Schmid87 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Kaj pa če bi js recimo nekje dobil original izpuh od r6 od 06 letnika dalje. A bi ga sploh lahko dal na r125? vrjetn bi šlo, ampak bi blo potrebnih še par modifikacij zih.
budacki Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 vrjetn bi šlo, ampak bi blo potrebnih še par modifikacij zih. Verjetno bi ga tam ko ga prikljucis treba enmau zožat.
rideRR Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Zdj pa še mene neki zanima. Odločam se med Yamaho yzf r 125 in Yamaho WR 125 X. Pa me zanima par malenkosti ali ma kater od modelov tud kakšen mini predal pod sedežem, kjer bi lahko shranil prvo pomoč itd. ? Kam ste vi shranli prvo pomoč na svoji Yamahi yzf? Hvala, LP
biker666999 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Zdj pa še mene neki zanima. Odločam se med Yamaho yzf r 125 in Yamaho WR 125 X. Pa me zanima par malenkosti ali ma kater od modelov tud kakšen mini predal pod sedežem, kjer bi lahko shranil prvo pomoč itd. ? Kam ste vi shranli prvo pomoč na svoji Yamahi yzf? Hvala, LP Je nimamo, ni predalčka ki bi bil temu namenjen
biker666999 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Dans bil mal dc, pa je nastau en onboard video
juree Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Zdj pa še mene neki zanima. Odločam se med Yamaho yzf r 125 in Yamaho WR 125 X. Pa me zanima par malenkosti ali ma kater od modelov tud kakšen mini predal pod sedežem, kjer bi lahko shranil prvo pomoč itd. ? Kam ste vi shranli prvo pomoč na svoji Yamahi yzf? Hvala, LP Povej, a bi ti rad cestaka al supermoto? V r125 boš težko kaj spravil pod sedež, jaz ne nosim prve pomoči s sabo, pa mi še noben ni težil.
Prevtzer Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Sigurn je nek plac za PP, če jo mam jest na Ninji lohka na komot notr :closedeyes:
PiaggioNRGPower Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Dans bil mal dc, pa je nastau en onboard video Zanima me, če je že kdo od vas, ki mate YZF-R 125 - ko mero, kolko km/h gre v prvi, drugi, tretji, četrti, peti, šesti (v zadnjih dveh je vrjetno že bolj težko )
biker666999 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Sigurn je nek plac za PP, če jo mam jest na Ninji lohka na komot notr :closedeyes: Ni placa, če še denarnce skor nemorš notr met
Prevtzer Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Ni placa, če še denarnce skor nemorš notr met Probej dt smle notr, tko mam jst. Sam jst mam pokrov čez pa se je ne vid.
budacki Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Probej dt smle notr, tko mam jst. Sam jst mam pokrov čez pa se je ne vid. Ehm ja ... ves kai ... SMi ponavad nimajo prostora. jst nimam prostora nit na Hondi nit na Husqvarni. Na Apriliji je pa zakon, ker se da dat noter.
Prevtzer Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Ehm ja ... ves kai ... SMi ponavad nimajo prostora. jst nimam prostora nit na Hondi nit na Husqvarni. Na Apriliji je pa zakon, ker se da dat noter. Ja sej v Sm-ja pa res nimaš kam dt, sam v R125 pa gre
cesko Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Zanima me, če je že kdo od vas, ki mate YZF-R 125 - ko mero, kolko km/h gre v prvi, drugi, tretji, četrti, peti, šesti (v zadnjih dveh je vrjetno že bolj težko ) Prva gre 40, druga pa nevem zdaj točno sam mislim da 60. Za ostalo pa nisem gledal.
juree Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Ni placa pod zicom za prvopomoč, mogoče kje drugje pod plastikam...Ampak kaj drugega kot PP nebi dajal, da nekje med potjo izgubim... 5 prestava gre 117 - 118 nevem točno 6 - 134. 4 - more nekje do 100 it mislim da je 98...
PiaggioNRGPower Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Kolko pa ste največ šli po ravnem (ne po bregu navzdol )? Ker vem da je na youtubu video, da gre najhitrejša YZF-R 125-ka (na Polskem) 133 km/h če se ne motim. Kaj si res že peljal 136?
budacki Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Kolko pa ste največ šli po ravnem (ne po bregu navzdol )? Ker vem da je na youtubu video, da gre najhitrejša YZF-R 125-ka (na Polskem) 133 km/h če se ne motim. Kaj si res že peljal 136? Jst ko sem jo mel na sposojo sem sel najvec 130. V dolino. (sicer pa nisem sploh mel namena je do konca tiscat, ampak sem jo potem an ovinke pelal in ko se gume ogrejejo je res super! )
juree Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Men gre po števcu 134...Nima veze breg ne breg....Direkt na 134 začne blokada delat svoje, pa če greš po nevem kakšnem bregu...Res pa je da hitreje nabereš to hitrost.
budacki Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Men gre po števcu 134...Nima veze breg ne breg....Direkt na 134 začne blokada delat svoje, pa če greš po nevem kakšnem bregu...Res pa je da hitreje nabereš to hitrost. .... si menjau zobnike? Ker da bi v hrib dobil 134 pa dvomim.
cesko Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Kolko pa ste največ šli po ravnem (ne po bregu navzdol )? Ker vem da je na youtubu video, da gre najhitrejša YZF-R 125-ka (na Polskem) 133 km/h če se ne motim. Kaj si res že peljal 136? Zdej glede končne je čist relativno. Men ponavadi po ravnem ne gre več kot pa 115, čeprav pravijo nekateri da jim gre tudi več. Na momente pa se motorju zmeša pa gre po ravnem tudi do 125 brez kakšnega vetra v hrbet ali klančka. Zdej nevem zakaj ne gre vedno do 125 in me tudi ne moti dosti ker 10 km/h se ne pozna kaj velik. Blokada v 6 pa je na 134. To hitrost sem pa dosegel samo po klancu.
Brejker Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 .... si menjau zobnike? Ker da bi v hrib dobil 134 pa dvomim. Dva takta je pozabu. (4T-2T)
tomazin Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 daj si enkrat gps u žep, da vidmo kulk kej laže števc
budacki Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 daj si enkrat gps u žep, da vidmo kulk kej laže števc
juree Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Ja no v breg itak ne dosežem, samo vrjetno v kakšen majhen breg pa če bi bila velika pot bi tudi dosegel...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se