Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Vsem ki še niste popravili tovarniške napake, vam odsvetujem vožnjo, ker je danes meni v nič steklo 9 litrov bencina :headbang: :headbang: :headbang: ...Dejansko je pri tej seriji res nekaj pokavrejno tam spodaj...bah...samo cakam da dobi rezervne dele

pizda jst sam še čakam d me pokličejo od šterna, k tole je res pol neki zjeban :wacko: treba hitr zrihtat

Objavljeno

juree itak baše.. tip ma motor, pa v zadnih dveh mescih je naredu 3km :D pa še to komej :P

Objavljeno

mogoče kdo ve kok stane da ti blokado odstranjo? pa če je kdo zasledil kok potem gre brez blokade.?

Objavljeno
Mislim da še nobedn ker se pri tem motorju niti ne splača. bolš mal pršparat pol za močnejše motorje.
Objavljeno
mogoče kdo ve kok stane da ti blokado odstranjo? pa če je kdo zasledil kok potem gre brez blokade.?

kolko jaz vem ta yamaha nima blokade....nekaj bi pridobil z izpuhom, ampak mislim da ne ravno veliko....

ima pa blokado na obratih....ampak če bi motor šel v višje vrtljaje tako ne bi zdržal...

lp

Objavljeno
kolko jaz vem ta yamaha nima blokade....nekaj bi pridobil z izpuhom, ampak mislim da ne ravno veliko....

ima pa blokado na obratih....ampak če bi motor šel v višje vrtljaje tako ne bi zdržal...

lp

Kolk sm js prebral z drugim izpuhom naj ne bi dobil nič na končni le motor bi naj malo bolj vlekel od 5000 pa do 8000 obratov. Men se zdi brez veze zdaj denar metat ven za nek športn izpuh pa neke predelave ker je tak najbolj enostavno da zdaj toti 2 leti voziš r125 pol pa tak dobiš 25 kw pa lahko kupiš 600.

Objavljeno

hmm če bi gdo meu dnar pa da bi hotu predelvat bi si kupu RS-ko al pa mitota če si pa kupu YZF-ko se pa itak nesplača ker je premajhen efekt za tok dnara oz dnar ki ga uložiš v yzf je stran vržene investicija :headbang:

Objavljeno
hmm če bi gdo meu dnar pa da bi hotu predelvat bi si kupu RS-ko al pa mitota če si pa kupu YZF-ko se pa itak nesplača ker je premajhen efekt za tok dnara oz dnar ki ga uložiš v yzf je stran vržene investicija :headbang:

Se podpišem pod tole

Objavljeno

Rajš se pejte vozit :whistle:

Objavljeno

je moogoče gdo dal širše gume gor???

140 ali 150????

Objavljeno
je moogoče gdo dal širše gume gor???

140 ali 150????

ti si pa zahteven 150 :D pa ja še 140 vrjetno ne dobiš gor...je premal placa :huh: pa še vprašanje je kako bi bil pol vodljiv motor

Objavljeno

težko č bi šle gor ja, pa tut zrd homoligacije nwm kuko je to, d nebi kdo pol kej težil :?

jst mislm d bo še bl pučas šu pa še več bo kuru, sam pa tut mene mal matra probat :naughty:

Objavljeno
ti si pa zahteven 150 :D pa ja še 140 vrjetno ne dobiš gor...je premal placa :huh: pa še vprašanje je kako bi bil pol vodljiv motor

če gre na tzr 150 guma gor nevem zakaj na r125 nebi šla

Objavljeno

jap...666 ti maš na tzr 150... :naughty:

pa se ti kaj pozna na končni????

:naughty: jaz sem spredaj dal širšo in moram povedat da je motor lepše vodljiv....

lp

Objavljeno (popravljeno)
jap...666 ti maš na tzr 150... :naughty:

pa se ti kaj pozna na končni????

:naughty: jaz sem spredaj dal širšo in moram povedat da je motor lepše vodljiv....

lp

na končni se niti ne pozna, guma se v suhem prime odlično, se bolj prime od prejšnje

Popravljeno . Popravil 666
Objavljeno (popravljeno)
na končni se niti ne pozna, guma se v suhem prime odlično, se bolj prime od prejšnje

Verjtno res. Roba nebo nikoli videla :P Bos prej podrsal z balanco verjeno :P

Jst pa sm v dilemi ce naj dam na mesto 150 dimenzijo 160 vi pa kar za 30-40 razlike :P

Aja ... ce ti ta tvoja guma presiroka, bi jo jst kupu. Rabm ksno rabljeno 150 xD

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

Pa kje to sploh naročit?

Objavljeno (popravljeno)
Ja js bi naročo vetrobransko steklo...kako je pa mišljeno to glede pokrovov ?

Jst bi jo tud naročil ja. Tist glede pokrovov pa tud jst en razumem najbolj.

Nevem bi mogu poklicat v Delta Team al pa Moto Laba.

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno

vrjetn so mislal pokrove za luči, če greš na pisto vozit.. :unsure:

Objavljeno

Pomoje je pa sam "zatemnjena" fora, ne čist tok da se nevid luči, ampak sam tko mal...modni dodatek :D Prevec dnarja tale vetrobran

Objavljeno

sej je lepo to ja. :worship: ...ampak jaz nebi dal toliko denarja za to... :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!