GSerazin Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 Pozdravljeni, Mene zanima kje bi dobil prednjo pa zadnjo luč za APRILI-jo ETX 125 2000letnik? Lp GSerazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 Če maš zadnjo še orginal, na tistem nezgravžnem sivem zadnjjem blatniku ti jo jest prodam. Prednja pa je menjana, zakomplet ufo vizir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GSerazin Objavljeno Maj 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2012 Ja jaz mam zadnjo na sivem blatnika ja.. Ma tisto zadnjo sem zdaj dobil prednje pa ne dobim nikjir.. Moja je pa taka kot je ta vaša ampak jo imam ETX kaj je to zaena ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GSerazin Objavljeno Maj 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2012 EKO TO JE MOJA LEPOTIČKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 (popravljeno) Orginalno pr nas težk. Kje na italijanskem odpadu. Zato pa imam jaz na svojem ETX-u Ufotov vizir. Pač daš gor nekaj univerzalnega, kar ima homologacijo in se da na trakove, gumice ali vezice zapet. Mal poišči po internet štacunah. P.S.: A se ni teta Aprilia na avtonetu prodajala? Popravljeno Maj 6, 2012. Popravil Buschi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GSerazin Objavljeno Maj 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2012 Aha, ja bom pogledal ja. Ja se mi je ja.. Kaj jo poznate ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 (popravljeno) Ne, ne poznam. Zapomnil sem si jo po ''kros'' gumah. Sej ne, da bi blo narobe. Za luč sem pa v mislih imel kaj takega: Popravljeno Maj 6, 2012. Popravil Buschi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GSerazin Objavljeno Maj 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Aha, kje se pa kupi tu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 Pač nekaj podobnega, Mal poglej po internet štacunah. Ta na sliki je naslednica moje in je od italijanskega Ufo plasta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave