Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno
Nared jo iz lesa al pa pleha :D

ja kam nej jo pa dam.

Objavljeno
V klet...hec

jo bom teb pred vrata nabil

Objavljeno
pa to niso garaže k nevem kva. sej bi šol najbrž motor notr če nebi mel š e nevem kva nabasan notr. sej bo šo lbabici in pod gasom gor

Enkrat ti bo padel. Verjemi. Pa plastike odspodi bos polomu. Kupu bi SMa in nebi imel teh problemov. Scasoma bi se naucil sede na motorju ( ali pa stoje ) spravit motor iz garaze ven ;)

Objavljeno (popravljeno)
Enkrat ti bo padel. Verjemi. Pa plastike odspodi bos polomu. Kupu bi SMa in nebi imel teh problemov. Scasoma bi se naucil sede na motorju ( ali pa stoje ) spravit motor iz garaze ven ;)

sej mi je žol kr nism supermota kupu ampak sam glede pospravlanja. Sam sej ni tok problem tm pr babici. Motor je v 5min uzuni še mn.

Sej tm pr babici čist nč ne nasede

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno
sej mi je žol kr nism supermota kupu ampak sam glede pospravlanja. Sam sej ni tok problem tm pr babici. Motor je v 5min uzuni še mn.

Sej tm pr babici čist nč ne nasede

Preseli se :fredy:

Objavljeno (popravljeno)
Preseli se :fredy:

dej denar za hišo pa se takoj odselm!

Nekaj takega .) :PHec :D

ma da bi bil sam lift v bloku pa bi blo supr sam kaj ko ma sam 4 nastropja

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno (popravljeno)

Ejga....R125 riderji mi neki povejte :)

A se sam men zdi, al so res original gume tolk škrt roba?

Na ridah mi je vzel prvo gumo in je letel po tleh :krneki: Zadnič pa še tazadno....sam sm se na srečo ujel :yea1:

Sploh si ne upam dost položit motorja da ne bo še enkrat letu po tleh :unsure:

P.S. V štirih dneh naredu 950km....motjo me samo gume in to da ni ure na števcu :)

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno (popravljeno)

Na ridah mi je vzel prvo gumo in je letel po tleh :krneki: Zadnič pa še tazadno....sam sm se na srečo ujel :yea1:

P.S. V štirih dneh naredu 950km....motjo me samo gume in to da ni ure na števcu :)

Original gume :worship: vsak tretji ovinek si v travi :winkiss: Ogrej jih FAJN FAJN FAJN! ( pa se zmeraj so slabse kot mrzle Pilot Power 110/150 ) Sicer pa ima 09 boljse gume kot 08. Se mi zdi. :D

Kaj ti bo ura, ce imas mobitel? :D

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

v enen tedni naredi 1300 pa mi boš rekord podrja :naughty: :naughty:

Objavljeno

Original gume na 09 letniku so Michelin Pilot Sporty :krneki: Sekret od gume :SS

Ne resno...ura manka na kokpitu :) Telefon mam v jakni :P

@666....ni problema....sam servis mi nared in podrem tvoj "rekord" :)

Ne vem, al zamenam gume al kaj :unsure:

Objavljeno

jst u 2eh dnev nardim 1000km :whistle: drgač sm pa zanč fuknu na ridah, mi je tačka zagrabla pa spredno gumo vzel, mam pa Dunlopke pa DRŽIJO :worship:

ejga ti yourfriend, najbolš da si odpreš temo: Pomagajte mi!!!! :lol1: zmer k tle kej berem je sam od ene tvoje kleti skos neki.... pa brez zamere, sam to je tema: yamaha yzf -r125, ne pa: garažni prostori :winkiss:

Objavljeno
jst u 2eh dnev nardim 1000km :whistle: drgač sm pa zanč fuknu na ridah, mi je tačka zagrabla pa spredno gumo vzel, mam pa Dunlopke pa DRŽIJO :worship:

ejga ti yourfriend, najbolš da si odpreš temo: Pomagajte mi!!!! :lol1: zmer k tle kej berem je sam od ene tvoje kleti skos neki.... pa brez zamere, sam to je tema: yamaha yzf -r125, ne pa: garažni prostori :winkiss:

Kako ti je pa lahko tacko zagrablo? Sej se posprav tok kot ti prtiskas na njo! :D

Objavljeno
Kako ti je pa lahko tacko zagrablo? Sej se posprav tok kot ti prtiskas na njo! :D

hehe ponavad jo je, zj smo pa mal prehitr položil pa je šlo :fredy: pa še tm k trese na unmu uvinku, k je mal sfukan... en nad "D-jam"- na dol...

Objavljeno

Glede gum, zadnjo mam pilot active pa je kr fajna, spredaj pa še originalno, pa ni blo neki pretresljivih zdrsov...Na tleh še nism bil zaradi gume. Treba jo je fajn ogret, ne pa takoj prvi ovink po kolenu.

Glede ure, sem nabavil v louisu digitalno urco k jo nalepš na armaturo...

Pa čim mn kilometre gledat...Zej se hoče čimveč, k se bo pa motor prodaju pa čim manj :) Tud sam nardim 1000 v 3,4 dneh :) Odvisno od vremena in volje :)

Objavljeno
Glede gum, zadnjo mam pilot active pa je kr fajna, spredaj pa še originalno, pa ni blo neki pretresljivih zdrsov...Na tleh še nism bil zaradi gume. Treba jo je fajn ogret, ne pa takoj prvi ovink po kolenu.

Glede ure, sem nabavil v louisu digitalno urco k jo nalepš na armaturo...

Pa čim mn kilometre gledat...Zej se hoče čimveč, k se bo pa motor prodaju pa čim manj :)Tud sam nardim 1000 v 3,4 dneh :) Odvisno od vremena in volje :)

Niste normalni. Verjetno premalo pije :D

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :lol: Ok nebom več!!!

Objavljeno
Niste normalni. Verjetno premalo pije :D

:worship:

Objavljeno
še preveč :yea1:

2 litra pa pol :D ce ekonomicno vozis :P Nasa kosilnca vec spije :D

Objavljeno

A ti je še kej žol kr si jo prodal? :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
A ti je še kej žol kr si jo prodal? :whistle:

ccc optimist. niti najmanj :D sei je bla kul za razvazanje naokol, samo sem ti ze reku ... to ni moj stil voznje. Slabe gume, mehko vzmetenje, visoka poza sedenja ...

na drugi strani pa ... Aprilia :winkiss:

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

ja če se ekonomično voziš :rolleyes: kaj pa če se ne?? tepa malo več... malo .)

Objavljeno
ja če se ekonomično voziš :rolleyes: kaj pa če se ne?? tepa malo več... malo .)

3 litra. Bua wau.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!