Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

@obifix ne stabilizator bi samo pritrdil gor. Pride med okvirjem in balanco.

Objavljeno
s tem se pa ne strinjam :nono:

no jst se strinjam kr sm ga do zdej v roku 2mescov natanku enkrat it to samo za 5litrov

Objavljeno

Zavore pa ima Yamaha dokaj uredu. nekega posedanja nisem opazil tudi po 2 urah voznje. ( na Apriliji se pozna, vendar ne vpliva na obcutek pri zaviranju, ampak samo ne zagrabi takoj )

Stabilizatorji so od 20$ do 700$ xD

Objavljeno

Če bi peljal še sopotnika bi videl, da je zaviranje kar zahtevno.

Objavljeno
@obifix ne stabilizator bi samo pritrdil gor. Pride med okvirjem in balanco.

aha ok...sem mislu, da bi blo recimo treba še kj spremenit, da bi se gor namontiral..no ja najverjetneje ga itq ne bo noben gor dal =)

ampk sam tko, da vemo.. heh

Objavljeno
Če bi peljal še sopotnika bi videl, da je zaviranje kar zahtevno.

ja sam ko pelješ sopotnika, moraš zavirat z občutkom, umiriš stil vožnje, da ne trpijo sopotnikove roke med zaviranjem.

Objavljeno
no jst se strinjam kr sm ga do zdej v roku 2mescov natanku enkrat it to samo za 5litrov

A ne ga jebat? Kako ti je pa to ratal? :?čudn če ti skoz v kleti stoji al kje že

Objavljeno

O fak...Kakšne debate

1. z original gumo se da pridt do kolena. Ti slikam drsnik pa še prvo original gumo k je fuč že pa vseeno lahko drajsam po kolenu in po tački

2. Pozabiš kdaj si tankal...Sevede če ste caffe racerji pa nardite na dan 50km. Jaz vsak dan tankam za 10€, včasih celo 2x dnevno.

3. Hočte serijski stabilizator...Nevem zakaj poj kupujete motor za 3.500€, pa od njega pričakujete mogoče celo ogrevane ročke? Če vas res tako moti da ga ni se pa manj po luknjah vozte al pa včasih manj čez ležečega policaja, iz ovinka pa spet ne pospeši tako hudo da bi motor na zadno vrglo da bi rabu stabilizator...Če je pa nuja pa kupte ane...

Pa sori za mal napadalen post....

• Všeč mi je 2
Objavljeno
O fak...Kakšne debate

1. z original gumo se da pridt do kolena. Ti slikam drsnik pa še prvo original gumo k je fuč že pa vseeno lahko drajsam po kolenu in po tački

2. Pozabiš kdaj si tankal...Sevede če ste caffe racerji pa nardite na dan 50km. Jaz vsak dan tankam za 10€, včasih celo 2x dnevno.

3. Hočte serijski stabilizator...Nevem zakaj poj kupujete motor za 3.500€, pa od njega pričakujete mogoče celo ogrevane ročke? Če vas res tako moti da ga ni se pa manj po luknjah vozte al pa včasih manj čez ležečega policaja, iz ovinka pa spet ne pospeši tako hudo da bi motor na zadno vrglo da bi rabu stabilizator...Če je pa nuja pa kupte ane...

1.seveda prides. Mas slike na mojmu netlogu, pa sm najbolj pokritiziral kakovost gum.

2.na Apriliji na 50km tankas 1×za 5€, se pravi, na 1000km na 4 dni je to ..100€ hehe :D tukaj malo tezje pozabis ;) In ja ... caffe racer? NOT

3.balanco ti ponavadi v rahlem nagibu pri grbinah na cesti odnasa. Tudi ce imas 50ccm al pa 1200ccm motor. :)

Objavljeno
O fak...Kakšne debate

nism reku da se ne da pridtdo kolena..no lej prid ti do nas pa se furi tuki po naših cestah, pa da te vidm z original gumo po drsniku en da bi padu...

glede stabilizatorja sem pa sam omenil, če bi se ga dalo gor dat itd. seveda, če bi ga dali to nebi bila napaka..

če bi dali stabilizator bi bila potem tudi cena višja...

tam kjer so dobri ovinki kokr tok so žal tudi luknje na cestah a niso na vseh predelih..je pa res, da se ne mislm izogibat lukenj, samo zato da mi ne pretrese jajc..samo povemo kai bi blo lahk bolš..... na ležečm policaji nvm če kdo potrebuje stabilizator, saj nmkoreš s tem motorem prletei čez 50 na njega( to je butasto početje)...

Objavljeno
1.seveda prides. Mas slike na mojmu netlogu, pa sm najbolj pokritiziral kakovost gum.

2.na Apriliji na 50km tankas 1×za 5€, se pravi, na 1000km na 4 dni je to ..100€ hehe :D tukaj malo tezje pozabis ;) In ja ... caffe racer? NOT

3.balanco ti ponavadi v rahlem nagibu pri grbinah na cesti odnasa. Tudi ce imas 50ccm al pa 1200ccm motor. :)

Se strinjam s tretjo točko (prvi dve prepustim lastnkom rs125) =)

Objavljeno

1.Ni letelo direkt nate, bolj na ostale ko kritizirajo in kritiziriajo, pa majo za sabo nekam zelo zelo malo kilometrov. Sicer tudi sam gume kritiziriam, ampak vseeno se da če se hoče a ne?

2. Spet prvi stavek podoben. Samo hočem povedat da spet ne pozabiš na porabo, govori spet o ostalih ki nardijo malo malo malo kilometrov.

3. Nevem, jaz ne čutim nevem kakšne potrebe po stabilizatorju, tudi na jezersko ne pa je cesta kr fajn uničena. Se pa da kr fajn vozit...

Objavljeno

@juree glede gum. ko bi ti v ovinku spodnašal prvo ali zadnjo ali obe gume ali bi ti v tistem hipu probu motor še malce nagniti da bi pršu do kolena?

ker če zadna guma lepo drsi skoz ovink potem še nekak gre...drugače pa v takih primerih hitro padeš. oz. se najdeš natleh.. :unsure:

Objavljeno
1.Ni letelo direkt nate, bolj na ostale ko kritizirajo in kritiziriajo, pa majo za sabo nekam zelo zelo malo kilometrov. Sicer tudi sam gume kritiziriam, ampak vseeno se da če se hoče a ne?

2. Spet prvi stavek podoben. Samo hočem povedat da spet ne pozabiš na porabo, govori spet o ostalih ki nardijo malo malo malo kilometrov.

3. Nevem, jaz ne čutim nevem kakšne potrebe po stabilizatorju, tudi na jezersko ne pa je cesta kr fajn uničena. Se pa da kr fajn vozit...

1.2.Prav imas.

3.Ko ti enkrat dobro pretrese balanco, zavije do konca levo, desno, levo, desno, levo, desno ... in ti medtem isces v kaj bos prletu, kako se v primeri padca obrnes hkrati pa poskusas umirit motor ... bi drugace o temu razmisljal ;)

Objavljeno

nič ne boste rešili s stabilizatorjem :grrr , sploh pa ne na tem mlinčku ki ima končno malo čez 100km/h....... pač tako imamo

Objavljeno
@juree glede gum. ko bi ti v ovinku spodnašal prvo ali zadnjo ali obe gume ali bi ti v tistem hipu probu motor še malce nagniti da bi pršu do kolena?

ker če zadna guma lepo drsi skoz ovink potem še nekak gre...drugače pa v takih primerih hitro padeš. oz. se najdeš natleh.. :unsure:

Nevem. Sem nardil z original kar veliko kilometrov, sploh s prvo. Zdej grejo itak nove gor...

@budacki

se ti je dejansko to naredilo? Ker meni po 22000km pa dost prevoženih ovinkov (sploh jezersko) se to ni zgodilo...Edino nenadni gibi levo desno, ko sem nagazil kamen ali pa spregledal ležečega :rolleyes:

Objavljeno
Nevem. Sem nardil z original kar veliko kilometrov, sploh s prvo. Zdej grejo itak nove gor...

@budacki

se ti je dejansko to naredilo? Ker meni po 22000km pa dost prevoženih ovinkov (sploh jezersko) se to ni zgodilo...Edino nenadni gibi levo desno, ko sem nagazil kamen ali pa spregledal ležečega :rolleyes:

Pred 2 urami sem prodal oba motorja zaradi tega :) v cetrtek sem uradno na peš hondi, ce ti to kaj pomeni.

Objavljeno

pač smo človeki..eni bi samo kritiziral in jamrali in če bi tej imeli nevem kaj vse na svojem motorju jim morda še zmeri nebi uspel bolje polagat kakor nekomu ki bi imel standardno dovršen motor...

smo pa eni, ki izrazimo mnenje in povemo kaj nas malce moti in ta reč bi bila lahko izpopolnjena, a ni nujno..

Če pa nas nekaj tako zelo moti potem pa ali nadgradimo določeno komponento ali pa prodamo motor..

Primer: motijo nas preslabe gume--->torej jih čimprej zamenjamo...

moti nas preveč KAO napak na motorju--->na izbiro imamo prodajo ali ga pa kritiziramo v tri dni..

jst sm z r125 čist zadovoljen... je pa res da od 125ccm motorje pa anj bo yamaha ali aprilija ali akteri koli drugi ne mormo pričakovat, da bo tko dovoršen kot so 600ccm motorji :worship:

edino eni 125ccm so bolši v enem pogledu drugi v drugem..

Objavljeno

...ljudje :D .....drgač pa mal gostejše olje v vilce, mogoče celo kako podložko pod fedr pa gume zamenat (pa ne šparat na gumah ker na tem mopedu vam bodo itak več ko 10k km zdržale) in samo gasa

Objavljeno

@budacki

No najverjetneje bi te izučil ko bi padu..ampk ti ne mislm pametovat..vsak dobr ve kdaj mora odnehat, da se izogne padcu, a le da pravi čas to skapira :unsure:

bodi vesel, da se ti ta zagati ni pripetila, saj ko se ti bo, boš negativno presenečen.

Objavljeno

in končno so se strasti pomirile :rolleyes:

volk sit ovca cela (al neki podobnga se rek glasi) heh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!