biker666999 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 jo bom kdaj & kam? Lahka drug tedn med počitncami. V Trnovlje al pa en parkirišče
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Lahka drug tedn med počitncami. V Trnovlje al pa en parkirišče pridem če gre še kdo z mano drgač se bom ene 50x zgubu raj mam da se še kdo poleg mene zgubi, k pa da se sam haha
juree Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Ke pa je to? lohk grem jez zravn... poj greva pa še nekam jest hahah:D:D:D:D
BloodyShadow Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 In pol naj v tej temi kdo kaj od YZF R 125 poišče? ajde roky oprav sovoje delo, počist nesnago pa kašn warning potalaj za nagrado :unsure:
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 In pol naj v tej temi kdo kaj od YZF R 125 poišče? ajde roky oprav sovoje delo, počist nesnago pa kašn warning potalaj za nagrado :unsure: kdor išče, ta najde ni treba nč pucat nesnage je že vse na svojem mestu če mi bo dou roky warning, mu naslednič k ga vidm nam več potrobu pa pomahov pa plačou kšne dirnke pa klicou pa nč.. poj ga nam več marov :closedeyes: haha, hec no evo, da vržem temo na prave tire: ali, bo kdo od vas nabavu 180kit? vem da ste mel že o tem debato, ampak še enkrat ne škodi
juree Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Skoda dnarja...Raj za drug let šparam saj za barvo limited da bom mel A ma kdo ksno drugo gumo...kok se kej obnese??
cesko Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Skoda dnarja...Raj za drug let šparam saj za barvo limited da bom mel A ma kdo ksno drugo gumo...kok se kej obnese?? Ne drugih gum še ni ker ni keša . A tebi kaj odnaša original gumo v ovinkih?
juree Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Zdej mal ja...k je zlizana pa ni se vroce:D
cesko Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) Zdej mal ja...k je zlizana pa ni se vroce:D Moja ma še kr veliko profila pa če se mal bol nagneš jo mal odnese sam sem opazu da pol čez čas je malo boljše ko se bolj segreje. Verjetno pa te gume niso glih neki ful dobre po kakovosti. Če bi mel denar bi verjetno že kar zdaj šel po Pirelli sport demon. Popravljeno April 22, 2009. Popravil cesko
kewo Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 tele gume so tak skret (michelin sporty) , zanč sva šla s frendam pa naju je dš dobu, na čist rahlih ovinkih kjer je čist minimaln nagib je ube gumi za skor pov metra udnašal :wacko: sj zj bo itq treba menat kmal ma že kdo kakšne izkušnje z: dunlop arrowmax :?
juree Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Dž je pa itak strup za te gume ja Sploh pa zdej ko je še vse mrzlo. Sm se enkat v šolo pelal po mokrem....Katastrofa:)
Schmid87 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Dž je pa itak strup za te gume ja Sploh pa zdej ko je še vse mrzlo. Sm se enkat v šolo pelal po mokrem....Katastrofa:) dež... dež... wuhuuuu DRAAAAMMMAAAA!!! VARNOSTNI AVTO.. varnostni avto ^_^ ališič ^^ tut v dežju se je fajn furat še bolj odnaša kot sicer ^^ juree, sam ti maš še komad profila.. pa ful maš že čudno obliko gume.. je opazno da se velik furaš s sopotnico, ker je po sredini kr fajn pobrana guma
juree Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Sej to...posred je pobrana, pr kraj pa ne tok
Ervin93 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 kakšna znamka gum pa je originalna gor. B) ubij 1
PiaggioNRGPower Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Dajte vi ko mate Yzf-R 125 - ke malo onboard filmčkov na youtube dat mi je ful fajn gledat. (sej še rajši bi jo vozo .) )
cesko Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 kakšna znamka gum pa je originalna gor. B) Večina nas ma michelin pilot sporty novejši letniki pa imajo mislim da ene pirellijeve gume gor. Očitno so ugotovili da michelinke niso glih najbl dobre.
shark90 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Večina nas ma michelin pilot sporty novejši letniki pa imajo mislim da ene pirellijeve gume gor. Očitno so ugotovili da michelinke niso glih najbl dobre. pirelli pa nič kaj bolše ker sn jih meu na varaderki pa sn zaradi njih biu 2x na tleh. spredna je bla super zadna pa 0.
cesko Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 pirelli pa nič kaj bolše ker sn jih meu na varaderki pa sn zaradi njih biu 2x na tleh. spredna je bla super zadna pa 0. Kaj pa si meu za en model gum? Mogoče pirelli sport demon? Ker te mam js namen kupt ko bojo te obrablene.
biker666999 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Dajte vi ko mate Yzf-R 125 - ke malo onboard filmčkov na youtube dat mi je ful fajn gledat. (sej še rajši bi jo vozo .) ) Dej kamero pa za bencin se bom vozu cel dan
shark90 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Kaj pa si meu za en model gum? Mogoče pirelli sport demon? Ker te mam js namen kupt ko bojo te obrablene. jap te sn meu...
cesko Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 jap te sn meu... Mater me raz******* tote tanke gume na yamahi ker nič pametnega ne dobiš za kupit. Če pa večjo kupiš pa spet ciklistiko porušiš.
budacki Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Mater me raz******* tote tanke gume na yamahi ker nič pametnega ne dobiš za kupit. Če pa večjo kupiš pa spet ciklistiko porušiš. Ma kako ciklistiko porusis. Do roba sirse verjetno nebos nikoli spravil, vendar pa bos se bolj sigurno peljal, ker bo vecja teklana povrsina. Pa pravijo, da je KAO vecji upor, pa zgubis 1km/h pri koncni, kar je en velik bauwau. Nevem, ce je mozno dat gor sirso, bi jo jst dal.
Ervin93 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 kok pa to kej porab na 100km. Jo bom pa kupu konc junija ker takrt računam da bom končal z izpitom. ubij 1
Schmid87 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 kok pa to kej porab na 100km. Jo bom pa kupu konc junija ker takrt računam da bom končal z izpitom. ukol 4l
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se