biker666999 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 a še pri komu zgleda kokr da nima nič zavorne tekočine za spredno bremzo :hmm: zj nwm a res ni notr, al se samo ne vidi, zto k sm mev servis 3 tedne nzaj? Čez tisto luknco se nč ne vidi. Odšraufi pa poglej, sam bremze ne stiskat
PiaggioNRGPower Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Čez tisto luknco se nč ne vidi. Odšraufi pa poglej, sam bremze ne stiskat Zakaj bremze ne bi smel stiskat?
JMatic Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 zato ker ti bo vse sn spricnilo, ce mas odprt pokrovcic
_LuX_ Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Zakaj bremze ne bi smel stiskat? probaj pa boš pol vidu kakšno pizdarijo si naredu
maki99 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 danes sem govoril z serviserjem in mi je rekel da imam na 9000km servis...v knjižici pa piše da je seervis na 12000km.... a mogoče gdo ve kdo ima sedaj prav???
juree Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Men na 3k km menja olje... Tako da v knjižici piše samo tisti "redni servis" katerega opravljaš na 1.000, 6.000, 12.000, 18.000... Jaz ga pa še vmes na olje peljem
kewo Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 ja sj pri 3000km je tut kao treba menjati olje, pa sm na servis klicu, so rekl: sam č ga primankuje da ga je treba doliti zj pri 9000km pa mislm d je isto
maki99 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 pa pol ti v knjižico vpiše da je bilo menjano olje????
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Neki novih slik .) http://www.motosvet.com/album/ualbum.php?cid=18462 Album Yamaha R125 hude fotke! dj še mojo tkole poslikej hehe jst ga mam tudi bo hmali 1-leto in komi 1468Km ni cata fant!!in ku pravjo d je tu jajca motor! ja so jajca ja sam z se navadt vozt prow zadosti jst nebom menjavu nč na njem ku bom dobiu izpit za 25KW bomo šli na kej bolj močnega! nema veze u glavnm je domow pršlo obvestilo d so nardili eno napako pr motorji in d pod rezervarjm neki nad karburatorjm je krhka (slaba)plastika in nevarna da propade (gre u kur**) in d je nevarno za užig motorja! tku piše nekako! zdej nevem če ga raznene pač ga sam d ni mene gor :evilgrin: LP :worship: za vse se najde cajt če se hoče motor je pa drgač čist ql.. men je vsak motor ql. tut tega sm že pelou in je čist OK zadevca sicer pa moj post do jureeta ni bil žaljiv al pa kj, ko sem napisou da je naredu 3km.. to je pač zajebancija, ker takrt se ni nč vozu zarad bremz,pa na servis ga je furou ceu fakin mesc no sj, to je zdj mem in se že veselo fura
juree Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 a ne fifty da se dobr pele haha Ej...fantje, sej ce bo schmid kej tezil da smo softici ker se premal pelemo vam takoj sporocim ko nebo mel dnarja za benz, al pa mu nau ratal ga pelat na servis ce bo kej :D Kdo je poj naredu kok km :)
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 a ne fifty da se dobr pele haha Ej...fantje, sej ce bo schmid kej tezil da smo softici ker se premal pelemo vam takoj sporocim ko nebo mel dnarja za benz, al pa mu nau ratal ga pelat na servis ce bo kej :D Kdo je poj naredu kok km :) kr fajn ja ^^ haha ljga.. tip je kuj nesramn neki js mam itak tok stroškov da glava peče ju3 grem vrjetn po novo zadnjo gumo ^^ wuhu.. do naslednga servisa je pa še 2400km tist me bo pa poj spet pršlo dobrih 100€ jah.. tko je, eni živimo za motor in zato nimamo cajta za kšno resno babo, ki bi nam delala dodatne stroške in nas nekako zavirala pri vožnji z ostalimi motoristi haha
juree Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 a to zj name leti k kofetkam na zbilah........aaaaaaaaaaaaa. tega nebom pojedu vrnu ti bom
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 a to zj name leti k kofetkam na zbilah........aaaaaaaaaaaaa. tega nebom pojedu vrnu ti bom ah ne.. sj toj navadn če kdaj mal "kofetkaš".. ampak ni se ti pa treba fakin sončt tm, pa zaničvt čudovit dan na motorju in poj ti še baba reče da se kr pjt furat z mano, da pičiva na železno kaplo.. in ti neeeee, raj greš z njo dam se nafutrat.. copata! haha
juree Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 pa se kr bo provociru....CE SM BIU LAČNN...sej sva poj šla? :Dkva jamras...tko sm ti dou mau fore, ker ni blo vec vroce, pa se mi niso gume tok prjele drgac bi te prehitu do dol ane....sam nnocm ti bruk delat s 600 :D haha
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 pa se kr bo provociru....CE SM BIU LAČNN...sej sva poj šla? :Dkva jamras...tko sm ti dou mau fore, ker ni blo vec vroce, pa se mi niso gume tok prjele drgac bi te prehitu do dol ane....sam nnocm ti bruk delat s 600 :D haha kva provociram.. govorim dejstva blablabla :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 blablabla....sj jz tut:D oftopik si.. tko da utihni prosim
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 roky bo pa jezn a se lohk mal zadržite in niste več oftopik prosm hvala
biker666999 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 hude fotke! dj še mojo tkole poslikej hehe Prpel jo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se