Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Ma sej nism mislu nevem kaj hudga..Sam ste pretiraval mal...Sploh doloceni, ko jim motor že 2 mesca v garaži stoji.....

Objavljeno
Ma sej nism mislu nevem kaj hudga..Sam ste pretiraval mal...Sploh doloceni, ko jim motor že 2 mesca v garaži stoji.....

saj vem, da ni blo tko hudo..sam treba j blo svoja stališča utemeljit in tkoj najdemo skupni jezik :D

Objavljeno

jst sm se že dostkrat znajdu v situaciji premetavanja balance, pa sm se vedno rešu---največkrat se je to zgudil točn na Jezerksem.... sploh na Avstrijski strani kjer je takoj ob izhodu iz ovinka grdo privzdignjen afsvalt... :whistle:

tm grem zj zmerej lepo počas O:-)

Objavljeno
jst sm se že dostkrat znajdu v situaciji premetavanja balance, pa sm se vedno rešu---največkrat se je to zgudil točn na Jezerksem.... sploh na Avstrijski strani kjer je takoj ob izhodu iz ovinka grdo privzdignjen afsvalt... :whistle:

2-1-6-1-a-a.jpg

Pobje cisto zadnji znak. Samomor, ce ne spustis gasa.

Objavljeno

Djte ga srat...kašn stabilizator :lol1: Pač mal premetava....tud to se bomo navadl :)

Objavljeno

sj maš tablo kewo...na obeh straneh. :)

Objavljeno
Djte ga srat...kašn stabilizator :lol1: Pač mal premetava....tud to se bomo navadl :)

Ti si retard :) Stabilizator ni za to, da te ne premetava! LoL

Objavljeno

stabilizator ublaži tresljaje krmila. tresljaji se pa pojavijo zaradi neravnega asflata luknje itd.) V pomoč pa je tud takrat, ko iz ovinka spelješ po zadni in naravna krmilo.. sam pr r125 ne bo šlo po zadnji :D

Objavljeno
stabilizator ublaži tresljaje krmila. tresljaji se pa pojavijo zaradi neravnega asflata luknje itd.) V pomoč pa je tud takrat, ko iz ovinka spelješ po zadni in naravna krmilo.. sam pr r125 ne bo šlo po zadnji :D

So NOT true! :D Stabilizator preprecuje nenavadne zasuka krmila. Tresljaji so se vedno :D In ja ... nic ne ravna krmila in podobno xD ce to mislis xD iz ovinka po zadnji pa itq moras met krmilo zvito, ker drugace sploh negre :D ( ravnotezje stuff )

Objavljeno (popravljeno)

Obifix morm te razočarat da nebo nč od skupnega izleta v umag kr dans nism naredu glavne. pizdaaaaa

bova šla enkrat v dalnji prihodnosti če seveda sploh nrdim kr sm prevelik retard zgleda za motor.

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno
Ti si retard :) Stabilizator ni za to, da te ne premetava! LoL

Ni blo mišljen tko da te ne premetava s stabilizatorjem ;)

Objavljeno
Obifix morm te razočarat da nebo nč od skupnega izleta v umag kr dans nism naredu glavne. pizdaaaaa

bova šla enkrat v dalnji prihodnosti če seveda sploh nrdim kr sm prevelik retard zgleda za motor.

ne ga jebat :blink:

Objavljeno
ne ga jebat :blink:

jah kajčm. neki sm pešče izsilu pa nism bil dovol pozorn v enmu križišču! baje da bo spet v roku 14dni. Sm že čist zgubu voljo

Objavljeno

ja vem kko je to... cist brezveze :// jaz sem na teoriji pado pa me je segrelo ko bika : ))

Objavljeno

Haha. Še dobro da nisi aprilije nabavo, ker tisto razlike v ceni med njo in tvojim motorom boš itak v avtošoli pusto :worship:

• Ni mi všeč 2
Objavljeno
So NOT true! :D Stabilizator preprecuje nenavadne zasuka krmila. Tresljaji so se vedno :D In ja ... nic ne ravna krmila in podobno xD ce to mislis xD iz ovinka po zadnji pa itq moras met krmilo zvito, ker drugace sploh negre :D ( ravnotezje stuff )

am ja ti si čist prav povedu.. jst sm mal zajebu, ampk sm prau mislu.. =)

Objavljeno
jah kajčm. neki sm pešče izsilu pa nism bil dovol pozorn v enmu križišču! baje da bo spet v roku 14dni. Sm že čist zgubu voljo

se zgodi :unsure:

Objavljeno
Haha. Še dobro da nisi aprilije nabavo, ker tisto razlike v ceni med njo in tvojim motorom boš itak v avtošoli pusto :worship:

:lol1::kva2:

Objavljeno

To ni smešnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno

Upam da tut ko nardiš izpit da neboš kakšen avto pred sabo spregledal pa vanga letel....Se zlo hitro zgodi...

Objavljeno
Upam da tut ko nardiš izpit da neboš kakšen avto pred sabo spregledal pa vanga letel....Se zlo hitro zgodi...

al pa kaksnga medveda ,mores kar pazt da ti kaksn ne skoc pred motor ja pa zirafa tud ni kar tuku

• Ni mi všeč 2
Objavljeno
al pa kaksnga medveda ,mores kar pazt da ti kaksn ne skoc pred motor ja pa zirafa tud ni kar tuku

ali pa divja svinja z gozda skoči :cry:

Objavljeno (popravljeno)

Al pa bremzal z levo ročico

Popravljeno . Popravil krajcer
Objavljeno

Srna je meni že letela pred motor....

Tud kšn avto je bil pred mano kar ustavljen ko sem za kakšno bejbo gledal :) Sam ni blo nasreco nikol sile, no razen s srno je mau spredne maske počlo..

Objavljeno
Srna je meni že letela pred motor....

Tud kšn avto je bil pred mano kar ustavljen ko sem za kakšno bejbo gledal :) Sam ni blo nasreco nikol sile, no razen s srno je mau spredne maske počlo..

dej da vm nav še kšn dinozaver skoču na cesto

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!