kewo Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 yourfriend so mi pod garancijo zrihtal ja:P drgac pa donz se pelem proti postojni in na pou poti( Grčarevc) ugotivim da sploh nimam izpita pa prometne sabo :S a so koga ze kdaj tko ustavl pa kwa je blo? kej kazni? Neki more bit sigurno kazni! Drgač sm pa isto zanč na OMW-ju v Postojni opazu da nimam s sabo prometne in ne izpita. Sam jebeš, do portoroža smo šli še useen obrnit
Bremzer Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Vazno je da "imas" dokumente pa ceprav jih pozabis doma! saj policaji to lahko takoj preverijo! Pogoj je sam da se lepo obnasas, kajti nepozabit "lepa beseda lepo mesto najde" special749 1
budacki Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 yourfriend so mi pod garancijo zrihtal ja:P drgac pa donz se pelem proti postojni in na pou poti( Grčarevc) ugotivim da sploh nimam izpita pa prometne sabo :S a so koga ze kdaj tko ustavl pa kwa je blo? kej kazni? 40€ za en dokument, če mi je policistka prav rekla. ( zdej po mojem dobiš 40€ za oboje skupaj, če nimaš obeh s seboj ) ninjaxx 1
666 Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 yourfriend so mi pod garancijo zrihtal ja:P drgac pa donz se pelem proti postojni in na pou poti( Grčarevc) ugotivim da sploh nimam izpita pa prometne sabo :S a so koga ze kdaj tko ustavl pa kwa je blo? kej kazni? jas sem zadnič dobil 40e. zaradi dokumentov ninjaxx 1
sewwieq Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 ena naumesna ampak men se je s tole yamahco fenomenalno vozit je pa res da sm počena na motorje šele prbližn en let, tko da še naberam use informacje in se "izobražujem" o vsm tem xD Ervin93, Hamilton, Izprijenec in 2 others 3 2
Pupi13 Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 ena naumesna ampak men se je s tole yamahco fenomenalno vozit je pa res da sm počena na motorje šele prbližn en let, tko da še naberam use informacje in se "izobražujem" o vsm tem xD za izkušne naberat je lušna zelo za kej več ji pa še moči manka na žalost je še zmer sam 125 macak333 in ninjaxx 1 1
kewo Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 ena naumesna ampak men se je s tole yamahco fenomenalno vozit je pa res da sm počena na motorje šele prbližn en let, tko da še naberam use informacje in se "izobražujem" o vsm tem xD lepo da priznaš, tut men je bla čist všeč, ko sm jo mev je pa motor, s katerim se lahk naučiš vse za vnaprej .) macak333 in ninjaxx 1 1
sewwieq Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 pupi13 in kewo hvalaa bi se kr strinjala..sicer kdaj bom js začela vozit je reeees veliko uprašanje ampak upam da nbo tok zloo douh trajal.. men je tole za začetek res supr pa še taka lepasta je Ervin93 in ninjaxx 1 1
Ervin93 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 pupi13 in kewo hvalaa bi se kr strinjala..sicer kdaj bom js začela vozit je reeees veliko uprašanje ampak upam da nbo tok zloo douh trajal.. men je tole za začetek res supr pa še taka lepasta je je mogoče tvoja rdeča z leotom?
Guest anzeee93 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 je mogoče tvoja rdeča z leotom? brzi a bos ti to kej prodaju hmal? nekje sm zasledu ksne pou leta nazaj da bos prodaju letos =)
Ervin93 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 brzi a bos ti to kej prodaju hmal? nekje sm zasledu ksne pou leta nazaj da bos prodaju letos =) prot koncu sezone. Tm september nekje
sewwieq Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 je mogoče tvoja rdeča z leotom? kaj kaj kaj??? xD ninjaxx in Ervin93 1 1
Ervin93 Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 kaj kaj kaj??? xD će maš rdečo yzf z leovinceom. Bo vredu prevod?
sewwieq Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 će maš rdečo yzf z leovinceom. Bo vredu prevod? ja sej to sm dojela drgač.. ampak.. mogoče sm js mal premal poudarla.. napisala sm, da uprašanje je, kdaj bom js vozila.. kar pomen, da js NE vozm in vrjetn nimam motorja xD s tako yamahco se vozm s frendom sam je pa tista črne farbe ninjaxx in Ervin93 1 1
Ervin93 Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 ja sej to sm dojela drgač.. ampak.. mogoče sm js mal premal poudarla.. napisala sm, da uprašanje je, kdaj bom js vozila.. kar pomen, da js NE vozm in vrjetn nimam motorja xD s tako yamahco se vozm s frendom sam je pa tista črne farbe aha. Sm mal narobe sklepu.
obifix Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 počitnce so tu! vreme je idealno za vožnje. tko da bi blo dobr če bi se nas nekej zbral im bi se šli mal po pisti zapelat... Raceland ali pa novi marof....dober bi blo že prihodnji teden..cena med 25-27evri, če se ne motim. da se mal sprostimo in naužijemo adrenalina.
jan998 Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 2 dni nazaj sm motor uprau z vodo pa je pol normaln zalaufu. K sm ga pa dons hotu zalaufat se je sam štartr slišal motor pa ni dau nč od sebe, probu sm tu na porivaje zalaufat pa nč. Motor je 2008 in sam 3800 km, olje pa oljni filter sta bla zamenjana marca. hvala za odgovore Kvasko, Gasperr, hajoktejn in 4 others 3 4
Ervin93 Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 2 dni nazaj sm motor uprau z vodo pa je pol normaln zalaufu. K sm ga pa dons hotu zalaufat se je sam štartr slišal motor pa ni dau nč od sebe, probu sm tu na porivaje zalaufat pa nč. Motor je 2008 in sam 3800 km, olje pa oljni filter sta bla zamenjana marca. hvala za odgovore si pral z vapom? jst sm ga enkrat tko pral in mi pol nasledn dan ni vžgal. Na porivanje tud ni hotu takoj. Ampak pol ko sm še enkrat probu je vžgal. Poglej svečko aja pa čist tk eno neumesno vprašanje. Kako ti rata narest sam 3800km v treh letih? special749, hajoktejn in Gasperr 3
pevecm Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 si pral z vapom? jst sm ga enkrat tko pral in mi pol nasledn dan ni vžgal. Na porivanje tud ni hotu takoj. Ampak pol ko sm še enkrat probu je vžgal. Poglej svečko aja pa čist tk eno neumesno vprašanje. Kako ti rata narest sam 3800km v treh letih? Najbrž ima za po kruh do trgovine, potem pa prec domov. :D mixxx, special749 in Gasperr 1 2
ironbeeper Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 (popravljeno) verjetno ti je voda prišla v svečko tak, da sam spihi s kompresorjem Popravljeno Junij 28, 2011. Popravil ironbeeper special749 1
jan998 Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 verjetno ti je voda prišla v svečko tak, da sam spihi s kompresorjem lej jst sm kupu ta morot letos marca od tipa k je z njim naredu 800km zato ker ni nikol naredu izpita... drgač sm ga pa prau iz navadnn cevjo za vrt zalivat bl od daleč. svečka je kull mi je dal pa na servisu idejo da nej razdrem celotni bencinsko pumpo pa spiham use vn.. ironbeeper, Ervin93, special749 in 2 others 2 3
znj Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 (popravljeno) Moderatorja prosim da pobriše to temo saj bi lahko vprašal tukaj: http://www.motosvet.com/tabla/topic/24347-yamaha-yzf-r125/page__st__5160 Vse druge člane motosveta pa prosim, da nehaj hraniti trolle s tem, da jim resno odgovarjajo na vprašanja saj s tem podžigate odpiranje novih tem, ki smetijo motosvet. Če se bo to nadaljevalo bo forum zgledal nekako takole: Rabim pomoč? Pomoč, motor je ugasnil!!!!!!!!!!!!111111111 Omg, ne znam vžgati motorja, help pls!!!111 itd... Popravljeno Junij 29, 2011. Popravil znj Izprijenec, ninjaxx, special749 in 7 others 3 7
klemen125r Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 Pozdravljeni! Prejšno sezono sem kupil novo yamaho yzf 125r predvsem zaradi izgleda ... najprej mi je moč motorja zadostovala, začetek te sezone pa se mi je pojavila želja po več moči... prosil bi vas za nasvete kako pridobiti čimveč moči na ispraven način ...in zanima me kakšna bi bila končna hitrost motorja z vsemi dodatki... vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore! POZZ. klemen juree, Ervin93, special749 in 2 others 1 4
juree Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 pozabi..prej boš pozabil, bolje bo Enostavno vse skupaj predrago pride za minimalne spremembe Roky994 in ninjaxx 2
Guest anzeee93 Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 usaj 1000 + bi mogu ulozit da bi mal bolje šlo, najbols je da prodas našparaš še 1000 in kupis ninjo 250...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se