RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 Bila smo kupili s pomočjo oglasnika. Spremljala me je hčerka in od petih mladičkov so bili trije še neoddani in Bila je izbrala hčerka. Fotografija: Mali Lošinj / Kamp Čikat / 2006 aichmb, DAMI34, Ella in 5 others 8
Popularna objava VS800 Objavljeno Maj 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 (popravljeno) Usak dan ob istem šanku...... Popravljeno Maj 7, 2018. Popravil VS800 aichmb, Ella, MARE 65 in 11 others 3 1 9 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Nisem še pozabil da je imel naš Bil enkrat tudi "pasemsko" družbo, vendar sem mislil da samo enega, na fotografijah sta pa kar dva Lošinj / Kamp Čikat / 2005 Ella, VS800, Ninč. in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Seveda imam tudi Tačko zelooo rad, prav tako kakor sem imel tudi njeno predhodnico Ruti, vendar sem Ruti imel, in Tačko še vedno imam, rad drugače kakor Bila, ker imajo beli višavski terierji popolnoma drugačen karakter kakor bigli. Tačka = odmah now = opoldanski WC ... aichmb, MARE 65 in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Nov prijatelj, včerajšnji, tokrat "Kanumlski". pik1, DAMI34, Akito in 5 others 8
RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 (popravljeno) Mojo drago sem prosil naj poišče še vsaj dve fotografiji, kateri sigurno sta, vendar jaz ne vem kje ... Zaenkrat moja želja še ni bila uresničena ... Moj prvi kuža je bil "mešanec" Miško, ki nas je zaradi "družine v nastajanju" in zaradi tega ne dovolj časa za njega, moral zapustiti s pomočjo uspavala. Druga je bila bela višavska terierka Ruti, ki nas je tudi zapustila s pomočjo uspavala, zaradi raka na rodilih ... Tretji je bil Bil, ki nas je prav tako moral zapustiti s pomočjo uspaval zaradi raka na ušesu, ki se mu je kljub operaciji razširil naprej po telesu. Tačka je še vedno z nami, vendar tudi ona ni najbolj zdrava. Najprej so mislili da je alergična na kakšno hrano, vendar tudi ugotovili, da to ni to, ker se ji stanje po prehranjevanju samo s hrano v briketih in konzervah ni nič izboljšalo. Ves čas si liže svoje tačke, katere zgleda da jo srbijo. Ko to pišem, se mi rosijo oči, ker imam kužke in tudi druge živalce, zelooo raaad ... Popravljeno Maj 8, 2018. Popravil RobiRoberto Kawalir, VS800 in .... 1 1 1
VS800 Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 pred 2 minutami, RobiRoberto pravi: Moj prvi kuža je bil Miško, ki nas je zaradi "družine v nastajanju" in zaradi tega ne dovolj časa za njega, moral zapustiti s pomočjo uspavala. Akito in Alla 2
Kawalir Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 39 minutes ago, VS800 said: 27 minutes ago, RobiRoberto said: Če sem prav razumel tvoj post, ste prvega psa uspavali zaradi časovne stiske, to drži? Če da, kaj ni bilo nobene druge možnosti, recimo, da bi ga kam dali v rejo? Ne zdi se mi namreč preveč humano uspavati psa zato, ker nimaš časa zanj. No, morda sem te le narobe razumel oz. si se nerodno izrazil. Grut, Akito in VS800 2 1
Popularna objava Akito Objavljeno Maj 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2018 ...Jakob tudi zna gnezdit...... RobiRoberto, aichmb, VS800 in 9 others 10 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2018 Opozori Objavljeno Maj 10, 2018 Miško je bil naš prvi kuža, zato še ni živel skupaj z nami v stanovanju, ampak v uti na dvorišču, od nas ni imel več ničesar drugega kakor hrano in čiščenje njegovoh iztrebkov, ni bil več mlad in imel je tudi težave s svojim zdravjem ("večji izpuščaj" na enem od stegen), zato se nam je smilil in odločili smo se tako kakor smo se, za kar mi je vse bolj in bolj žal ... VS800 1
Akito Objavljeno Maj 10, 2018 Opozori Objavljeno Maj 10, 2018 ....bom še jaz malo morbidna ... ....dobila fotko za katero sploh nisem vedela, da obstaja....pred leti je imela moja pokojna bassetka operacijo ..........čakam, a se zbudi iz narkoze... Ninč., Ella, DAMI34 in 6 others 1 8
Popularna objava VS800 Objavljeno Maj 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 J.a.m.e.s, aichmb, Grut in 11 others 11 1 1 1
VS800 Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Meiden zato k tkola škilš, pol pa sam klubase vidš, ne pa pujska Akito, maus in Ninč. 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Moj današnji nov prijatelj, ali prijateljica pred Najbolšim Sosedom v Logatcu, ko je pred vhodom čakal ali čakala svojega lastnika ali lastnico. VS800, Kawalir, aichmb in 9 others 12
RobiRoberto Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 HVALA moji hčerki, ki mi je pomagala najti še dve fotografiji mojih dveh najboljših prijateljev in najboljših prijateljic. MIŠKO / julij 1987 / R.I.P. / RUTI / 1998 / R.I.P. / BIL / 2011 / R.I.P. / TAČKA / 2015 DAMI34, Kawalir, Ella in 4 others 7
Popularna objava Akito Objavljeno Maj 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 ....včeraj zvečer je bil en čuden šunder zunaj....Vika je ujela "batmana" in potem so mačonke imele posvet...ki se je hitro končal z rešitvijo tega kričača in vsesplošno užaljenostjo mačje zasedbe.... Ninč., Alla, dr.looney in 12 others 7 8
RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Še en dokaz, da so kužki najboljši človekov pijatelj . Fotografija je nastala v marcu leta 2010, nekaj dni po tem, ko sem se iz URI Soča končno vrnil nazaj domov in onadva sta bila edina, ki sta me, z vsemi pomanjklivostmi zaradi posledic moje prometne nesreča, sprejala takega, kakršnega so me te posledica naredile. Ella, J.a.m.e.s, mladench in 6 others 8 1
Akito Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 Betsi verjetno ne bo preživel ...čeprav rad in vse poje...ima preveč poškodovano krilo, ki je zanj življenskega pomena ... Pa tako simpatične in koristne žvauke so ti mišji drakulčki.... J.a.m.e.s, DAMI34, mladench in 8 others 1 10
franc Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 http://www.sdpvn-drustvo.si/FOTKE/PROJEKTI/Publikacije/zlozenka_netopir_06.pdf To je društvo, ki se ukvarja z netopirji (mislim da sem enkrat gledal na TV, da imajo tudi nekakšno "prvo pomoč" zanje) . lp Akito, J.a.m.e.s in dr.looney 3
Akito Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 pred 4 urami, franc pravi: http://www.sdpvn-drustvo.si/FOTKE/PROJEKTI/Publikacije/zlozenka_netopir_06.pdf To je društvo, ki se ukvarja z netopirji (mislim da sem enkrat gledal na TV, da imajo tudi nekakšno "prvo pomoč" zanje) . lp Hvala. Sem že takoj pred dnevi klicala in pisala po elektronsli pošti na eno drugo info. točko, pa ni bilo še nobenega ogovora. Poskusim še tu ... VS800 in dr.looney 2
Alla Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 Lahko pokličeš tudi v ZOO, pa te bodo oni kam usmerili.... Akito, dr.looney in VS800 3
Popularna objava Ella Objavljeno Maj 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 V planu je bila vadba...potem pa je maca armafleks uporabila za spat...pa sem se ji pridružila aichmb, mladench, maus in 7 others 9 1
maus Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 pred 13 minutami, Ella pravi: V planu je bila vadba...potem pa je maca armafleks uporabila za spat...pa sem se ji pridružila pa si le pokazala muco DAMI34, J.a.m.e.s, sesir in 4 others 7
Ella Objavljeno Maj 15, 2018 Opozori Objavljeno Maj 15, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: pa si le pokazala muco A nisi vedel? Pa ne samo eno...kar dve imam J.a.m.e.s, sesir, dr.looney in 6 others 8 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se