Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
a še pri komu zgleda kokr da nima nič zavorne tekočine za spredno bremzo :hmm: zj nwm a res ni notr, al se samo ne vidi, zto k sm mev servis 3 tedne nzaj?

Čez tisto luknco se nč ne vidi. Odšraufi pa poglej, sam bremze ne stiskat

Objavljeno
Čez tisto luknco se nč ne vidi. Odšraufi pa poglej, sam bremze ne stiskat

Zakaj bremze ne bi smel stiskat?

Objavljeno

zato ker ti bo vse sn spricnilo, ce mas odprt pokrovcic

Objavljeno
Zakaj bremze ne bi smel stiskat?

probaj pa boš pol vidu kakšno pizdarijo si naredu

Objavljeno

danes sem govoril z serviserjem in mi je rekel da imam na 9000km servis...v knjižici pa piše da je seervis na 12000km....

a mogoče gdo ve kdo ima sedaj prav???

Objavljeno

Men na 3k km menja olje... Tako da v knjižici piše samo tisti "redni servis" katerega opravljaš na 1.000, 6.000, 12.000, 18.000...

Jaz ga pa še vmes na olje peljem

Objavljeno

ja sj pri 3000km je tut kao treba menjati olje, pa sm na servis klicu, so rekl: sam č ga primankuje da ga je treba doliti :D zj pri 9000km pa mislm d je isto ;)

Objavljeno

pa pol ti v knjižico vpiše da je bilo menjano olje????

Objavljeno
Neki novih slik .)

http://www.motosvet.com/album/ualbum.php?cid=18462

Album Yamaha R125

hude fotke! :D dj še mojo tkole poslikej :P hehe

jst ga mam tudi bo hmali 1-leto in komi 1468Km ni cata fant!!

in ku pravjo d je tu jajca motor! ja so jajca ja sam z se navadt vozt prow zadosti jst nebom menjavu nč na njem

ku bom dobiu izpit za 25KW bomo šli na kej bolj močnega! nema veze

u glavnm je domow pršlo obvestilo d so nardili eno napako pr motorji in d pod rezervarjm

neki nad karburatorjm je krhka (slaba)plastika in nevarna da propade (gre u kur**) in d je nevarno za užig motorja!

tku piše nekako! zdej nevem če ga raznene pač ga sam d ni mene gor :evilgrin:

LP :worship:

za vse se najde cajt če se hoče :)

motor je pa drgač čist ql.. men je vsak motor ql. tut tega sm že pelou in je čist OK zadevca :)

sicer pa moj post do jureeta ni bil žaljiv al pa kj, ko sem napisou da je naredu 3km.. to je pač zajebancija, ker takrt se ni nč vozu zarad bremz,pa na servis ga je furou ceu fakin mesc :D no sj, to je zdj mem in se že veselo fura :)

Objavljeno

a ne fifty da se dobr pele haha :)

Ej...fantje, sej ce bo schmid kej tezil da smo softici ker se premal pelemo vam takoj sporocim ko nebo mel dnarja za benz, al pa mu nau ratal ga pelat na servis ce bo kej :D:D Kdo je poj naredu kok km :) :):)

Objavljeno
a ne fifty da se dobr pele haha :)

Ej...fantje, sej ce bo schmid kej tezil da smo softici ker se premal pelemo vam takoj sporocim ko nebo mel dnarja za benz, al pa mu nau ratal ga pelat na servis ce bo kej :D:D Kdo je poj naredu kok km :) :):)

kr fajn ja ^^

haha :D ljga.. tip je kuj nesramn neki :) js mam itak tok stroškov da glava peče :D ju3 grem vrjetn po novo zadnjo gumo ^^ wuhu.. do naslednga servisa je pa še 2400km :P tist me bo pa poj spet pršlo dobrih 100€ :D jah.. tko je, eni živimo za motor in zato nimamo cajta za kšno resno babo, ki bi nam delala dodatne stroške in nas nekako zavirala pri vožnji z ostalimi motoristi :D haha

Objavljeno

a to zj name leti k kofetkam na zbilah........aaaaaaaaaaaaa. tega nebom pojedu :D vrnu ti bom :D

Objavljeno
a to zj name leti k kofetkam na zbilah........aaaaaaaaaaaaa. tega nebom pojedu :D vrnu ti bom :D

ah ne.. sj toj navadn če kdaj mal "kofetkaš".. ampak ni se ti pa treba fakin sončt tm, pa zaničvt čudovit dan na motorju :D in poj ti še baba reče da se kr pjt furat z mano, da pičiva na železno kaplo.. in ti neeeee, raj greš z njo dam se nafutrat.. :D copata! :D haha

Objavljeno

pa se kr bo provociru....CE SM BIU LAČNN...sej sva poj šla? :Dkva jamras...tko sm ti dou mau fore, ker ni blo vec vroce, pa se mi niso gume tok prjele drgac bi te prehitu do dol ane....sam nnocm ti bruk delat s 600 :D:D

haha

Objavljeno
pa se kr bo provociru....CE SM BIU LAČNN...sej sva poj šla? :Dkva jamras...tko sm ti dou mau fore, ker ni blo vec vroce, pa se mi niso gume tok prjele drgac bi te prehitu do dol ane....sam nnocm ti bruk delat s 600 :D:D

haha

kva provociram.. govorim dejstva :P blablabla :evilgrin:

Objavljeno
blablabla....sj jz tut:D

oftopik si.. tko da utihni prosim :P

Objavljeno
:worship: Ne nebom :D

:xx:

Objavljeno
roky bo pa jezn :)

a se lohk mal zadržite in niste več oftopik prosm :) hvala :D

Objavljeno
hude fotke! :D dj še mojo tkole poslikej :P hehe

Prpel jo

Objavljeno
Prpel jo

jo bom :)

kdaj & kam?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!