Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Verjtno res. Roba nebo nikoli videla :P Bos prej podrsal z balanco verjeno :P

Jst pa sm v dilemi ce naj dam na mesto 150 dimenzijo 160 vi pa kar za 30-40 razlike :P

Aja ... ce ti ta tvoja guma presiroka, bi jo jst kupu. Rabm ksno rabljeno 150 xD

roba ta guma na mojem mopedu še ni in ne bo videla :rolleyes:

ja jo prodam za nizke pare :naughty: :naughty: :yes:

Objavljeno

nikjer na netu nisem zasledil nobenega posnetka te yamaho kako pospešuje ali nasploh vožnje če ima vgrajen 180ccm malossija....mogoče kateri ve za kak video???

lp

Objavljeno
nikjer na netu nisem zasledil nobenega posnetka te yamaho kako pospešuje ali nasploh vožnje če ima vgrajen 180ccm malossija....mogoče kateri ve za kak video???

lp

na tem posnetku samo nekaj gas dava

www.

Objavljeno
post-15566-1239387704_thumb.jpg

No pa je padla...

Kaj je bilo? A si padel al kaj? :S joj :S :cry::cry::cry::cry::(:(:(

Objavljeno
post-15566-1239387704_thumb.jpg

No pa je padla...

O fak stari je vse vredu s tabo?? Kje si pa pado?

Objavljeno

Ma js sm vredo...pizdi me ko najbol butaste ride nism mogo zvozit...3x težje sm zvozo u nulo tte pa ni šlo..Newm ka je blo...Ma kdo kako idejo kako bi zrihtav da nebi sam plastik plačo ? :D Ker nimam kasko niti nič :headbang: Če ve kdo za kako pametno idejo nej pošle na pm...

Objavljeno

Kje točno pa te je odneslo?

Objavljeno

Danes sem fural R125 2009, črno, vceraj kupljeno. Ce bo Bog dal, bom kupil tole Yamahco in 180 kit :) me nekak privablja :P

A bo kdo kaj kmalu prodajal?

Objavljeno

Na avtonetu maš eno 2009 letnik, 1000km, modre barve za 3000€. Meni se zdi kar zelo zelo ugodno :)

Objavljeno
Torej tole je 2008 ;)

No pa sej ni važno če je 2008....še vedno je cena ugodna....a ni? :)

Objavljeno

Dons je eden v Mirni Peči položu svojo R-125 belo rdeče barve. Kdo od tukaj?

Objavljeno

ooo kaj bi blo fajn da bi bla tale mašina 2-taktna :D ker model mi je ful všeč :whistle: ...no pa sj po eni strani tut 4-taktni morjo bit lepi :D

Objavljeno
ooo kaj bi blo fajn da bi bla tale mašina 2-taktna :D ker model mi je ful všeč :whistle: ...no pa sj po eni strani tut 4-taktni morjo bit lepi :D

Ti pa veš ja....si pa ja 14 let star..si boš še 300 krat premislo ka bi mev pa še 300 zadev bo na novo vn prišlo...

Objavljeno
Dons je eden v Mirni Peči položu svojo R-125 belo rdeče barve. Kdo od tukaj?

Bil tam in nic videl. Kje tocno in kdaj?

Objavljeno
Bil tam in nic videl. Kje tocno in kdaj?

Ob 10:30 na tisti ravnini preden prideš na vrh kjer smo pustil motorje. Se mi zdi da je glih tabla

Mirna Peč. Ni bil edini, ampak se jih je zaletel ene par. Nič hujšega, samo plastika je pokala.

Objavljeno
Ti pa veš ja....si pa ja 14 let star..si boš še 300 krat premislo ka bi mev pa še 300 zadev bo na novo vn prišlo...

o0o0o0o..pa se spet najde en pametn k ni mel gnarja za 2-taktn motor al pa mu ga je foter kupu... sploh pa sm napisu čist tk..brez kakršne koli ''ostre'' besede da si ta motor ne zasluži 4-taktne mašine al pa kj tk da odje*i z takimi izjavami...

Pa do drugega leta ne bo pršlo 300 novih stvari vn pa tut če bo ko nebom mel gnarja za nove motorje tk da ne pametuj ker sma veretno kr na isti ravnini kar se tiče vedenja o motorjih (js se laha za to zahvalim MS)...

:headbang::headbang:

Objavljeno
Ob 10:30 na tisti ravnini preden prideš na vrh kjer smo pustil motorje. Se mi zdi da je glih tabla

Mirna Peč. Ni bil edini, ampak se jih je zaletel ene par. Nič hujšega, samo plastika je pokala.

A tkt se jst niti gor nism biu. Smo lih na enki RSki svasal rezervar ker je pocu :D

Objavljeno
A tkt se jst niti gor nism biu. Smo lih na enki RSki svasal rezervar ker je pocu :D

:lol1:

Objavljeno
:lol1:

:worship: Ni da ni. Sem se se naucil, kako zasvasat plastiko :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!