Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
:worship: Ni da ni. Sem se se naucil, kako zasvasat plastiko :whistle:

no to bi se pa tut js rad nauču :D sam še posebi je fajn švasat rezervar ko je poln bencina :whistle:

Objavljeno
no to bi se pa tut js rad nauču :D sam še posebi je fajn švasat rezervar ko je poln bencina :whistle:

pa plastiko so švasali al ARMANY ker je plastični tank....kr ti 100% misliš da so kovino švasal

Objavljeno

narobe misliš :D tist prvi del stavka sm reku da bi se rad nauču švasat plastiko..drugi del sm pa napisu kr tk za foro za kovinskega :winkiss:

Objavljeno

u res je problem, na notranjo stran razpoke daš kovinsko mrežico pa jo z spajkalnikom tok segreješ da se zatopi v plastiko

Objavljeno (popravljeno)

ewo koci zdej znam..bom napisu ka sm se dans nauču...

sam ste eni res zateženi..dj se mal sprostte no

Popravljeno . Popravil ARMANY
Objavljeno

Dons je pa moja yamahca morje vidla:) hehe, ej..nevem kva vsi tok ride hvalte, ampak men je blo KR NEKEJ :O

Objavljeno
Dons je pa moja yamahca morje vidla:) hehe, ej..nevem kva vsi tok ride hvalte, ampak men je blo KR NEKEJ :O

tudi meni

Objavljeno
ewo koci zdej znam..bom napisu ka sm se dans nauču...

sam ste eni res zateženi..dj se mal sprostte no

noben ni zatežen, če le lepo uprašaš kar te zanima in po odgovoru, da se ne greš takoj kregat

pa probaj malo bolj slovnično pisati, ker nekateri se moremo kar fajn potruditi, da razumemo kaj hočeš povedati :yawn:

Objavljeno
noben ni zatežen, če le lepo uprašaš kar te zanima in po odgovoru, da se ne greš takoj kregat

pa probaj malo bolj slovnično pisati, ker nekateri se moremo kar fajn potruditi, da razumemo kaj hočeš povedati :yawn:

se bom potrudil

Objavljeno
juree itak baše.. tip ma motor, pa v zadnih dveh mescih je naredu 3km :D pa še to komej :P

jst ga mam tudi bo hmali 1-leto in komi 1468Km ni cata fant!!

in ku pravjo d je tu jajca motor! ja so jajca ja sam z se navadt vozt prow zadosti jst nebom menjavu nč na njem

ku bom dobiu izpit za 25KW bomo šli na kej bolj močnega! nema veze

u glavnm je domow pršlo obvestilo d so nardili eno napako pr motorji in d pod rezervarjm

neki nad karburatorjm je krhka (slaba)plastika in nevarna da propade (gre u kur**) in d je nevarno za užig motorja!

tku piše nekako! zdej nevem če ga raznene pač ga sam d ni mene gor :evilgrin:

LP :worship:

Objavljeno

Tega pa tut google translate nezna prevest :unsure: :unsure: :unsure:

Fant, kaj ce bi ti seenkrat vse napisal pa mal bol slovnicn prosm :)

Objavljeno (popravljeno)

Prav da upa, da če motor raznese zarad slabe plastike na karburatorjm (??), da njega nebo gor :D

juree a maš ti pred ledeno dvorano parkiran motor? Če maš sm ga vidu zanč k sm šu v lidl :)

aja se opravičujem za offtopic

Popravljeno . Popravil pumpahhh
Objavljeno

Ka se je keri pripravljen pripelat v dravograd z celim motorjem(r125) in mi pomagat? Aja motor mora biti rdečo bele barve. Mu dam za par tankov...Gre se pa za kasko zavarovanje če vete ka mislim....Več na pm če je kdo pripravlen pomagat...

Objavljeno

a misliš da cifer pa nič ne preverijo?

niso tolk neumni na zavarovalnici

Objavljeno
a misliš da cifer pa nič ne preverijo?

niso tolk neumni na zavarovalnici

js še nikol nisn vido da bi cifre gledal

Objavljeno

kva pa, sam skozi šipo pogledajo če je motor približno cel?

Objavljeno

Poznam zavarovalničarja pa je rek da cifre bo spregledo spregledat pa nemore cevga motorja...kao...

Objavljeno

a še pri komu zgleda kokr da nima nič zavorne tekočine za spredno bremzo :hmm: zj nwm a res ni notr, al se samo ne vidi, zto k sm mev servis 3 tedne nzaj?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!