Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 3 litra. Bua wau. Veš kok je to 3litre. preveč :lol: neveragain in juree 1 1
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Veš kok je to 3litre. preveč :lol: LoL tri litre ni neč bi mogu met najpre aprilijo pa bi vidu kok strošku je z njo neveragain 1
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 glede gum motor dobesedno ˝plava˝ v ovinku ko se nagibaš..nese ti prvo in zadno..a ko so gume ogrete se pojavlja tudi ta problem, samo takrat nekako zdrsiš skozi ovinek, edin če nimaš sreče potem spelješ ovinek po travi ali pa sfališ ovinek---> sprobano tak, da prvo kara nardite nabavte si ene spodobne gume potem pa malo sprobavite kolenčkat... sam zaradi gum ne sprobavam tega...če bo sreča do petka dobim nove bridgestone gume...
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 ccc optimist. niti najmanj sei je bla kul za razvazanje naokol, samo sem ti ze reku ... to ni moj stil voznje. Slabe gume, mehko vzmetenje, visoka poza sedenja ... na drugi strani pa ... Aprilia MEHKO VZMETENJE, se strinjam..a bi se kj dalo nardit, da se prve vilce nebi tko posedale?...ker me to zlo moti pri zaviranju, saj izgubim občutek pri zaviranju in se mi je že dostkrat zgodil, da mi je blokirala prvo gumo in posledično mi jo je vzel (zdrselna v levo ali desno stran)
budacki Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 MEHKO VZMETENJE, se strinjam..a bi se kj dalo nardit, da se prve vilce nebi tko posedale?...ker me to zlo moti pri zaviranju, saj izgubim občutek pri zaviranju in se mi je že dostkrat zgodil, da mi je blokirala prvo gumo in posledično mi jo je vzel (zdrselna v levo ali desno stran) Mogoce ce dotocis se malo olja noter al pa das novo bolj gosto olje.
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Mogoce ce dotocis se malo olja noter al pa das novo bolj gosto olje. aja..nvm bom vidu...zj če me bo to res zlo motel potem bom v delta teami prašu kaj nrdit xD ... sam pol bo mal trši in bo še bol skakal po zakrpanih in luknjastih cestah :wacko: tega pa nočem, saj so ceste v nenajlepšem stanju... potem ti pa krmilo pleše
budacki Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 aja..nvm bom vidu...zj če me bo to res zlo motel potem bom v delta teami prašu kaj nrdit xD ... sam pol bo mal trši in bo še bol skakal po zakrpanih in luknjastih cestah :wacko: tega pa nočem, saj so ceste v nenajlepšem stanju... potem ti pa krmilo pleše R125 ma itq premehnko krmilo. ravno trdo krmilo me je reslo tisto kar sm ti govoru. Stabilizator postaja vse bolj vabljiv.
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 R125 ma itq premehnko krmilo. ravno trdo krmilo me je reslo tisto kar sm ti govoru. Stabilizator postaja vse bolj vabljiv. hm jst sm občutu sam premehko vzmetenje =) ja me zanima, za kolko bi zbolšu stabilizator vibracije, ki ti jih nardi slabo cestišče :unsure: sam bi se dao l sploh na r125 namontirat stabilizator?
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 aja..nvm bom vidu...zj če me bo to res zlo motel potem bom v delta teami prašu kaj nrdit xD ... sam pol bo mal trši in bo še bol skakal po zakrpanih in luknjastih cestah :wacko: tega pa nočem, saj so ceste v nenajlepšem stanju... potem ti pa krmilo pleše Dej ti roza poštar prid na msn ne pa da ti piše da spiš tuki si pa zbujen pa o bridgestone nabijaš :D ps: držte pesti za jutr kr mam glavno vožnjo neveragain in juree 1 1
budacki Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 hm jst sm občutu sam premehko vzmetenje =) ja me zanima, za kolko bi zbolšu stabilizator vibracije, ki ti jih nardi slabo cestišče :unsure: sam bi se dao l sploh na r125 namontirat stabilizator? Stabilizator je zato, da se ti ne zgodi kar se je meni. Preprecuje nenadne obrate balanca. Bi pa po mojem sel gor. Zakaj pa ne? Ti bom dal balanco od RSke, ko je trda kot nwm kaj. Na R125 je pa kot na biciklu
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Stabilizator je zato, da se ti ne zgodi kar se je meni. Preprecuje nenadne obrate balanca. Bi pa po mojem sel gor. Zakaj pa ne? Ti bom dal balanco od RSke, ko je trda kot nwm kaj. Na R125 je pa kot na biciklu ja men se dvakrt nardil, da mi jo je obračal ko norcu pizda me skor z motorja bol ko ne vrgl, držu sm jo pa močno kokr je mogoč, a žal je balanca plesala po svoje.. edin prestrašu sem se pa kr mal preveč ( tako kot ti) .. me zanima kako trda je pr rs125 (je še nism pelu)... stabilizator je ena izmed napaki, ki so jih naredili, saj ha niso dodali!
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 ja men se dvakrt nardil, da mi jo je obračal ko norcu pizda me skor z motorja bol ko ne vrgl, držu sm jo pa močno kokr je mogoč, a žal je balanca plesala po svoje.. edin prestrašu sem se pa kr mal preveč ( tako kot ti) .. me zanima kako trda je pr rs125 (je še nism pelu)... stabilizator je ena izmed napaki, ki so jih naredili, saj ha niso dodali! ja zato si ga pa lahko sam dodaš neveragain in juree 1 1
666 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 3 litra. Bua wau. jah tankat pa vseeno moraš it
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 jah tankat pa vseeno moraš it pa še to pozabš kdaj si šol neveragain in juree 1 1
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 jah tankat pa vseeno moraš it Motor imaš zati, da tankaš pa da se mal znoriš drugač pa lohk uredimo stvar in porabo izničimo ter jo minimiramo na 0L na 100km sam kolo si kup in se z njim vozi in bo problem rešen šala pa še to pozabš kdaj si šol jst sm tanku nazadnje v soboto na agipu ja zato si ga pa lahko sam dodaš kok pa pride?
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Motor imaš zati, da tankaš pa da se mal znoriš drugač pa lohk uredimo stvar in porabo izničimo ter jo minimiramo na 0L na 100km sam kolo si kup in se z njim vozi in bo problem rešen šala Kolo ma tud velko porabo sam ne kolo ampak človek k ga voz. Jst naprimer 2-3litra na 60km. Kdaj tud velik več če ga gonm do onemoglosti Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil yourfriend11 neveragain in juree 1 1
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Motor imaš zati, da tankaš pa da se mal znoriš drugač pa lohk uredimo stvar in porabo izničimo ter jo minimiramo na 0L na 100km sam kolo si kup in se z njim vozi in bo problem rešen šala jst sm tanku nazadnje v soboto na agipu kok pa pride? ja tok kokr k tankaš na petrolu se mi zdi al pa omw juree in neveragain 1 1
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 haha..jst sm mislu kok bi pršu stabilizator... :closedeyes:
xhunter6x Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Zanimivo je, da nima stabilizatorja krmila. Na športnih motorjih pa čeporv 125 je to nujno potrebno (ne rečem, da se ne da ampak pri visokih hitrostih zna koristit). Mehko vzmetenje pa je tipično pri 125 Yamahah. Tudi pri moji TDR iz leta 95 imam podoben problem. Pa tudi prešibke zavore, sploh če zeliš peljati še sopotnika.
Ervin93 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 haha..jst sm mislu kok bi pršu stabilizator... :closedeyes: pejt spat naprej juree in neveragain 1 1
obifix Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 Zanimivo je, da nima stabilizatorja krmila. Na športnih motorjih pa čeporv 125 je to nujno potrebno (ne rečem, da se ne da ampak pri visokih hitrostih zna koristit). Mehko vzmetenje pa je tipično pri 125 Yamahah. Tudi pri moji TDR iz leta 95 imam podoben problem. Pa tudi prešibke zavore, sploh če zeliš peljati še sopotnika. ja pa če bi hotu dat stabilizator gor, a bi mogu potem celo balanco zamejat ali kako?
Miha94 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 ja tok kokr k tankaš na petrolu se mi zdi al pa omw mislm da je mislu za stabilizator ne za bencin
xhunter6x Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksi...-All-Categories Tu jih maš cev kup.
666 Objavljeno Avgust 18, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2009 pa še to pozabš kdaj si šol s tem se pa ne strinjam
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se