Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 16 urami, Kawalir pravi:

To je pa "rak rana" tudi pri naši. Kavč, kavč, kavč... :mad: Enostavno se ji ne da dopovedati glede tega. Potem pa gor nastavljamo vse živo, od stolov do košar, da ostane spodaj. Res ne vem, kaj so jim kavči tako všeč. OK, razumem, da je gor mehko in udobno, vsekakor bolj, kot na tleh, ampak mislim, da je tukaj še ena druga, bolj psihološka fora, morda to, da se počutijo bolj enaki ostalim v "tropu" ali kaj podobnega, ne vem :hmm:Ampak ji je pa za priznati vztrajnost: vsakič, ko me samo vidi, že skoči dol, naslednjo minuto pa spet nazaj gor. :angryrant2:

Pa pejte usi na tla, kva komplicirate           :lol1:

Objavljeno

Lchf dieta? Prazen krožnik, za sladico pa kozarec vode? :huh:

Objavljeno
pred 8 minutami, JamesTheMan pravi:

Lchf dieta? Prazen krožnik, za sladico pa kozarec vode? :huh:

Dieta in jaz..... to je nemogoca besedna zveza..... :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

Sam vprašam. Ker zgleda ko da mate tako dieto doma, da še mačka od sile pod pipo ribe lovi. :lol1:

Popravljeno . Popravil JamesTheMan
Objavljeno

Življenje brez živali....ne bi mi potegnilo...rad imam njihovo bližino....nekatere na krožniku,druge na postli,radi se cartamo...

Objavljeno

Brez fotografije:  kdor pridno čaka, dočaka, da se Tačka pokaka ... :OK:

Objavljeno
pred 4 minutami, RobiRoberto pravi:

Brez fotografije:  kdor pridno čaka, dočaka, da se Tačka pokaka ... :OK:

.

... brez fotke ne vela :O

Objavljeno

Jaz sem pa bil že navsezgodaj totalno razp... :angryrant1: Moja štirinožna zgaga je nekje na jutranjem sprehodu obodla nekaj podobnega žogici in požrla kljub večkratnemu odpoklicu in ukazu "Fuj". Ko ima Dobi nekaj v gobcu, ne bo ubogal nič in nikogar, razen, če ne bo mogel požreti. To zadevo je požrla in zraven še ene dvakrat se ji je nekaj dvigovalo gor, tako, da zdaj ne vem, kaj bo. Predvidevam, da bo zbruhala, kot je že marsikaj, od štumfov do kakšnih igračk, moja pa me nagovarja, da bi jo peljal v veterinarju na spiranje želodca, dokler še ni šlo v črevesje. S temi zadevami imamo namreč že zelo bogate izkušnje, saj je zaradi skoraj identičnih eskapaz bila v petih letih na kar petih operacijah, ko so jo morali odpirati in ven iz črevesja pobirati stvari, ki jih je požrla in so se notri zataknili. :wallbash: 

Objavljeno
pred eno uro, Ella pravi:

Sem se zjutraj zbudila s "pliškotom" pod odejo :)

20180326_085922.jpg

.

... hmmmmm ... če bi dala zraven še šalčko kave bi bila pa že dobra konkurenca za v temo o pitju kave :kva2:

Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

Na obisku pri fantu :D

IMG_20180325_152832.jpg

opa kmet, a hočete puppije ? :blush: 

pred 5 minutami, Kawalir pravi:

A jaz to prav slišim: eni zdaj delate, ali kako? :lol1: Jaz držim vse štiri od sebe, pa vendar me gospodar redno hrani...

IMG_6350.jpg

Joj, to so pa eni taki cartki, dokler stric ni imel enega takega, sem vedno mislil, da so težji karakter, ampak...sam ko pa zalaja, pa je konc heca :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 7 urami, Kmet2 pravi:

Na obisku pri fantu :D

IMG_20180325_152832.jpg

Hmmm kok je svet majhen...:rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!