Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
dol sm ga spravu čist komot ampak s fotrom. On je uzad držu jst sm pa spredno bremzo držu. Za gor bo pa isto sam da nam bremze držu :lol: .

na vrhu nasede. Treba ga je mal dvignt

Pri kolegu je narejeno na enak način, pa gre čisto lepo, če sta 2. Sam pa ga ne moreš v nobenem primeru.

Objavljeno
En indijanc , vem da ima v Črnomlju eno rumeno yzf 125.

Jo ima ja. Majerle al neki takega. Sej se itq nic ne fura. A ti drugac kaj po Metliki letas s svojo mambo? Bi bilo lepo kdaj skocit na Gorjance, ker mi vec ni lepo samemu :)

Se vedno jst iscem norca s KR registracijo, ki je letu od Metlike proti Crnomlju in je v Grmu nekam zginil :D

Objavljeno
Pri kolegu je narejeno na enak način, pa gre čisto lepo, če sta 2. Sam pa ga ne moreš v nobenem primeru.

no sej tk bom tud jst. vedno bom nekoga sabo vzel da mi ga pomaga izterat. To bo pa največkrat foter

Objavljeno

kolko gre r125 z dvema po ravnem brez vetra, brez da bi se sklonil?

Objavljeno

Moja R125 za 2850€. Stoji mi v garazi ze odkar sm jo kupil. Celih 7€ sm natocil v tank in se to nisem strosil :) Ni casa za 2 motorja, Aprilija pa mi po pozi bolj lezi, tak, da resnicno prodam najboljsemu ponudniku!

Objavljeno
Moja R125 za 2850€. Stoji mi v garazi ze odkar sm jo kupil. Celih 7€ sm natocil v tank in se to nisem strosil :) Ni casa za 2 motorja, Aprilija pa mi po pozi bolj lezi, tak, da resnicno prodam najboljsemu ponudniku!

Zakaj pa ti aprilija bol leži od r125 :D če ni skrivnost :naughty:

Objavljeno
Zakaj pa ti aprilija bol leži od r125 :D če ni skrivnost :naughty:

po poziciji sedenja, če lih ne znaš prebrat :D da o zmogljivostih ne govorimo :whistle:

Objavljeno
po poziciji sedenja, če lih ne znaš prebrat :D da o zmogljivostih ne govorimo :whistle:

pa se lepsa je. ;)

Objavljeno

prvi servis vem da je pr 1000km. Kdaj je drugi? pr 6000km al že pr 3000km?

Objavljeno
prvi servis vem da je pr 1000km. Kdaj je drugi? pr 6000km al že pr 3000km?

Maš knjigo?

Objavljeno
Maš knjigo?

mam ja. Sm neki na hitr prelistu pa nenajdm. Bom še enkrat bol podrobno

Objavljeno

upsy glede pozicije sm narobe prebral in sm narobe razumu heh..se zgodi...o zmogljivostih pa vem, da so pri apriliji boljše.. sem mislu, da mu je kaj drugega bolj všeč heh

Objavljeno
upsy glede pozicije sm narobe prebral in sm narobe razumu heh..se zgodi...o zmogljivostih pa vem, da so pri apriliji boljše.. sem mislu, da mu je kaj drugega bolj všeč heh

ZX 6tka, al pa R6tka. Pa giksrcka se tut nebi branil :) Samo da se nabere denar. Sicer pa se moram se sprobat na Racelandu, da vidim koliko mi taksne zadeve lezijo :)

Objavljeno
ZX 6tka, al pa R6tka. Pa giksrcka se tut nebi branil :) Samo da se nabere denar. Sicer pa se moram se sprobat na Racelandu, da vidim koliko mi taksne zadeve lezijo :)

heh sma že dva ki šparama denar... trenutno za izpuh...a mogoče kdo ve kdo je uradni zastopnik za termignoni izpuhe v sloveniji? --> off topic

Objavljeno
mam ja. Sm neki na hitr prelistu pa nenajdm. Bom še enkrat bol podrobno

1000, 6000, 12000, 18000,....

Objavljeno
1000, 6000, 12000, 18000,....

cem sm spregledu to stran

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

a je že kdo probal dati večji zobnik gor. In kuk se kej končna spremeni... al pa manjši zobnik za boljše pospeške?

Samo informativno sprašujem!!!

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni!

enkrat u tem letu, ali pa u začetku naslednjega si mislm kupit motor, vendar ne vem kaj se bolj splača yamaho r-125 ali aprilio rs-125.

Kar se tiče moči, pospeškov... Hvala!

Popravljeno . Popravil rejaster
Objavljeno
Pozdravljeni!

enkrat u tem letu, ali pa u začetku naslednjega si mislm kupit motor, vendar ne vem kaj se bolj splača yamaho r-125 ali aprilio rs-125.

Kar se tiče moči, pospeškov... Hvala!

najprej se odloči če češ meti 2t ali 4t

Objavljeno

u temu je štos da nevem. oz glavno da je močno da se ga, da predelat na fajn.

Objavljeno

Objavljeno

RS 125 ;) ( kaj je vecje kot pri R125 : pospeski, moc, poraba, stroski, gume )

Objavljeno

dans sm si kupu prvo pomoč pa sm gledu kam bi jo utaknu pa ni nikjer primerno tk da bom mogu jo met v nahrbtniku

Objavljeno
dans sm si kupu prvo pomoč pa sm gledu kam bi jo utaknu pa ni nikjer primerno tk da bom mogu jo met v nahrbtniku

Jst mam eno doma, pa tut na noben motor ne pase. Kok si dau za njo?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!