Ervin93 Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Jst mam eno doma, pa tut na noben motor ne pase. Kok si dau za njo? 15€ ubij in juree 1 1
radirka Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Enega sem gledal na youtube z R125, ki si je prvo pomoč kr na obesek za ključe obeso :lol:
juree Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Jaz je sploh nimam.... Pa se noben policaj ni moril zanjo
Ervin93 Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Jaz je sploh nimam.... Pa se noben policaj ni moril zanjo sam nikol ne ves, kaj če boš kaj iz nej potreboval da si pomagaš al pa komu drugemu. Je zlo velik stari not s katerimi si lahko pomagaš. Pa policaji so neprevidljivi, nikol neveš kdaj ti bo hotu cel motor premetat juree in ubij 1 1
budacki Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Ce jo imas pod sedezem ( zadnjim ) in dokler vse odpres ti poskodovan izkrvari. Drugace pa strgas majico pa ga zavijes, z ostalim si itq nimas kaj pomagat ( od prve pomoci ).
Nero56 Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Pri meni je isto... ravno delam izpit za 125ccm in pojma nimam kaj si naj kupim... glavno vem da drugo leto bom imel motor v sezoni 2010... zdaj sta v najožji izbiri yamaha yzf-r125 in aprillia rs 125... po izgledu sta mi obe zelo lepi vendar se ne morem odločiti !!! Pri aprillia mi je seveda zelo všeč hitrost in pospeški vendar sem slišal da je poraba zelo velika in še 2t je z tem tečnim oljem in še rada se kvari... Pri yamahi se mi dopade seveda izgled in majhna poraba vendar so pospeški in hitrost majhna čeprav za 4t je kar solidna in seveda se ne pokvari tako hitro... Yamaha je še malo večja in to je tudi dobro zame ker sem velik okoli 183+ in malo močnejši... Kaj mi svetujete z en motor ker vozil bi se kar veliko in verjetno tudi v šolo.... prosim za nasvet !!! in še eno vprašanje- kaj mogoče veste če mislijo naslednje leto še izdati kakšne 125-ke mogoče suzuki ali kawasaki, mislim športne ?
Roky994 Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 (popravljeno) Pri meni je isto... ravno delam izpit za 125ccm in pojma nimam kaj si naj kupim... glavno vem da drugo leto bom imel motor v sezoni 2010... zdaj sta v najožji izbiri yamaha yzf-r125 in aprillia rs 125... po izgledu sta mi obe zelo lepi vendar se ne morem odločiti !!! Pri aprillia mi je seveda zelo všeč hitrost in pospeški vendar sem slišal da je poraba zelo velika in še 2t je z tem tečnim oljem in še rada se kvari... Pri yamahi se mi dopade seveda izgled in majhna poraba vendar so pospeški in hitrost majhna čeprav za 4t je kar solidna in seveda se ne pokvari tako hitro... Yamaha je še malo večja in to je tudi dobro zame ker sem velik okoli 183+ in malo močnejši... Kaj mi svetujete z en motor ker vozil bi se kar veliko in verjetno tudi v šolo.... prosim za nasvet !!! in še eno vprašanje- kaj mogoče veste če mislijo naslednje leto še izdati kakšne 125-ke mogoče suzuki ali kawasaki, mislim športne ? tko kt si napisu, če boš kupu yamaho boš meu mn stroškov, mn hitrosti, daljšo življensko dobo... Z aprilio se boš loh pa mau bl športno pelov Sam sm za aprilio ker imam manjšo sestrico in gre supr Popravljeno Julij 24, 2009. Popravil Roky994
_LuX_ Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Kdo vsako jutro ob 6.45 parkira modro yamaho v garaži v Qulandiji Kranj?
mekyo Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 dans sm vidu ta stroj v živo in morm reči da stvar zgleda hudooooooooooo!!!! Tole morm kupit!
0b5353n Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Sej je stroj za vidit sam pretenke gume :unsure:
pkoco Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 to je pa tudi res lahk bi se malo bl potrudli pa bi blo velko lepše naprimer opcija zlatih feltn kot na r6 in debelejše gume pa še bi se dalo izpilit
Ervin93 Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Sej je stroj za vidit sam pretenke gume :unsure: ja jebiga. Men čist lepo gume zgledajo. Ampak 130 pa 150 se ne sliš velka razlika sam k pa vidš eno al pa drugo na motorju je pa zloooo velka razlika ubij in juree 1 1
kewo Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Kdo vsako jutro ob 6.45 parkira modro yamaho v garaži v Qulandiji Kranj? jest, zto k delam tam sam zj sm itq 3 dni popovne :naughty:
budacki Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Namesto da tukaj v prazno nabijate poste, naj rajsi keri kupi mojo R125 :evilgrin: , da grem lahko jst po neki za na pisto
Ervin93 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Namesto da tukaj v prazno nabijate poste, naj rajsi keri kupi mojo R125 :evilgrin: , da grem lahko jst po neki za na pisto hahahahha. Dej mi povej zakaj si jo sploh kupu če pa si že mel doma zverino rs125 ubij in juree 1 1
budacki Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 hahahahha. Dej mi povej zakaj si jo sploh kupu če pa si že mel doma zverino rs125 Zato, ker sem ekolosko ozavescen! ( v resnic, ker sem jo imel moznost peljat 400 km in mi je prirasla takrat k srcu, sedaj pa imam v mislih nekaj 600ccm ekolosko NEozavescenega xD )
Ervin93 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Zato, ker sem ekolosko ozavescen! ( v resnic, ker sem jo imel moznost peljat 400 km in mi je prirasla takrat k srcu, sedaj pa imam v mislih nekaj 600ccm ekolosko NEozavescenega xD ) aha, to pa itak če kupujš 600ccm. Kok ti je kej pila na 100km oz. kok si lahko naredu z enim celim povnim tankom. Vem da se ti čudn zdi k to sprašujm sam se nč ne furam kr ni še izpita ubij in juree 1 1
budacki Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 aha, to pa itak če kupujš 600ccm. Kok ti je kej pila na 100km oz. kok si lahko naredu z enim celim povnim tankom. Vem da se ti čudn zdi k to sprašujm sam se nč ne furam kr ni še izpita Ena 3 litre maximalno. Ma ne spije pou kurca xD Res superca, kar se tega tice. Tudi opazil sem, da original gume, dokler drzijo temperaturo, brez problema drzijo do tacke
Ervin93 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ena 3 litre maximalno. Ma ne spije pou kurca xD Res superca, kar se tega tice. Tudi opazil sem, da original gume, dokler drzijo temperaturo, brez problema drzijo do tacke no koncno neki lepga o gumah ubij in juree 1 1
budacki Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 no koncno neki lepga o gumah Samo to seveda velja dobrih 20km ogrevanja in potem treba to temperaturo konstantno drzat in je uredu.
Ervin93 Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Samo to seveda velja dobrih 20km ogrevanja in potem treba to temperaturo konstantno drzat in je uredu. aha. no jst do zdej sploh nimam še 20kilometrov prevoženih. Mam 14 ubij in juree 1 1
mekyo Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 (popravljeno) budacki kolk hočeš za njo??? P.S gume se mi zdi da kr dobr pašejo na ta geštel vsaj meni, pa sem že videl aprilio... Popravljeno Julij 28, 2009. Popravil mekyo
Ervin93 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 budacki kolk hočeš za njo??? P.S gume se mi zdi da kr dobr pašejo na ta geštel vsaj meni, pa sem že videl aprilio... mislm da jo daje za 2700 če s enemotm sam ti k si motosekretar ti mislm da jo lahko kr podari. hahahah. Neki me daje me je nekdo na msnju preveč razveselil juree in ubij 1 1
Ervin93 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 mislm da jo daje za 2700 če s enemotm sam ti k si motosekretar ti mislm da jo lahko kr podari. hahahah. Neki me daje me je nekdo na msnju preveč razveselil no se opravičujm za to štalo! eto mu bom mal reklame naresu pa tebe k zanima! http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2943682 juree in ubij 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se