Noiser69 Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 Ce sm na OMW tankam 100...Zdi se mi da ko dam gas, da prej zacne mlet :rolleyes: Lahko pa da se mi samo zdi :D psiha, vrjmi ;)
k0ci Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 psiha, vrjmi ;) točno to ja, psiha ogromno naredi pri tem, če bi ti en nevede natankal 100 da ti ne bi vedel si upam stavit da ne boš opazil razlike :whistle: jaz sam še 95 tankam, pa na petrolu ali pa omwju, sam če najdem omw grem raje tja, ker imajo manj H2O dodatka :) .......aja hozi, daj če se ti da malo zmanjšaj podpis, ker je res prevelik, skor za cel ekran
Noiser69 Objavljeno Marec 22, 2009 Opozori Objavljeno Marec 22, 2009 točno to ja, psiha ogromno naredi pri tem, če bi ti en nevede natankal 100 da ti ne bi vedel si upam stavit da ne boš opazil razlike :whistle: jaz sam še 95 tankam, pa na petrolu ali pa omwju, sam če najdem omw grem raje tja, ker imajo manj H2O dodatka :) .......aja hozi, daj če se ti da malo zmanjšaj podpis, ker je res prevelik, skor za cel ekran aja, js mam 22 pa vlko resolucijo pa se mi cist normalno zdi :P drgac pa sm js tut ene parkat tanko 100tko pa se mi je zdelo da bol potegne itd ... pa pol ugotovis da to sploh ni to, ko pozabis ka mas v tanko ;)
sesir Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 točno to ja, psiha ogromno naredi pri tem, če bi ti en nevede natankal 100 da ti ne bi vedel si upam stavit da ne boš opazil razlike :whistle: jaz sam še 95 tankam, pa na petrolu ali pa omwju, sam če najdem omw grem raje tja, ker imajo manj H2O dodatka :) Sem že glih neki dan napisal v drugo temo :alien1: Ko sem mel 125ccm ni blo 100okt,tako,da ne vem pri težjih nisem občutil razlike.Pri suzuki burgman 250 pa je končna hitrost z petrolovim 95 125km/h z OMV 100 pa 130km/h!Lahk slikam števec med vožnjo!Tako,da na tem mopedu ti lahko povem kater je not! :naughty: @koci pa si gledal kaj,če ti manj pije,ko tankaš 100?Jz se nikoli ne obremenjujem z tankanjem motorja :whistle: tako,da...Prijatelj,ko tanka v sonato 2,5 V6 na petrolu mu pije avto med 10 in 11L,ko pa 100 na OMV pa mu pije med 9 in 10L tako,da te pol na koncu enako udari oboje po denarnici :unsure:
k0ci Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 ni važno kaj tankam, porabo imam 6,44L/100km
juree Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 Se komu sanja kje bi lahko dobil tisto črno "racing" šipco za spredaj ? :) Aja....je že kdo poskušal kaj predelati :rolleyes:
Brejker Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 psiha, vrjmi ;) Kaj ko bi nam moderatorji nam 125istom zrihtal_DYNO :rolleyes: En tanka 100 drug 98 ta tretji 95 (in z različnimi motorji_ena skupinca YAmahe, druga aprilie, Tretja :unsure: ? haha :lol: Bi blo možno kej tezga izvest? Wana be miting :P Pa mal ga off pihamo :grim Se komu sanja kje bi lahko dobil tisto črno "racing" šipco za spredaj ? :) Pomoje najlaži to pošpricat z sprejom ki je za temnenje žmigavcev. (Pomoje bi rdeča bolj pasala, če imaš rdeče belo različico)
maki99 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ravno danes sem dobil domov pismo z delta teama... v njem pa piše da je tovarna odkrila napako, katera je povezaana z varnostjo.. piše da obstaja možnost, da se na pokrovu črpalke goriva, ki služi za njeno pričvrstitev, lahko pojavijo razpoke in da se v najslabšem primeru pokrov lahko odlomi, ter da zaradi slabšega tesnenja med črpalko goriva in rezervoarjem lahko pride do iztekanja goriva... priporočajo obisk pri serviserju... :closedeyes: koliko vas je to doblo???? :trance_33_sleep: lp
shark90 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 Se komu sanja kje bi lahko dobil tisto črno "racing" šipco za spredaj ? :) Aja....je že kdo poskušal kaj predelati :rolleyes: jas sn jo kr prešprico z črnim sprejem za luči... še slike:
kewo Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ravno danes sem dobil domov pismo z delta teama...v njem pa piše da je tovarna odkrila napako, katera je povezaana z varnostjo.. piše da obstaja možnost, da se na pokrovu črpalke goriva, ki služi za njeno pričvrstitev, lahko pojavijo razpoke in da se v najslabšem primeru pokrov lahko odlomi, ter da zaradi slabšega tesnenja med črpalko goriva in rezervoarjem lahko pride do iztekanja goriva... priporočajo obisk pri serviserju... :closedeyes: koliko vas je to doblo???? :trance_33_sleep: lp jst sm tut dobu ja
Jasmin125 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 jas sn jo kr prešprico z črnim sprejem za luči...še slike: Ka če bi midva to skup na mojmu naredla :D Zej mama bol ko ne identičen motor :D Isto uteži pofarbane, trakove, pač vse :D Lpo si to naredo svaka čast...Js 100% nebi sam tk naredo :D
sonda Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 Ka če bi midva to skup na mojmu naredla :D Zej mama bol ko ne identičen motor :D Isto uteži pofarbane, trakove, pač vse :D Lpo si to naredo svaka čast...Js 100% nebi sam tk naredo :D ti 1000% ne :yea1:
Jasmin125 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ti 1000% ne :yea1: Dej dej dej :D da nebom limo slike kk krivo si lepo trak gr :D Vsi vedo da je tvoje delo :D
Jasmin125 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ravno danes sem dobil domov pismo z delta teama...v njem pa piše da je tovarna odkrila napako, katera je povezaana z varnostjo.. piše da obstaja možnost, da se na pokrovu črpalke goriva, ki služi za njeno pričvrstitev, lahko pojavijo razpoke in da se v najslabšem primeru pokrov lahko odlomi, ter da zaradi slabšega tesnenja med črpalko goriva in rezervoarjem lahko pride do iztekanja goriva... priporočajo obisk pri serviserju... :closedeyes: koliko vas je to doblo???? :trance_33_sleep: lp Sm tud dobo dans ja...Pol pregled sami plačamo ?
maki99 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 to ponavadi gre na njihove stroške...saj je to njihova napaka.... lp
maki99 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 aya pozabu sem vprašat... kaj pa 180ccm je gdo kupo???? izpuh je zamenjal kdo???? lp
juree Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 jas sn jo kr prešprico z črnim sprejem za luči...še slike: pa se vidi skozi če se skriješ za šipo? :D Pa še črn vizir mam :naughty:
Brejker Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 Pa še črn vizir mam :naughty: Uuu šmeksi B) _Pol sploh neboš nč vidu :(
obifix Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Na katerih letnikih pa je ta napaka na 08 ali 09? :unsure:
maki99 Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 letniki 2008 zgleda imajo napako...za 2009 pa nevem.... lp
shark90 Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 pa se vidi skozi če se skriješ za šipo? :D Pa še črn vizir mam :naughty: vidi se skoraj nič nea malo ko je sonce... ampak če se daš na kes še vseeno gledaš čez šipco ker se nemorš čist skrit....
maki99 Objavljeno Marec 26, 2009 Opozori Objavljeno Marec 26, 2009 je že gdo menjal izpuh ali kaj drugega??? ali še nihče ni nič predelal? :closedeyes:
manijak007 Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 Mislim da še nobedn ker se pri tem motorju niti ne splača. bolš mal pršparat pol za močnejše motorje.
juree Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Vsem ki še niste popravili tovarniške napake, vam odsvetujem vožnjo, ker je danes meni v nič steklo 9 litrov bencina :headbang: :headbang: :headbang: ...Dejansko je pri tej seriji res nekaj pokavrejno tam spodaj...bah...samo cakam da dobi rezervne dele
_LuX_ Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Ja kva se pa na Jezersk skoz vozš, po uni sfukani cesti, da ti vse zruka :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se