payback Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 Ja ja, sem te sreču + posnel ko si mimo križa vozu. Moram rečt, da ti kar gre. aia hehe fain se da mogoc dobit te posnetke po mailu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej P Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 Da da, sam ko se na slednjič vidva daš za payback 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Evo danes naredil nekaj km, mater sem srečo mel mi je zadek odneslo na ovinku kjer so stopnice, pa se je dobr rešl, mal prevč gasa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 (popravljeno) Danes sem šou prvič v tej sezoni gor. Se mi zdi, da je nekaj novih razpok po ovinkih?. S kolegom pri križu v miru nekaj popila. Dokaj prazni ovinki, en lep belo moder suzuki je svetil parkrat gor in dol, tastara CBRka v družbi rumenega Triumpha, en črn par na črni petardi gor čez in to je blo to od motorjev. Kolesarjev je blo kot muh, pa zelo grdo je blo videt turistični avtobus čez ovinke. Sej najbrž ne more drugač, ampak si res nisem želel, da bi se v tem času kdo na kolenu ali pa že normalno nasproti pripeljal. Najbrž sem bil tkole videt ob tem prizoru. Vidim bus , kako pelje in upam, da ne bo nobenega nasprot :unsure: in srečen konec . Srečno! Popravljeno Maj 5, 2012. Popravil sergini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 dans bil z avtom prvič na tej cesti je kar tut zanimivo, glede tega da je bla mokra cestaž je že kdo videl na tej cesti kaj kosmatega na 4 nogah ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 jst sm sredi zime tm sreču ene 5 srn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 ..je že kdo videl na tej cesti kaj kosmatega na 4 nogah ? Vse , kar ti sedajle od slovenskih žvadi pade na pamet. Baje je celo medo pred leti lomastil tam naokol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 V sredo tud meni s kolegom uspelo prit do Marija reke, čeprav sem že mislil da bo treba v Šempetru obrnit, ko se je vlilo. Traso sva morala bolj turistično prevozit, ker cesta je bila na odprtih delih sicer suha, ampak so bili zavoji od druge polovice malo še mokri. Od sedaj mislim, da me bo Golica(Avstrija) bolj poredko videla. Res, da je gor cesta veliko bolj široka, ampak ovinki so vsaj meni osebno boljši tu na Mariji, pa še bližje mi je. Škoda edino, da še ni kak kilometer več te ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Vse , kar ti sedajle od slovenskih žvadi pade na pamet. Baje je celo medo pred leti lomastil tam naokol. uff, sam to je lahk potem nevarno je že ker kaj zadeel ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 gre kdo danes gor? meni se lušta neka furica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 gre kdo danes gor? meni se lušta neka furica V planu jutri popoldan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kijan Objavljeno Maj 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2012 Jap...prav tako jutri popoldan...da vidimo, kaj je kaj novega letos gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 (popravljeno) bil včeraj gor ,cesta odlična ,srečal kar nekaj motorjev ob 13-14h Popravljeno Maj 10, 2012. Popravil SLEPEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 Sem slišal, da sta danes pri križu dva motorista letela z ceste. Ve kdo kaj več o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 Sem slišal, da sta danes pri križu dva motorista letela z ceste. Ve kdo kaj več o tem? pa ja ne spet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kijan Objavljeno Maj 11, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Včeraj res super dan na Marički...Dobra oz. odlična fura in pa seveda super družba... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 danes pridem v družbi še treh motoristov pustit neki gume na Maričkine ovinke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 pa ja ne spet Hja tista postojanka pri križu zna bit kar nevarna, še za gledalce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Maj 12, 2012 Deli Objavljeno Maj 12, 2012 včeri smo se malo prefural po Mariji. Pri križu je nekdo slikal.kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hi-tech Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 U soboto se mam namen it mal pelat na marija reko, bo kdo tm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Maj 18, 2012 Deli Objavljeno Maj 18, 2012 seveda bomo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SarahMonroe Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 super je blo dons na marički naslednjič ko bom gor upam da bo še večja cifra se vas nabrala kot pa danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aquariumwild Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 super je blo dons na marički naslednjič ko bom gor upam da bo še večja cifra se vas nabrala kot pa danes na določen interval nas je blo ca.20 drgač pa kr precej gužve na cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 super je blo dons na marički naslednjič ko bom gor upam da bo še večja cifra se vas nabrala kot pa danes Ja lep sončnen dan na Mariji. Ma kdo kako slikco od danes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 jst sem šou gor glih, ko je večina odhajala. sem mislu, da je bil zbor gor, tolk motorjev je blo . Hvala motoristu, ki me je opozoril na kangooja v Preboldu. Srečno vsem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se