MARE 65 Objavljeno Oktober 26, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2022 pred 4 urami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Naš urnik je tak, da ob 5.00 zjutraj v vsakem vremenu pred službo gremo z Maxom na sprehod. Krog 3 km. Med potjo se malo igramo, mečemo žogico, veje, izvajamo vaje poslušnosti, izvajamo trikce in nato v zunanji pokriti, izolirani box z pasjo kočo v kateri Max preživi našo odsotnost. Kljub visoki dvoriščni ograji je v boxu zaradi njegovih strahov pred smetarji, kamijoni, kateri se pojavijo v ulici. Takrat prepleza 180 cm visoko ograjo in pobegne v vaški bife. Pot pozna saj je hčera nekaj časa tam pomagala v strežbi in je bil z njo nekaj krat tam. Za njegovo varnost ga raje zapremo. Po našem prihodu domov je z nami v hiši ali na dvorišču. Zanj je vse igra in vse, kar se dogaja je zraven. Pozno popoldan pa ponoven sprehod v krogu 5 km. Ponovno z animacijo, igro ter obnavljanjem pridobljenega znanja iz treh šol. Zvečer ima svoje ležišče v hiši, kjer spi in tisto je njegov kot hiše. Do jutra ga ni ven. Tudi med vikendi je enak urnik le zamiko nekaj uric. Pes je zelo dinamičen, igriv, dominanten in pameten. Vse pretvori, oziroma poizkuša pretvoriti v svojo korist. Prvo šolo je opravil z hrenovko v žepu, drugo le na izpitu z hrenovko v žepu in tretjo z lahkoto brez priboljškov. Mislil sem, da ta pes ne bo nikoli brez Flexija izven dvorišča, da nikoli ne bo ubogal, da bo do konca primeren le za ovce preganjat. Danes je Flexi obešen za mojim pasom. Pripet je le v urbanem okolju. Pa še to zaradi drugih. Radi reda. Ne! Z pravilnim in doslednim delom je postal čudovit pes, poslušen, zvest, pozoren, nenaporen, vodljiv… Iz mojega zapisa je razvidno, da imamo psa, kot družinskega člana in ne kot hišnega ljubljenca. Že z nabavo prvega psa smo se odrekli lepi bajti, lepemu dvorišču ter prilagodili svoje navade tudi na psa. Tudi dopuste usklajujemo, moto avanture ter kolesarske izlete. Vedno gledamo, da je popoldan vsaj eden od nas doma, da ima pes vedno pozornost, da ima red, disciplino, čistočo, gibanje, zabavo in oskrbo. Lep kuža, priden, lepo skrbite za njega...super...zmotilo me je samo, da se na hčerko zgovarjaš ko spizdi v bife... hribuc, SAR-Solo Adventure rider, Tedybear in 6 others 1 8
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 27, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2022 Ampak jaz pol moram ponj! Potem pa mora prit žena po oba😂😂😂 Tedybear, dr.looney, Akito in 6 others 9
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2022 . ... se mi zdi, da tale naša res zna kvalitetno počivat 🤣 ... od nje se morm še dost naučit 😮🤣 SAR-Solo Adventure rider, DAMI34, MARE 65 in 9 others 4 5 3
Zivnorc Objavljeno Oktober 27, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2022 pred eno uro, pik1 pravi: . ... se mi zdi, da tale naša res zna kvalitetno počivat 🤣 ... od nje se morm še dost naučit 😮🤣 ... da ni blo lih kontra.... Akito 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2022 Karmina današnja "poslovilna" fotografija z Motosveta. KARMEN1, dr.looney, MARE 65 in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Oktober 27, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2022 Čakamo na šolsko uro 🤗. Pridni pred obrokom (tako je, če imaš črnega psa - nima oči 🙈🙈🙈). Sprehodi v gozdu so najlepši jeseni, v dežju 😘. Akito, Tedybear, Nja in 5 others 5 3
Buschi Objavljeno Oktober 28, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2022 pred 21 urami, pik1 pravi: ... od nje se morm še dost naučit Hm...pr vaš hiš daš ti noge narazen? Sam vprašam... pik1 in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno Oktober 28, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2022 pred 10 minutami, Buschi pravi: Hm...pr vaš hiš daš ti noge narazen? Sam vprašam... Mislim, da je cajt da si kupiš Kamasutro. Nja, pik1 in VS800 1 2
pik1 Objavljeno Oktober 28, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2022 pred eno uro, Buschi pravi: Hm...pr vaš hiš daš ti noge narazen? Sam vprašam... . ... ja, ponavad dam najrajš noge in roke narazn 🤣🤣🤣 dr.looney, DAMI34 in KARMEN1 3
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2022 ...ena tička iz šihta z varovalno barvo😊... Zivnorc, GoBobi, pik1 in 11 others 11 1 1 1
Popularna objava hajamoto Objavljeno Oktober 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2022 (popravljeno) Glavna na vasi. 😁😁 Popravljeno Oktober 29, 2022. Popravil hajamoto Quest, pik1, Mavti in 7 others 8 2
Popularna objava VS800 Objavljeno Oktober 29, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2022 dr.looney, DAMI34, Quest in 7 others 8 2
Mavti Objavljeno Oktober 30, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2022 Tale črni pritepenček se pusti razvajat tole bi naj bil naš petelin pa se mu je malo zarolalo sicer pa vsi uživamo na veliko pik1, Tedybear, MARE 65 in 6 others 6 3
dr.looney Objavljeno Oktober 31, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 .... se pretvarjam, da sem šop banan... DAMI34, Quest, pik1 in 5 others 6 2
Darko3g Objavljeno Oktober 31, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 pred 1 uro, dr.looney pravi: .... se pretvarjam, da sem šop banan... Pa sem ravno prebral, da se največ droge skriva med bananami. Saj glede tega si malo zadrogirana, a ne? dr.looney in Mavti 2
dr.looney Objavljeno Oktober 31, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2022 pred 9 minutami, Darko3g pravi: Pa sem ravno prebral, da se največ droge skriva med bananami. Saj glede tega si malo zadrogirana, a ne? Ja poglej jo v okice ..... si takoj zadet ... 🥰 Akito in Mavti 2
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2022 Max ima nastop. Nekaj vstopnic je še na voljo😜 dr.looney, Nja, Alla in 8 others 8 1 2
pik1 Objavljeno November 1, 2022 Opozori Objavljeno November 1, 2022 . Quest, RobiRoberto, Akito in 5 others 3 4 1
Frenk 67 Objavljeno November 2, 2022 Opozori Objavljeno November 2, 2022 pred 12 urami, pik1 pravi: . Kje si pa tadva tjulna najdu? 😂 RobiRoberto, pik1 in dr.looney 2 1
pik1 Objavljeno November 2, 2022 Opozori Objavljeno November 2, 2022 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Kje si pa tadva tjulna najdu? 😂 hahaha ... to sta kokeršpanjelčka, k se gresta "noč čarovnic" 🤣 RobiRoberto 1
Mavti Objavljeno November 6, 2022 Opozori Objavljeno November 6, 2022 Ob nedeljah mora bit vse urejeno in v linijah so še kokoške upoštevale navodila Scarabeo 500, VS800, RobiRoberto in 4 others 3 1 3
smasher Objavljeno November 7, 2022 Opozori Objavljeno November 7, 2022 Oddamo dve rumenovratki, enga samca in samičko, če bi kdo imel? So site in pripravljene na zimovanje. (jim imamo poleti zunaj v vrtu, pozimi smo jih pospravili v skladiščni del hiše, tako da imajo normalen letni bioritem)
Alla Objavljeno November 9, 2022 Opozori Objavljeno November 9, 2022 Če ne veste kam bi se dali v soboto, bomo zelo veseli, če nas pridete pogledat Ob praznovanju 100-letnice Kinološko društvo Ljubljana vabi na dan odprtih vrat, ki bo potekal 𝟏𝟐. 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐 od 10. do 18. ure na poligonu Kinološkega društva Ljubljana. 𝐙 𝐧𝐚𝐦𝐢 𝐛𝐨𝐝𝐨: Slovenska vojska, Enota vodnikov službenih psov Policije, Pastirski psi, Enota reševalnih psov Slovenije, Agility psi Kinološkega društva Ljubljana, Psi vodniki slepih, Tekmovalci s svojimi psi s Kinološkega društva Ljubljana in še mnogi drugi! VS800, GoBobi, pik1 in 4 others 6 1
Alla Objavljeno November 10, 2022 Opozori Objavljeno November 10, 2022 Če zanima koga urnik Dneva odprtih vrat... P.S.1 Za predavanja se je potrebno informativno prijavit, ker je število oseb omejeno (prijava na: https://forms.gle/rU2kQrEk96f5Eq4z5 ) P.S.2 Dodano je še: 16:20 frizbi
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2022 Opozori Objavljeno November 14, 2022 DAMI34, VS800 in Akito 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se