Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

aha to pol komot z polnim tankom nrdiš ene 300-350km. :) Čim sm zagledu tole yamaho sm se zaljubu vanjo.

Objavljeno (popravljeno)
ukol 4l :)

Kolkr sm js računal mi je pršlo ven da porab 2,7l s tem da je skoz v rdečo polje tišana.

Popravljeno . Popravil cesko
Objavljeno
Kolkr sm js računal mi je pršlo ven da porab 2,7l s tem da je skoz v rdečo polje tišana.

Ni sans!

Objavljeno (popravljeno)

Poraba je odvisna od voznika do voznika. Eni ga terajo v visokih obratih, drugi drugače ... Zaradi tega se poraba lahko zelo spreminja. :)

Popravljeno . Popravil yamahaengine
Objavljeno

oj...jas sem prej ravno gledal če bi šla 150 gor... pa nisem več prepričan če bi..vsi ki imate, poglejte na levi strani, tista črna plastika nad verigo je nekje pol cm stran od trenutne gume. 150 pa bi bila na vsaki strani 1cm širša... nevem no.. mogče bi se dala tista plastika vstran malo odrazat...vendar pa nevem če bi lahko dal to gumo na to felno... jas mam gumo zadaj 130/70 17....torej širina je 130, višina 70, in 17cm preseka.... torej če bi bila guma z enako višino in enakim presekom, samo širina širša, bi po moje maralo biti z gumo vse ok...ne bi se smela upognit ali kaj podobnega...vsaj jas tako mislim

Objavljeno
Ni sans!

Zračuna se mislim da tak ane da deliš kok litrov si natankal z prevoženimi kilometri z enim tankom. Torej zdej bom povedu prbližno ker se točno ne spomnem več. Prevozu sm tam okol 420 km z enim tankom pol sem pa to zdelil in dobil ven 0,027.... In to pol pomen 2,7 litra. Je pa skoz tišana v rdečo polje. Sej to men tud ni jasno da bi tak malo pilo. Nevem mogoče je pa račun napačen.

Objavljeno (popravljeno)

a ni tako? l goriva (poln tank) * 100 pol pa to deliš z število prevoženih kilometrov

(gorivo*100)/prevoženi km = poraba

oz. isto je samo da ti dam dobiš nule spredaj

Popravljeno . Popravil sonda
Objavljeno
Zračuna se mislim da tak ane da deliš kok litrov si natankal z prevoženimi kilometri z enim tankom. Torej zdej bom povedu prbližno ker se točno ne spomnem več. Prevozu sm tam okol 420 km z enim tankom pol sem pa to zdelil in dobil ven 0,027.... In to pol pomen 2,7 litra. Je pa skoz tišana v rdečo polje. Sej to men tud ni jasno da bi tak malo pilo. Nevem mogoče je pa račun napačen.

no men pa aprilia od 6,5l ter do 7,5l pa je ne tišim v rdečo polje (tam okoli 9k obratov)

Objavljeno
oj...jas sem prej ravno gledal če bi šla 150 gor... pa nisem več prepričan če bi..vsi ki imate, poglejte na levi strani, tista črna plastika nad verigo je nekje pol cm stran od trenutne gume. 150 pa bi bila na vsaki strani 1cm širša... nevem no.. mogče bi se dala tista plastika vstran malo odrazat...vendar pa nevem če bi lahko dal to gumo na to felno... jas mam gumo zadaj 130/70 17....torej širina je 130, višina 70, in 17cm preseka.... torej če bi bila guma z enako višino in enakim presekom, samo širina širša, bi po moje maralo biti z gumo vse ok...ne bi se smela upognit ali kaj podobnega...vsaj jas tako mislim

ne sam plastika nad verigo, kar verigo malo poglej kje je, čisto blizu gume :hmm: tok d že 140 dvomim d bi šla gor

Objavljeno

meni je isto pilo ko sn se na morje pelo pa nazaj skozi po ac in skozi do konca v rdečem... je pa brez pospeševanja... ;)

Objavljeno

in pol se sprašuješ zakva te skoz kurcamo

tale link je en že nalimov, to je verjetno izpuh ali samo lonec od r6

Objavljeno

Nekak ni normalno da 125ccm popije na 100km 2.7 litra al kok ste ze napisal. Kitajski skuterji 50ccm popijejo 2.5 litra.

Objavljeno

če ga mal bol šparaš je pomoje možno.. tomos tut ko ga čist do konca skos goniš ne popije velik več kot 3 litre :whistle:

Objavljeno

:worship::worship::worship:

Objavljeno

Ja jst sm šu na morje s sopotnico po stari cesti in mi je isto zelo malo kuru, pa je biv mutor skos tišan u ubrate. :D

Z enim tanko sm pa naredu ukoli 440km, če sm pa sam pa včasih naredim tudi po 480km z enim tankom. :D

Pa mutorja nič ne šparam :P

Objavljeno
Ja jst sm šu na morje s sopotnico po stari cesti in mi je isto zelo malo kuru, pa je biv mutor skos tišan u ubrate. :D

Z enim tanko sm pa naredu ukoli 440km, če sm pa sam pa včasih naredim tudi po 480km z enim tankom. :D

Pa mutorja nič ne šparam :P

Mah potem ce ga pa ne tiscis pa porabi 1 liter al kako? :P

Objavljeno

To da sem nalimal link ki je že bil objavljen res more bit ful huda napaka. Se strinjam :headbang: .

Še posebi pa če je ta link bil objavljen, kdaj? Lani?

c'mon dude :P

Objavljeno
Nekak ni normalno da 125ccm popije na 100km 2.7 litra al kok ste ze napisal. Kitajski skuterji 50ccm popijejo 2.5 litra.

Yamaha YBR 125 ma porabo nekje 3l. Nisem mogel vrjeti, vendar sem jo vozil v avtošoli.

Objavljeno
Yamaha YBR 125 ma porabo nekje 3l. Nisem mogel vrjeti, vendar sem jo vozil v avtošoli.

Tomos mi je enkrat mel povprečno 2.4 litra :whistle: Ampak to je blo čist minimum, na izi kolkr je šlo, hitrosti do 60 na uro :D Maksimum pa 3.2 litra na racelandu :worship:

Objavljeno
kolk pa tomos kaj žre s power kitom +akrapo seveda

Newem kolk je sam s tankon nardim približno 220 km.

Lp, Miha

Objavljeno

Kaj pa če bi js recimo nekje dobil original izpuh od r6 od 06 letnika dalje. A bi ga sploh lahko dal na r125?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!