Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

hahaha, đeri je vrjetn mislu da se ti zajebavaš ko si omenil CDI, pa kot zgleda se ne :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
hahaha, đeri je vrjetn mislu da se ti zajebavaš ko si omenil CDI, pa kot zgleda se ne :lol1:

ja cdi enoto sm mislu ane :? men še zmeri ni nč jasnu

ajde v tem primeru tci enoto

Popravljeno . Popravil mfink
Objavljeno

haha car :worship:

Objavljeno

neki te je*ejo pa tud jz ne vem kva :closedeyes:

Objavljeno

Nič ne bo z več moči ---> več hitrosti :)

Če hočeš da motor kam gre, enostavno ne kupuj tega kot pa da se zaman trudiš, ker opravljaš sizifovo delo :) Razn če boš zmetal še noter toliko denarja, da bi že mel novo cagivo mito ali aprilio rs, potem bo nekam šlo ja, kar pa je spet neumno...

Objavljeno
Nič ne bo z več moči ---> več hitrosti :)

Če hočeš da motor kam gre, enostavno ne kupuj tega kot pa da se zaman trudiš, ker opravljaš sizifovo delo :) Razn če boš zmetal še noter toliko denarja, da bi že mel novo cagivo mito ali aprilio rs, potem bo nekam šlo ja, kar pa je spet neumno...

ja vem sam bi pa rad vidu da se izstisne iz te mašine kolker se da

sej jst bom itak rs-ko kupu

Objavljeno

*****. če jas po sebi gledam ma pač boli **** če se pelam 95 al če se pelam 150 ko grem do babe

by Roky: Lep besedni zaklad !!!

Objavljeno
*****. če jas po sebi gledam ma pač boli **** če se pelam 95 al če se pelam 150 ko grem do babe

by Roky: Lep besedni zaklad !!!

Če greš 95, bo v tem času ko boš ti do tnje pršu že novega našla :winkiss:

Objavljeno

Cdi oz tci enota nima nobenga vpliva na končno hitrost miško.....samo luknjo v obratih odpraviš oz. vsaj pri rskah je tko.

Objavljeno
Cdi oz tci enota nima nobenga vpliva na končno hitrost miško.....samo luknjo v obratih odpraviš oz. vsaj pri rskah je tko.

Kaj pa elektronska blokada? Zakaj se menja cel CDI za odpravo le-te?

Objavljeno

ok thx

s kom bi pa nekako povečal vbrizg goriva?

k to ma elektronski vbrizg ane?

Objavljeno
Kaj pa elektronska blokada? Zakaj se menja cel CDI za odpravo le-te?

Cel cdi se menja samo pri 07+ rskah kokr men jasn, ker ne deluje več to da samo žičko prerežeš. Pr tej yamahi more bit zadeva podobna

Objavljeno
Cel cdi se menja samo pri 07+ rskah kokr men jasn, ker ne deluje več to da samo žičko prerežeš. Pr tej yamahi more bit zadeva podobna

RS ni YZF R125...

Objavljeno

??? js nimam na CDI blokade več pa mam luknjo med obrati tam med 6 in 7 oz. 7,5 obrati :trance_33_sleep:

Objavljeno
??? js nimam na CDI blokade več pa mam luknjo med obrati tam med 6 in 7 oz. 7,5 obrati :trance_33_sleep:

Ja...cdi nrdi pa lukno med 5500 in 6000. Tko da tebe kej druzga jebe

Objavljeno
Ja...cdi nrdi pa lukno med 5500 in 6000. Tko da tebe kej druzga jebe

No za to sem tako že prebral gor na forumo da je to normalno tko da se nebom obremenjeval s tem ker ko pa pridejo obrati nad 7,5 pa začne trgat :rolleyes:

aja...napisal sem ti pa zato ker sem mislil da čisto zgine luknja v obratih!

Objavljeno

Ma kva kr neki CDI pa CTI nabijate- kup motor pa se furi z njim ne pa da kr neki razmišlaš kva vse boš naredu k pol itak nč ne bo

Objavljeno
Ma kva kr neki CDI pa CTI nabijate- kup motor pa se furi z njim ne pa da kr neki razmišlaš kva vse boš naredu k pol itak nč ne bo

Js sem mel že to nareto ko sem motor kupo in me zato zanima...aja...pa najbrž ni isto če so blokade odstranjene ali pa so noter...logično razlisli...misliš da bo eno takšno podjetje metalo denar stran za te blokade če nič nebi pripomogle :eek: ...ko tovarna dela projekt ali kar koli drugega preračunajo za vsak vijak kje ni potreben in kje je...ker morajo za stvar porabiti čim manj finan da so lahko konkurenčni na trgu in ob tem še zaslužijo...

...to na koncu tk čist malo ne umestnega...ker pač blokade so z nekim namenom noter...in se pozna če jih uzameš ven :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Lejte rske in mitote imajo usi zakaj nebi probali nekaj novega? nprimr yamaho 125 zgleda ubijalsko agregat najmocnejsi med 4 t in nevem zakaj ob predelavi izpuha in cdija nebi dubil vn 22 KM? To je za koncno 180 tam nekje kar je dosti za usakogar in uzivas u voznji in se nesekiras in imas manjse stroske??? Jaz jo bom po vsej vrjetnosti kupil. Sem mislu RS zakaj bi dajau 1.500 eurou vec ze to je dosti dober argument za RS ce imam enako lep in udoben motor za manj denarja in se mansi stroski[4T]. Za 500 eurou se pa da tudi to lepo odblokirati da pride do 170+ kar je lepa hitrost. Mislim da je motor super komaj cakam da pride :worship: :worship: :worship: :worship:Aja pa za zgornjo izjavo da so blokade no3 z namenom. Tako je zato ker u zakonu pise da mora biti omejen in zaradi ničesar drugega! :worship:

Popravljeno . Popravil jebac-car
Objavljeno
Lejte rske in mitote imajo usi zakaj nebi probali nekaj novega? nprimr yamaho 125 zgleda ubijalsko agregat najmocnejsi med 4 t in nevem zakaj ob predelavi izpuha in cdija nebi dubil vn 22 KM? To je za koncno 180 tam nekje kar je dosti za usakogar in uzivas u voznji in se nesekiras in imas manjse stroske??? Jaz jo bom po vsej vrjetnosti kupil. Sem mislu RS zakaj bi dajau 1.500 eurou vec ze to je dosti dober argument za RS ce imam enako lep in udoben motor za manj denarja in se mansi stroski[4T]. Za 500 eurou se pa da tudi to lepo odblokirati da pride do 170+ kar je lepa hitrost. Mislim da je motor super komaj cakam da pride :worship: :worship: :worship: :worship:Aja pa za zgornjo izjavo da so blokade no3 z namenom. Tako je zato ker u zakonu pise da mora biti omejen in zaradi ničesar drugega! :worship:

ocitno res neves.... 22km samo z auspuhom NO WAY!

ne mors pa gledat 22km je za 180kmh..:)

Objavljeno

haha, mito in rs imata čez 30hp pa redko kateri primerek gre 180, če sploh (realnih)

Objavljeno

Lepo te prosim no, ne sanjaj pri 4 taktni 125-ki o kakih 170,180 km/h..

Objavljeno
Lepo te prosim no, ne sanjaj pri 4 taktni 125-ki o kakih 170,180 km/h..

sanja se lahko o taki hitrosti :P :P

šla pa nebo oz zlo zlo težko.... :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Pa ni šans da gre, pa če ma nevemkak kit pa nevemkajvse gor.. 140 ajde recimo.. pa že to je dost

Popravljeno . Popravil NejcZ

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!