Ervin93 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 no se opravičujm za to štalo! eto mu bom mal reklame naresu pa tebe k zanima! http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2943682://http://www.(Zbrisano! Za oglaš....asp?ID=2943682 ma nevem neki sm zasrl. ubij in juree 1 1
rak1 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 ma nevem neki sm zasrl. nesmeš dat točno internetno stran tm ku ma avto(pika) net tko napis drugač bo pisal oglaševanje blablabla
Ervin93 Objavljeno Julij 29, 2009 Opozori Objavljeno Julij 29, 2009 nesmeš dat točno internetno stran tm ku ma avto(pika) net tko napis drugač bo pisal oglaševanje blablabla aja. tnx. bom vedu za naslednič juree in ubij 1 1
Ervin93 Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Prodal! koncno cestitam. za kok si jo pa dl juree in ubij 1 1
Ervin93 Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 aja paste to. Dons kličm tja kjer sm kupu motor (TC MOTOSHOP) in vprašam če bi mi lahko naročil športni nosilc pa pokrovza zadnji sedež. pazte odgovor. športni nosilc 202€ vred z žmigavci pa nevem a je to iz zlata da je tok drago pa 110€za pokrov. Zdej sm jim pa poslv kok je sam nosilc brez vsega kr v šternu je 62€ in to sm jim tud povedu. bomo vidl kaj bodo odpisal. Dajo mi pa 10% popusta zato kr sm motor kupu pr njih sam je vsen drago. A kdo ve kej se bi dal dobit nosilc ala pa pokrov v ljubljani da ne hodm v kranj? ubij in juree 1 1
budacki Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 aja paste to. Dons kličm tja kjer sm kupu motor (TC MOTOSHOP) in vprašam če bi mi lahko naročil športni nosilc pa pokrovza zadnji sedež. pazte odgovor. športni nosilc 202€ vred z žmigavci pa nevem a je to iz zlata da je tok drago pa 110€za pokrov. Zdej sm jim pa poslv kok je sam nosilc brez vsega kr v šternu je 62€ in to sm jim tud povedu. bomo vidl kaj bodo odpisal. Dajo mi pa 10% popusta zato kr sm motor kupu pr njih sam je vsen drago. A kdo ve kej se bi dal dobit nosilc ala pa pokrov v ljubljani da ne hodm v kranj? Naroci pri kaksnemu privatniku, kovinarju, da ti ga izreze in potem dokupis za 15€ se karbon look smerokaze in je.
impulz Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 za to tud treba met homologacijo če ti keri privatnik naredi? nosilc za tablico mislim.
Ervin93 Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 za to tud treba met homologacijo če ti keri privatnik naredi? nosilc za tablico mislim. ma sej bom pr šternu pol raj nabavu za 62 € itak dam pol svoje žmigavce gor. juree in ubij 1 1
Brejker Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 za to tud treba met homologacijo če ti keri privatnik naredi? nosilc za tablico mislim. NOT... ma sej bom pr šternu pol raj nabavu za 62 € itak dam pol svoje žmigavce gor. :blink:
impulz Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 NOT... :blink: aha to se prav da jaz lahko zaj sam naredim novi nosilec za tablico, ki bo čist slučajno (zlonamerno :naughty: ) držal tablico tako, da bo tablica v vodoravnem položaju ko bo pričvrščena (alias nebo se je vidlo iz avta za mano). mister policeman me bo pa ustavu in jaz bom mu razložil da sem si sam naredil tablico, češ mi je orginalna bila pač grda, pa sem si jo skonstruiral sam. v končni fazi niti ni prepovedano tako početje, saj me niso nikjer opozorili na to, da bi mogla tablica prestati a-test. torej, NOT...?
budacki Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 aha to se prav da jaz lahko zaj sam naredim novi nosilec za tablico, ki bo čist slučajno (zlonamerno :naughty: ) držal tablico tako, da bo tablica v vodoravnem položaju ko bo pričvrščena (alias nebo se je vidlo iz avta za mano). mister policeman me bo pa ustavu in jaz bom mu razložil da sem si sam naredil tablico, češ mi je orginalna bila pač grda, pa sem si jo skonstruiral sam. v končni fazi niti ni prepovedano tako početje, saj me niso nikjer opozorili na to, da bi mogla tablica prestati a-test. torej, NOT...? Torej obstaja zakon ki pravi, da mora bit tablica pod dolocenim kotom in osvetljena. Ce bo kaj tecnaru zarad osvetlitve jo itq obsvetljuje stop luc in ce bo kaj zarad kota rec da se velik po zadnjem furas pa je potem pod pravim kotom
Ervin93 Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 Torej obstaja zakon ki pravi, da mora bit tablica pod dolocenim kotom in osvetljena. Ce bo kaj tecnaru zarad osvetlitve jo itq obsvetljuje stop luc in ce bo kaj zarad kota rec da se velik po zadnjem furas pa je potem pod pravim kotom hahahahahahahaha juree in ubij 1 1
tomazin Objavljeno Julij 30, 2009 Opozori Objavljeno Julij 30, 2009 aha to se prav da jaz lahko zaj sam naredim novi nosilec za tablico, ki bo čist slučajno (zlonamerno :naughty: ) držal tablico tako, da bo tablica v vodoravnem položaju ko bo pričvrščena (alias nebo se je vidlo iz avta za mano). mister policeman me bo pa ustavu in jaz bom mu razložil da sem si sam naredil tablico, češ mi je orginalna bila pač grda, pa sem si jo skonstruiral sam. v končni fazi niti ni prepovedano tako početje, saj me niso nikjer opozorili na to, da bi mogla tablica prestati a-test. torej, NOT...? po pravilih najbi mogla bit pod pravim kotom glede na zadno gumo in osvetljena..
xhunter6x Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 ma sej bom pr šternu pol raj nabavu za 62 € itak dam pol svoje žmigavce gor. Probaj v KMC na Rudniku, če je kaj ugodneje. Je pa res, da se ti nosilca ne splača kupovati, sam si ga naredi.
budacki Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 budacki...kolk si dobu zanjo?? 6500
Ervin93 Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 6500 ne dej resno sprašujm ubij in juree 1 1
budacki Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 ne dej resno sprašujm Zakaj te zanima?
Ervin93 Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 (popravljeno) Zakaj te zanima? da vidm če si kej ceno dvignu kokr je blo napisan prvo na avto . netu Popravljeno Julij 31, 2009. Popravil yourfriend11 juree in ubij 1 1
budacki Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 da vidm če si kej ceno dvignu kokr je blo napisan prvo na avto . netu Nism.
Ervin93 Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 V kmcju nimajo tega nosilca, v tcju pa nedam 202€ (so mi poslal spletno stran kjer dobavlajo in mi sploh ne zgleda lepo p aše cena nej bi bla neki čez 140€. Zgleda da bo treba it v kranj :trance_33_sleep: ubij in juree 1 1
Brejker Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 v končni fazi niti ni prepovedano tako početje, saj me niso nikjer opozorili na to, da bi mogla tablica prestati a-test. Kolega ma ful dvignjeno na gsxu. Pravi, da je kazen 180€ V kmcju nimajo tega nosilca, v tcju pa nedam 202€ (so mi poslal spletno stran kjer dobavlajo in mi sploh ne zgleda lepo p aše cena nej bi bla neki čez 140€. A, da bi si pa malo roke umazal in par profilov skup sešraufal pa nisi?
kewo Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 V kmcju nimajo tega nosilca, v tcju pa nedam 202€ (so mi poslal spletno stran kjer dobavlajo in mi sploh ne zgleda lepo p aše cena nej bi bla neki čez 140€. Zgleda da bo treba it v kranj :trance_33_sleep: kranj-ljubljana 30000km zračne razdalje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se