Ervin93 Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 mah kaj se tolk bunte js na yamahi nism nkol vidu več kot pa 115 razn po klancu navzdol. Ko sm pa menjal gume se je pa končna zmanjšala na 110 . Se pač zdaj tolažim da enkrt bo pa že močnejša zverina v garaži . A to nočš it več al ti sploh ne potegne?
cesko Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 A to nočš it več al ti sploh ne potegne? hah js bi šel 200 če bi šla . Ne ne gre več do 105 neki fajn vleče pol pa nabira do 115 po pa konc. Pa nism neki težak (75kg). No zdej spomladi jo bom še vozil pol pa jo bom dal počas na net da lahko kupim nekaj bol močnega.
pkoco Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 aaa to je pa res škoda da ti gre sam tolko :S
RRyDeRR Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 hah..jst pr 110 startam na avtocest (pospesevalni pas)
pkoco Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Pa pol odmah na prvo bencinsko :S
RRyDeRR Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Pa pol odmah na prvo bencinsko :S hehe..ah ke ni to tko nbos vrjeu ampk na avtocesti mi mnj pije vec porabm v mestu-LJ k mam tako smolo da mi je vsak drugi semafor rdec :evilgrin:
obifix Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Tocno tako je. Dobro da men tega nihce ni verjeu. jst mam 08 pa mi gre sam 134 xD edin enkrt mi je šlo 135 drgač pa 2km gor al pa dol =)
obifix Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 hah js bi šel 200 če bi šla . Ne ne gre več do 105 neki fajn vleče pol pa nabira do 115 po pa konc. Pa nism neki težak (75kg). No zdej spomladi jo bom še vozil pol pa jo bom dal počas na net da lahko kupim nekaj bol močnega. imam 55kg in nimam teh problemu
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Jst pa sploh ne tišim do končne...zato ker bi me še bl razočaru motor haha Fritz 1
RRyDeRR Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Jst pa sploh ne tišim do končne...zato ker bi me še bl razočaru motor haha to pa zto k si hotu 4taktnega
juree Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Miha, ti maš prevelik upor Teb je fajn v zaveterju vozt
Miha27 Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 to pa zto k si hotu 4taktnega Jap. Če bi kupu 2t pomoje nebi delu takih kilometrov kokr jih z R125. Ker bi prej zapelu v grabn tist šklop Pri tem motorju so me razočaralne original gume in display brez ure Drugače mu nič ne manjka @juree se tolažim da bo drugo sezono bolš. Ane?
juree Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 ojaja:) se tolazmo da bo bol, velik bol:)
RRyDeRR Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 od koga je bla dans crno-siva r125 parkirana pr šubi?
Ervin93 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Jojjjj!!! Zgleda da se bom še ornk načaku da se mi poprav motor! Jutr bo že 2tedna odkar se je naročila plastika sam je v nizizemskem nimajo tk da nimam pojma kdaj bo to!!! Jojjjj!!! Zgleda da se bom še ornk načaku da se mi poprav motor! Jutr bo že 2tedna odkar se je naročila plastika sam je v nizizemskem nimajo tk da nimam pojma kdaj bo to!!! Hočm rečt Nizozemskem
666 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Jojjjj!!! Zgleda da se bom še ornk načaku da se mi poprav motor! Jutr bo že 2tedna odkar se je naročila plastika sam je v nizizemskem nimajo tk da nimam pojma kdaj bo to!!! Hočm rečt Nizozemskem saj pa teh par prask ka jih maš pač nič neje
Ervin93 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 saj pa teh par prask ka jih maš pač nič neje hmmmmmmmmmm Niso več sam praske. Je zdrajsana cela desna plastika, zvita desna ručka ter zdrajsana utež, zdrajsana oblog aizpuha plus na desni stran spraskana maska. Torej več ne govorimo o praskicah ampak "odrgninah"
Ervin93 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 še plastika. Sam bi moru slikaz zuni da se bi bolš vidl kr je bol spraskan kokr se vid na sliki
Miha27 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Juree si upava midva pokazat svoje razbitine? haha Fritz 1
Ervin93 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Juree si upava midva pokazat svoje razbitine? haha A mata huj kokr obifix?
budacki Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Mater se pada s teh Yamahah. Verjetno boste zdj razumel, da to ni motor primeren za na cesto. Edina 125tka s katero sm na cesti zaruzil po tleh(pa sm jih imeu velik in niti ene ne sparam pri voznji). Te gume ne da so zanic ampak so se hujse. Oprijem na nivoju plasticnih obrocev.
Miha27 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Mater se pada s teh Yamahah. Verjetno boste zdj razumel, da to ni motor primeren za na cesto. Edina 125tka s katero sm na cesti zaruzil po tleh(pa sm jih imeu velik in niti ene ne sparam pri voznji). Te gume ne da so zanic ampak so se hujse. Oprijem na nivoju plasticnih obrocev. Res je. Je primeren za na cesto ampak v mejah normale @yourfriend11 eh par prask Fritz 1
Ervin93 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Mater se pada s teh Yamahah. Verjetno boste zdj razumel, da to ni motor primeren za na cesto. Edina 125tka s katero sm na cesti zaruzil po tleh(pa sm jih imeu velik in niti ene ne sparam pri voznji). Te gume ne da so zanic ampak so se hujse. Oprijem na nivoju plasticnih obrocev. sej nism jst padu ampak en k sm mu dl motor za furat in je na prvem ovinku letu po tleh. Od zdej naprej ne dovolim da se sploh kdo pipn emotorja ko sm zraven
budacki Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 sej nism jst padu ampak en k sm mu dl motor za furat in je na prvem ovinku letu po tleh. Od zdej naprej ne dovolim da se sploh kdo pipn emotorja ko sm zraven Ja ko pa tebe ni pa navali narode? Kok neumn si lahko, da das nekomu, k neves ce sploh zna motor vozt? Hondo sm dau samo 3 ljudem sprobat. Fotru pa dvema kolegoma k sta me resila ze iz tokih zagat da joj. In ti bo kril stroske?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se