Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
ma nevem neki sm zasrl.

nesmeš dat točno internetno stran tm ku ma avto(pika) net tko napis drugač bo pisal oglaševanje blablabla :headbang:

Objavljeno
nesmeš dat točno internetno stran tm ku ma avto(pika) net tko napis drugač bo pisal oglaševanje blablabla :headbang:

aja. tnx. bom vedu za naslednič

Objavljeno
Prodal! koncno :D

cestitam. za kok si jo pa dl

Objavljeno

aja paste to. Dons kličm tja kjer sm kupu motor (TC MOTOSHOP) in vprašam če bi mi lahko naročil športni nosilc pa pokrovza zadnji sedež. pazte odgovor. športni nosilc 202€ vred z žmigavci pa nevem a je to iz zlata da je tok drago pa 110€za pokrov. Zdej sm jim pa poslv kok je sam nosilc brez vsega kr v šternu je 62€ in to sm jim tud povedu. bomo vidl kaj bodo odpisal. Dajo mi pa 10% popusta zato kr sm motor kupu pr njih sam je vsen drago.

A kdo ve kej se bi dal dobit nosilc ala pa pokrov v ljubljani da ne hodm v kranj?

Objavljeno
aja paste to. Dons kličm tja kjer sm kupu motor (TC MOTOSHOP) in vprašam če bi mi lahko naročil športni nosilc pa pokrovza zadnji sedež. pazte odgovor. športni nosilc 202€ vred z žmigavci pa nevem a je to iz zlata da je tok drago pa 110€za pokrov. Zdej sm jim pa poslv kok je sam nosilc brez vsega kr v šternu je 62€ in to sm jim tud povedu. bomo vidl kaj bodo odpisal. Dajo mi pa 10% popusta zato kr sm motor kupu pr njih sam je vsen drago.

A kdo ve kej se bi dal dobit nosilc ala pa pokrov v ljubljani da ne hodm v kranj?

Naroci pri kaksnemu privatniku, kovinarju, da ti ga izreze in potem dokupis za 15€ se karbon look smerokaze in je.

Objavljeno

za to tud treba met homologacijo če ti keri privatnik naredi? nosilc za tablico mislim.

Objavljeno
za to tud treba met homologacijo če ti keri privatnik naredi? nosilc za tablico mislim.

ma sej bom pr šternu pol raj nabavu za 62 € itak dam pol svoje žmigavce gor.

Objavljeno

NOT...

:blink:

post-20043-1248966647_thumb.jpg

Objavljeno
NOT...

:blink:

aha to se prav da jaz lahko zaj sam naredim novi nosilec za tablico, ki bo čist slučajno (zlonamerno :naughty: ) držal tablico tako, da bo tablica v vodoravnem položaju ko bo pričvrščena (alias nebo se je vidlo iz avta za mano).

mister policeman me bo pa ustavu in jaz bom mu razložil da sem si sam naredil tablico, češ mi je orginalna bila pač grda, pa sem si jo skonstruiral sam.

v končni fazi niti ni prepovedano tako početje, saj me niso nikjer opozorili na to, da bi mogla tablica prestati a-test.

torej, NOT...?

Objavljeno
aha to se prav da jaz lahko zaj sam naredim novi nosilec za tablico, ki bo čist slučajno (zlonamerno :naughty: ) držal tablico tako, da bo tablica v vodoravnem položaju ko bo pričvrščena (alias nebo se je vidlo iz avta za mano).

mister policeman me bo pa ustavu in jaz bom mu razložil da sem si sam naredil tablico, češ mi je orginalna bila pač grda, pa sem si jo skonstruiral sam.

v končni fazi niti ni prepovedano tako početje, saj me niso nikjer opozorili na to, da bi mogla tablica prestati a-test.

torej, NOT...?

Torej obstaja zakon ki pravi, da mora bit tablica pod dolocenim kotom in osvetljena. Ce bo kaj tecnaru zarad osvetlitve jo itq obsvetljuje stop luc in ce bo kaj zarad kota rec da se velik po zadnjem furas pa je potem pod pravim kotom ;)

Objavljeno
Torej obstaja zakon ki pravi, da mora bit tablica pod dolocenim kotom in osvetljena. Ce bo kaj tecnaru zarad osvetlitve jo itq obsvetljuje stop luc in ce bo kaj zarad kota rec da se velik po zadnjem furas pa je potem pod pravim kotom ;)

hahahahahahahaha

Objavljeno

torej, NOT...?

po pravilih najbi mogla bit pod pravim kotom glede na zadno gumo in osvetljena.. :whistle:

Objavljeno

Probaj v KMC na Rudniku, če je kaj ugodneje. Je pa res, da se ti nosilca ne splača kupovati, sam si ga naredi.

Objavljeno
6500 :D

ne dej resno sprašujm

Objavljeno (popravljeno)
Zakaj te zanima? :D

da vidm če si kej ceno dvignu kokr je blo napisan prvo na avto . netu

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno
da vidm če si kej ceno dvignu kokr je blo napisan prvo na avto . netu

Nism.

Objavljeno

V kmcju nimajo tega nosilca, v tcju pa nedam 202€ (so mi poslal spletno stran kjer dobavlajo in mi sploh ne zgleda lepo p aše cena nej bi bla neki čez 140€. :headbang:

Zgleda da bo treba it v kranj :trance_33_sleep:

Objavljeno

Kolega ma ful dvignjeno na gsxu. Pravi, da je kazen 180€

V kmcju nimajo tega nosilca, v tcju pa nedam 202€ (so mi poslal spletno stran kjer dobavlajo in mi sploh ne zgleda lepo p aše cena nej bi bla neki čez 140€. :headbang:

A, da bi si pa malo roke umazal in par profilov skup sešraufal pa nisi?

Objavljeno

Zgleda da bo treba it v kranj :trance_33_sleep:

kranj-ljubljana 30000km zračne razdalje :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!