Bmflar Objavljeno Oktober 23, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2017 Ob 17. 9. 2017 ob 11:46, DAMI34 pravi: js bi tut ktm kdaj zažgal A ga grem jest - sm bližje gretzky in maus 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2017 pred 9 minutami, HD-Dyna pravi: A ga grem jest - sm bližje ne še, pa ne ga žgat, je bil priden, se je trudil do zadnjega. maus 1
Joker Objavljeno Oktober 23, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2017 Prosim, držite se naslova teme. Ne mi teme o BMW-ju zasmetiti z nekimi KTM-i ali kako se jim že reče... Aja, tudi jaz ne bi imel BMW-ja, če bi prej vedel... DAMI34, Spasku, Quest in 2 others 5
Snečer Objavljeno Januar 29, 2018 Opozori Objavljeno Januar 29, 2018 Tak je to žalostno lahko...ja... http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/cistilka-odnesla-dokaze-o-marijevi-smrti Citiraj Celjski in mariborski BMW Tistega 7. januarja zjutraj so bila vrata gostinskega lokala Podroom na Vodnikovem trgu, v katerem se zbirajo predvsem ljubitelji glasbe iz republik nekdanje skupne države, že zaprta. Blizu vhoda v lokal se je v avtomobil BMW poskušala spraviti osmerica (štirje fantje in štiri dekleta) s Celjskega, na sovoznikovem sedežu sta že sedeli 20-letna Katja Berić in dve leti mlajša Kristina Jerković. Medtem se je za celjskim beemvejem pripeljal beemve, za volanom katerega je sedel 36-letni Pesničan Sergej Mirjanić. Ker je prej v klubu spoznal celjski dekleti, ju je iz avtomobila poskušal prepričati, naj se ne odpeljeta skupaj s prijatelji proti domu, ampak gresta z njim. Ortodoksno vse skupaj... gretzky 1
BIF Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 Malo ga je po tleh podrajsal pa totalka???!!! Fajn pecikl...res...
vandrovec Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 pred 5 urami, ZdravkoK pravi: Voziš BMW pa neveš da nima varovalk...ajajaj!! Sedaj sem izvedel, jih pa res nisem opazil, razen tistih za 12V vtičnico, dodatne luči.... Ja, opisal sem problem reševanja porabnikov pri avtomobilih...ampak original oprema ne bi smela pretirano praznit aku?
luxsa Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 2 hours ago, BIF said: Malo ga je po tleh podrajsal pa totalka???!!! Fajn pecikl...res...
Joker Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 pred 20 urami, BIF pravi: Malo ga je po tleh podrajsal pa totalka???!!! Fajn pecikl...res... Že prežvečeno... DAMI34, BIF in luxsa 3
luxsa Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 Pr njegovih jajcih lahko samo postarska sajba stran pade,druzga itak nima. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 pred 34 minutami, luxsa pravi: Pr njegovih jajcih lahko samo postarska sajba stran pade,druzga itak nima. in 120 gadgetov, ki jih ima nameščenih na krmilu J.a.m.e.s in luxsa 2
motolover Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 On 1/11/2019 at 2:16 PM, BIF said: Malo ga je po tleh podrajsal pa totalka???!!! Fajn pecikl...res... Model je 2013 dalje, zato najbrž ne paše v to temo. DAMI34 in BIF 2
Joker Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 pred 3 urami, DAMI34 pravi: in 120 gadgetov, ki jih ima nameščenih na krmilu Da o treh parih dodatnih luči ne govorimo... DAMI34 1
BIF Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 pred 18 minutami, motolover pravi: Model je 2013 dalje, zato najbrž ne paše v to temo. Se opravičujem. Ne spremljam BMW tem in se nisem spuščal v predalčkanje. Zanimivo mi je to, da ob tako minornem padcu na motorju pade totalka. Zdaj ali je totalka ocena zavarovalnice, ker so deli za zamenjavo tako dragi, da presegajo neko vrednost, ali je padec povzročil res tako nepopravljivo škodo na šasiji, da je ocenjen kot totalka. Vsekakor nenavadno....nenazadnje je čisto vseeno kakšen motor je....če je totalka po takšnem zdrsu je kvaliteta res vprašljiva. Lahko pa premaknete v primerno temo ali pa kar izbrišete...verjetno res ni primeren posnetek za takšno znamko.
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 Bomo kar tule nadaljevali, bo bolj prosto po Prešernu. pred eno uro, BIF pravi: Se opravičujem. Ne spremljam BMW tem in se nisem spuščal v predalčkanje. Zanimivo mi je to, da ob tako minornem padcu na motorju pade totalka. Zdaj ali je totalka ocena zavarovalnice, ker so deli za zamenjavo tako dragi, da presegajo neko vrednost, ali je padec povzročil res tako nepopravljivo škodo na šasiji, da je ocenjen kot totalka. Vsekakor nenavadno....nenazadnje je čisto vseeno kakšen motor je....če je totalka po takšnem zdrsu je kvaliteta res vprašljiva. Lahko pa premaknete v primerno temo ali pa kar izbrišete...verjetno res ni primeren posnetek za takšno znamko. Totalka je lahko iz več vzrokov, recimo da je vreden še 8k€ (brez dodatne opreme, ker tista je zihr še 8 jurjev ) in je popravilo dražje ali tam tam in je hitro totalka. Ali pa je nesrečno zadel v stebriček, da je še kaka večja škoda. Eno nedolžno drsanje po tleh je hitro jurja. (kovček, kreši, krmilo, tačka) Takoj ko bi olupil še kaj plastike zraven je cifra x 2 ali x3 Meni je bolj čudno zakaj je legel, razen da ne zna vozit pa še čveka vmes, ni bilo neke pretirane brzine, je pa res da je en ovinek prej že jokal "ojej ojej" za dlako je šlo Slabe gume, pa angleški stil s porivanjem? Čudno..ostali so normalno odpeljali. BIF 1
Quest Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 (popravljeno) pred 54 minutami, DAMI34 pravi: Meni je bolj čudno zakaj je legel, razen da ne zna vozit pa še čveka vmes, ni bilo neke pretirane brzine, je pa res da je en ovinek prej že jokal "ojej ojej" za dlako je šlo Brzina nekje 60 km/h po števcu. pred 54 minutami, DAMI34 pravi: Slabe gume, Tole je imel gor kakor izgleda iz filmčka. Sredina pobrana boki še kar. Popravljeno Januar 12, 2019. Popravil Quest DAMI34 1
XTR Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 (popravljeno) 2 hours ago, BIF said: Zdaj ali je totalka ocena zavarovalnice, ker so deli za zamenjavo tako dragi, da presegajo neko vrednost, ali je padec povzročil res tako nepopravljivo škodo na šasiji, da je ocenjen kot totalka. @Joker ti je prilepil link. Preberi, da ne bomo na pamet. Lahko pa prebrskaš youtube kanal tega nesrečnega BMW-jaša, je na dolgo opisal pogajanja z zavarovalnico. Da ne boš izgubljal časa; Quote Za 14 jurjev je naštel samo dodatne opreme. Motor pa totalka zaradi malo zvitega nosilca desne stopalke (sestavni del okvirja), okvirjev pa ne menjajo. Popravljeno Januar 12, 2019. Popravil XTR BIF 1
Popularna objava skalaprava Objavljeno Januar 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 (popravljeno) pred 3 urami, BIF pravi: Se opravičujem. Ne spremljam BMW tem in se nisem spuščal v predalčkanje. Zanimivo mi je to, da ob tako minornem padcu na motorju pade totalka. Zdaj ali je totalka ocena zavarovalnice, ker so deli za zamenjavo tako dragi, da presegajo neko vrednost, ali je padec povzročil res tako nepopravljivo škodo na šasiji, da je ocenjen kot totalka. Vsekakor nenavadno....nenazadnje je čisto vseeno kakšen motor je....če je totalka po takšnem zdrsu je kvaliteta res vprašljiva. Lahko pa premaknete v primerno temo ali pa kar izbrišete...verjetno res ni primeren posnetek za takšno znamko. BIF, ne smeš preveč posploševati. Če se spomniš, sem imel lani (no leta 2017 ) kreš na jadranki, ko sem pribil čelno v bok avtomobila. Naj spomnim, bela Seat Ibiza je bila nevozna! Nato je motor ležal dva meseca na boku na paleti v skladišču pri Avtovalu (zaradi jajcanja z zavarovalnico). Ko sem ga končno dobil domov, je vžgal od prve . Bi lahko dejal, da je zadeva neuničljiva. Potem sem ga sam popravil, ob tem da agregata tudi po nesreči nisem rabil "pipat". Tudi prej ga nisem. Lani sem tako spet naredil (sicer za mene skromnih) 27Kkm. Skupna kilometrina se tako bliža častitljivim 300.000km. Če bi jaz sedaj posploševal iz zgoraj napisanega, bi dejal da je BMW najboljši super duper stroj......kar pa seveda ni! Imaš japonske motorje s pol miliona km in še vedno delajo bp. Tudi jaz sem zlomil kardan pa menjal menjalnik. Tako da BMW je nič boljši in nič slabši od primerljive konkurence. Za mene BMW boxer recimo ni stvar prestiža. Je zgolj stvar osebnega okusa.....res so mi všeč bavarci, tako kot so nekomu recimo všeč KTM-i. Kdor pa kupi bilo kateri motor zaradi kao prestiža, ta pa itak ni z menoj na enaki valovni dolžini, tudi če vozi BMW. Varno, srečni in po pameti vsem motoristom v 2019! Popravljeno Januar 12, 2019. Popravil skalaprava skalar36, Quest, notranc in 15 others 14 4
Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 Zato.... skalaprava, maus, MiNa in 3 others 3 3
skalar36 Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 UUU @Kmet2 a maš elektro BMW... MiNa in DAMI34 1 1
MiNa Objavljeno Januar 12, 2019 Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: Zato.... Mal preglej temo o vzdrževalcih akumulatorjev . maxxa in skalar36 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2019 pred 9 minutami, MiNa pravi: Mal preglej temo o vzdrževalcih akumulatorjev . Kaj naj avto na vzdrževalec dam, sej sm avto vžigal ? skalar36, skalaprava, farang in 8 others 1 10
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 9 minutami, Snecer pravi: GS je za 50+, dami je že not Samo moraš priznat, da se dobro upiram sicer pa če pustimo stereotipe, GS je super moped. Prostoren, opremljen, fantastična ciklistika, ni da ni. Sam ni za take, ki smo malce čez (les) Zivnorc 1
Snečer Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Samo moraš priznat, da se dobro upiram sicer pa če pustimo stereotipe, GS je super moped. Prostoren, opremljen, fantastična ciklistika, ni da ni. Sam ni za take, ki smo malce čez (les) pretežek in grd Zivnorc in Spasku 2
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 12 urami, Snecer pravi: pretežek in grd pretežek ni, 230kg...povprečje, grd..vsake oči majo svojga malarja (tok je grd da je že mal lep) Joker in Zivnorc 2
vandrovec Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 pred 44 minutami, DAMI34 pravi: pretežek ni 230kg...povprečje, Če se upošteva še nižje težišče, prednost boxerja, je v praksi primerljiv s tistimi malo pod 200 kg. Zivnorc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se