistični ...ja ti ki si "poročen"...če grem jaz z Versysom kam si pa lahko kaj "privoščim" in je takoj AVANturistični ...mal heca...da ostajam na temi....ne da se primerjat teh cenovnih rangov res ne....v zadnjih dneh sem vozu novega V-stroma in Tigra tavelikega...že med tema dvema je ogormno razlike, čeprav sta ceni skoraj tam tam...GoSko bom pa še probal... Nearrain, KLOVN, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 .v zadnjih dneh sem vozu novega V-stroma in Tigra tavelikega...že med tema dvema je ogormno razlike, čeprav sta ceni skoraj tam tam...GoSko bom pa še probal... pa napiši, kako ti vidiš te razlike :grim thumper in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 pa napiši, kako ti vidiš te razlike :grim ma saj ti jih tako ne rabiš.... ti tak vse veš Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 ma saj ti jih tako ne rabiš.... ti tak vse veš to je blo mišljeno za tebi podobnim , jest pa itak vse vem in znam igorkr in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 pa napiši, kako ti vidiš te razlike :grim V-strom je lep motor v živo precej lepši kot na fotkah (na fotkah mi ni bil všeč), vozi se ga presenetljivo lahko tudi na mestu ni težak, čeprav zgleda (še) kar glomazen. Motile so me precejšnje vibracije, ker imam probleme z zapestjem mi to precej pomeni. Tiger je težka mrcina na mestu, vozi se ga pa res zelo lepo, vibracij praktično ni...potegne veliko bolj kot V-strom, sicer ima res več KS in navora ampak tudi navor iz nižjih obratov se mi je zdel nekoliko boljši....pa tresljajev recimo iz 40km/h v 3. brzini jih ni...ker pri V-stromu so kar precejšnji. Pri V-stromu sem bolj slišak motor kot avspuh, zdel se mi je precej glasen. Ko se usedeš na Tigra je že občutek drugačen...več udobja, boljši materiali na otip, zdi se ti kot da si na fotelju. Pa tudi kolena sem imel pri V-stromu bolj pokrčena kot pri Tigru...ceprav se mi je zdela drža tam tam. BMW bom probal v kratkem...to zaenkrat je to kar sem probal v prejšnjem tednu. Če koga še kaj zanima glede Tigra ali V-stroma naj vpraša... igorkr, KLOVN in igor0203 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se