Ervin93 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Nared jo iz lesa al pa pleha ja kam nej jo pa dam. neveragain in juree 1 1
macak333 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 ja kam nej jo pa dam. V klet...hec neveragain in Izprijenec 1 1
Ervin93 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 V klet...hec jo bom teb pred vrata nabil neveragain in juree 1 1
budacki Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 pa to niso garaže k nevem kva. sej bi šol najbrž motor notr če nebi mel š e nevem kva nabasan notr. sej bo šo lbabici in pod gasom gor Enkrat ti bo padel. Verjemi. Pa plastike odspodi bos polomu. Kupu bi SMa in nebi imel teh problemov. Scasoma bi se naucil sede na motorju ( ali pa stoje ) spravit motor iz garaze ven neveragain 1
Ervin93 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Enkrat ti bo padel. Verjemi. Pa plastike odspodi bos polomu. Kupu bi SMa in nebi imel teh problemov. Scasoma bi se naucil sede na motorju ( ali pa stoje ) spravit motor iz garaze ven sej mi je žol kr nism supermota kupu ampak sam glede pospravlanja. Sam sej ni tok problem tm pr babici. Motor je v 5min uzuni še mn. Sej tm pr babici čist nč ne nasede Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil yourfriend11 juree in neveragain 1 1
radirka Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 sej mi je žol kr nism supermota kupu ampak sam glede pospravlanja. Sam sej ni tok problem tm pr babici. Motor je v 5min uzuni še mn. Sej tm pr babici čist nč ne nasede Preseli se :fredy:
Ervin93 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Preseli se :fredy: dej denar za hišo pa se takoj odselm! Nekaj takega .) Hec ma da bi bil sam lift v bloku pa bi blo supr sam kaj ko ma sam 4 nastropja Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil yourfriend11 juree 1
Miha27 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Ejga....R125 riderji mi neki povejte A se sam men zdi, al so res original gume tolk škrt roba? Na ridah mi je vzel prvo gumo in je letel po tleh :krneki: Zadnič pa še tazadno....sam sm se na srečo ujel Sploh si ne upam dost položit motorja da ne bo še enkrat letu po tleh :unsure: P.S. V štirih dneh naredu 950km....motjo me samo gume in to da ni ure na števcu Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil _Mihaa_ neveragain 1
budacki Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Ejga....R125 riderji mi neki povejte A se sam men zdi, al so res original gume tolk škrt roba? Na ridah mi je vzel prvo gumo in je letel po tleh :krneki: Zadnič pa še tazadno....sam sm se na srečo ujel Sploh si ne upam dost položit motorja da ne bo še enkrat letu po tleh :unsure: P.S. V štirih dneh naredu 950km....motjo me samo gume in to da ni ure na števcu Original gume vsak tretji ovinek si v travi Ogrej jih FAJN FAJN FAJN! ( pa se zmeraj so slabse kot mrzle Pilot Power 110/150 ) Sicer pa ima 09 boljse gume kot 08. Se mi zdi. Kaj ti bo ura, ce imas mobitel? Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil budacki
666 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Ejga....R125 riderji mi neki povejte A se sam men zdi, al so res original gume tolk škrt roba? Na ridah mi je vzel prvo gumo in je letel po tleh :krneki: Zadnič pa še tazadno....sam sm se na srečo ujel Sploh si ne upam dost položit motorja da ne bo še enkrat letu po tleh :unsure: P.S. V štirih dneh naredu 950km....motjo me samo gume in to da ni ure na števcu v enen tedni naredi 1300 pa mi boš rekord podrja :naughty: :naughty: neveragain 1
Miha27 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Original gume na 09 letniku so Michelin Pilot Sporty :krneki: Sekret od gume Ne resno...ura manka na kokpitu Telefon mam v jakni @666....ni problema....sam servis mi nared in podrem tvoj "rekord" Ne vem, al zamenam gume al kaj :unsure: neveragain 1
kewo Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 jst u 2eh dnev nardim 1000km drgač sm pa zanč fuknu na ridah, mi je tačka zagrabla pa spredno gumo vzel, mam pa Dunlopke pa DRŽIJO ejga ti yourfriend, najbolš da si odpreš temo: Pomagajte mi!!!! zmer k tle kej berem je sam od ene tvoje kleti skos neki.... pa brez zamere, sam to je tema: yamaha yzf -r125, ne pa: garažni prostori
budacki Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 jst u 2eh dnev nardim 1000km drgač sm pa zanč fuknu na ridah, mi je tačka zagrabla pa spredno gumo vzel, mam pa Dunlopke pa DRŽIJO ejga ti yourfriend, najbolš da si odpreš temo: Pomagajte mi!!!! zmer k tle kej berem je sam od ene tvoje kleti skos neki.... pa brez zamere, sam to je tema: yamaha yzf -r125, ne pa: garažni prostori Kako ti je pa lahko tacko zagrablo? Sej se posprav tok kot ti prtiskas na njo!
kewo Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Kako ti je pa lahko tacko zagrablo? Sej se posprav tok kot ti prtiskas na njo! hehe ponavad jo je, zj smo pa mal prehitr položil pa je šlo :fredy: pa še tm k trese na unmu uvinku, k je mal sfukan... en nad "D-jam"- na dol...
juree Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Glede gum, zadnjo mam pilot active pa je kr fajna, spredaj pa še originalno, pa ni blo neki pretresljivih zdrsov...Na tleh še nism bil zaradi gume. Treba jo je fajn ogret, ne pa takoj prvi ovink po kolenu. Glede ure, sem nabavil v louisu digitalno urco k jo nalepš na armaturo... Pa čim mn kilometre gledat...Zej se hoče čimveč, k se bo pa motor prodaju pa čim manj Tud sam nardim 1000 v 3,4 dneh Odvisno od vremena in volje
budacki Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Glede gum, zadnjo mam pilot active pa je kr fajna, spredaj pa še originalno, pa ni blo neki pretresljivih zdrsov...Na tleh še nism bil zaradi gume. Treba jo je fajn ogret, ne pa takoj prvi ovink po kolenu. Glede ure, sem nabavil v louisu digitalno urco k jo nalepš na armaturo... Pa čim mn kilometre gledat...Zej se hoče čimveč, k se bo pa motor prodaju pa čim manj Tud sam nardim 1000 v 3,4 dneh Odvisno od vremena in volje Niste normalni. Verjetno premalo pije
Ervin93 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 jst u 2eh dnev nardim 1000km drgač sm pa zanč fuknu na ridah, mi je tačka zagrabla pa spredno gumo vzel, mam pa Dunlopke pa DRŽIJO ejga ti yourfriend, najbolš da si odpreš temo: Pomagajte mi!!!! zmer k tle kej berem je sam od ene tvoje kleti skos neki.... pa brez zamere, sam to je tema: yamaha yzf -r125, ne pa: garažni prostori :lol: :lol: :lol: :lol: Ok nebom več!!! juree in neveragain 1 1
Miha27 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Niste normalni. Verjetno premalo pije
666 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Niste normalni. Verjetno premalo pije še preveč
budacki Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 še preveč 2 litra pa pol ce ekonomicno vozis Nasa kosilnca vec spije neveragain 1
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 2 litra pa pol ce ekonomicno vozis Nasa kosilnca vec spije A ti je še kej žol kr si jo prodal? juree in neveragain 1 1
budacki Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) A ti je še kej žol kr si jo prodal? ccc optimist. niti najmanj sei je bla kul za razvazanje naokol, samo sem ti ze reku ... to ni moj stil voznje. Slabe gume, mehko vzmetenje, visoka poza sedenja ... na drugi strani pa ... Aprilia Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil budacki neveragain 1
666 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 2 litra pa pol ce ekonomicno vozis Nasa kosilnca vec spije ja če se ekonomično voziš kaj pa če se ne?? tepa malo več... malo .) neveragain 1
budacki Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 ja če se ekonomično voziš kaj pa če se ne?? tepa malo več... malo .) 3 litra. Bua wau. neveragain 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se