Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
daj si enkrat gps u žep, da vidmo kulk kej laže števc :)

meni gre po dolgi ravnini do 134 včasih pa celo 136 blokada... in po drugih števcih ( fazern 600, v-strom 1000, cbf 600) vsem kaže preko 140km/h... tak da mislim da ne laže tolko kot pri ostalih motorjih...

Objavljeno

meni gre po ravnem nekje 120-130...včasik tudi malo več...

največ pa sem se peljal 135..to je pa blo na blokadi...

Objavljeno

naročil sem novo gumo...in sicer 140..v sredo jo dobim...ko bom imel gor vam bom poročal kako se kej širša guma obnese...lp

Objavljeno

enako kot pri makiju... na avtocesti je pri 136km/h začelo tolč po blokadi...

Objavljeno
naročil sem novo gumo...in sicer 140..v sredo jo dobim...ko bom imel gor vam bom poročal kako se kej širša guma obnese...lp

Dej prosm če bi lahko to pol še poslikal če boš imel čas da vidimo kak zgleda

Objavljeno

če bo vse po sreči bo nova guma v sredo gor in potem jo poslikam... :naughty:

lp

Objavljeno

jebes slike, ti povej raj kako se obnese + katero gumo bos dal gor :)

Objavljeno

jst si bom nabavu motor čez 2mesca:) kr bom zdej šele začel delat izpit.

zanima me:

1)kolk kilometrov naj ga nebi stiskal do konca

2)Opazu sm zlo več barv motorja ampak ponujajo mi samo v modri, rdeči pa črni barvi.

Objavljeno

zanima me:

2)Opazu sm zlo več barv motorja ampak ponujajo mi samo v modri, rdeči pa črni barvi.

1) po navodilih 800 km do 8.000 obratov ( se mi zdi )

2) obstaja se rumeni in beli. Za letnik 2009 se mi zdi, da so samo crni, modri in rdeci na razpolago ( razen ce hoces 08)

Objavljeno (popravljeno)
1) po navodilih 800 km do 8.000 obratov ( se mi zdi )

2) obstaja se rumeni in beli. Za letnik 2009 se mi zdi, da so samo crni, modri in rdeci na razpolago ( razen ce hoces 08)

vzel bom 2009. Sam še nevem kiro barvo. V živo sm vidu sam rdečga pa je ful hud.

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

zanima me:

1) 0-500 km do 6 000 vrt/min

500-1000 km do 8 000 vrt/min

Točn tak piše v navodilih B)

Objavljeno (popravljeno)

Kaj se ti glasaš? :D Čist vedno te vidim na bowlingu u Celu anje :P

offtopic opa :D

Emm, nič po servisni, normalno vozi, včasih tudi proti koncu obratomera,, z občutkom.... pa glej da lepo šaltaš :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

vzel bom 2009. Sam še nevem kiro barvo. V živo sm vidu sam rdečga pa je ful hud.

Prehuda je. Pa tudi crna ni svoh. Ce bi jst bil ti bi izbiral med crno in rdeco. Nemores sfalit. Trdeca+rdec kombinezon+crna celada.... :worship::worship: :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

no hvala za odgovore. Če bom še kej rabu bom uprašu

Objavljeno
Kaj se ti glasaš? :D Čist vedno te vidim na bowlingu u Celu anje :P

offtopic opa :D

Emm, nič po servisni, normalno vozi, včasih tudi proti koncu obratomera,, z občutkom.... pa glej da lepo šaltaš :)

Ka se ti glasiš??? Bowling je moj drugi dom ;) A učeri si me tud vido? Mam slab spomin od včeri.

Sory :topic:

Objavljeno
Ka se ti glasiš??? Bowling je moj drugi dom ;) A učeri si me tud vido? Mam slab spomin od včeri.

Sory :topic:

Pa sm evo.. vas je prišlo par komadov notri tam okol 9 menda :) Če me spomin ne vara :P

Yamaha je zakon!

haha :lol1:

Objavljeno

kakšne mi pa kej klučavnce priporočate za tole yamahco?

a obstaja kšnt tak alarm k se ga ugradi in ne tul ampak ti sprož alarm na daljincu ki ga imaš pri seb. Naprimer da ga mam v kleti in da bi lovil do 1 nadstropja? :topic:

Objavljeno

a obstaja kšnt tak alarm k se ga ugradi in ne tul ampak ti sprož alarm na daljincu ki ga imaš pri seb. Naprimer da ga mam v kleti in da bi lovil do 1 nadstropja? :topic:

Js mam nekega giordona...Ti sproži na daljinc...Maš neki v opremi temo odprto o njem.

Objavljeno
jebes slike, ti povej raj kako se obnese + katero gumo bos dal gor :)

gor bom dal gumo DUNLOP SPORTMAX D208...140/70/17

sej pri taki širini ni ravno velike izbire..bomo probal pa bomo pol vidli kako bo šlo..lp

Objavljeno
gor bom dal gumo DUNLOP SPORTMAX D208...140/70/17

sej pri taki širini ni ravno velike izbire..bomo probal pa bomo pol vidli kako bo šlo..lp

Kejk boš pa dav za njo ?

Objavljeno

A kdo ve slučajno kejk stane servis na 9000 km ? :D

Objavljeno
A kdo ve slučajno kejk stane servis na 9000 km ? :D

Sej servisa na 9000 km ni. Servis je na 1000, 6000, 12000 18000, ... Lahka zamenjaš olje, to lahka pa sam nardiš.

Kulk je pa servis na 6000? Mam glih v četrtek ga ;)

Objavljeno
Sej servisa na 9000 km ni. Servis je na 1000, 6000, 12000 18000, ... Lahka zamenjaš olje, to lahka pa sam nardiš.

Kulk je pa servis na 6000? Mam glih v četrtek ga ;)

Tam neki okol 60 bo te verjetno prišlo :D

Objavljeno

Dej namest Yamahine nalepke, eno od VW

Ma ni šans, da jo odpeljejo :whistle:

Objavljeno
Js mam nekega giordona...Ti sproži na daljinc...Maš neki v opremi temo odprto o njem.

Giordon je res zakon! :D Kolko vem ma še daljinski vžig?

Kolko mislite da je res na tem, v motosvetovem testu Yamahe YZF-R 125 so namreč napisali, da so jim Yamahovci povedali, da bi iz te mašine lahko iztisnili 22 konjev. :D Ja do kolko obratov bi se pa te zavrtel? Je kdo že poskusil odstranit blokado na obratih?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!