Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj ima kdo od vas tukaj doma revijo motosi junij 2008. Lepo prosm če se komu da pa skenira in tuki prilepi test yamahe yzf r 125 ker ne bi rad kupoval cele revije sam za en test :D .

Objavljeno
Kaj ima kdo od vas tukaj doma revijo motosi junij 2008. Lepo prosm če se komu da pa skenira in tuki prilepi test yamahe yzf r 125 ker ne bi rad kupoval cele revije sam za en test :D .

Prelistas u trgovini? :closedeyes:

Objavljeno

Koliko sem jaz gledal izide ta številka 30 junija če se ne motim?

Objavljeno

No pol pa pocakas do 20 junija in prelistas ko pride. Ce pa grejo stare 20 s polic pa pohiti v najblizji merkator :whistle:

Objavljeno

Ja 30 junija izide že nova številka za julij tak da bom kr pohitel v najbližji merkator :D

Objavljeno
Ja 30 junija izide že nova številka za julij tak da bom kr pohitel v najbližji merkator :D

Poglej na njihovo stran piše da izide članek o yamahi yzf r125 30 junija torej je julijska izdaja.

Objavljeno

Mogoče so se zmotli ker na bencinski črpalki sm že vidu to izdajo ko je yamaha not

Objavljeno

Ok ni treba več skenirat. Sm že prečitu :D

Objavljeno

lahk še vseen za ostale ko ne bojo kupl.. :whistle:

Objavljeno

danes sem spet klical v trgovino in so rekli, da ne vejo točnega datuma..vsak dan čakajo da pridejo..:s

lp

Objavljeno
danes sem spet klical v trgovino in so rekli, da ne vejo točnega datuma..vsak dan čakajo da pridejo..:s

lp

pa boš tud še kšno leto klicu... :winkiss:

Objavljeno

jst nevem zakaj jih kksn merkator ne kup pa jih prodaja k francoske :D

tko se moja babi- jst bi tut enga :D

Objavljeno

saj če ga v kratkem ne dobim grem po nekaj drugega...dovolj imam čakanja v prazno..lp

Objavljeno

Jst sm se pa dans tak fajn vozu cel dan :whistle: Drgač je pa super

Objavljeno

Js sm pa dans pregledo spar, merkator, tuš pa nikjer nism najdo te revije. Preklet Dravograd spufan :D

Objavljeno

zmahn, a zj si pa že cel car ko si jo dobil al kaj? Vrjetno niso v prazno obljubljali in sem zabrezveze plačal 200€ za rezervacijo...Na predračunu mi piše dobava, junij 2008...

Pa ne se delat hudga ko jo že maš in govort drugim da jo bodo drug let dobil :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
Js sm pa dans pregledo spar, merkator, tuš pa nikjer nism najdo te revije. Preklet Dravograd spufan :D

Idi pogledat na kakšno bencinsko črpalko tam jih ziher še majo kaj

Objavljeno

Dejstvo je da nategujejo :winkiss: Ce bi biu dobavni rok do junija in bi placal aro in ga nebi dubil bi se šel pogovorit s šefom da mi ga dajo cenej ker se niso drzali roka. :worship:

Objavljeno

ma ja, to se jaz ze cel cas sprasujem, kaj se kr vstrajate ce vidite, da vas konkretno nategujejo. in tako kot je rekel -base-, ze zdavnaj bi zahteval dodatne popuste, morda ne na motor (ker to tezko dajo), ampak potem bolj konkretne morda na opremo ali kaj podobnega, sploh ce je res bilo obljubljeno DO junija in placana tudi ara...

Drgac pa, v teh cajtih se itak ze vsi tozijo, pa reci, da ker nimas motorja, si postal psihicno moten in zahtevaj odskodnino :D :D :D

Objavljeno
ma ja, to se jaz ze cel cas sprasujem, kaj se kr vstrajate ce vidite, da vas konkretno nategujejo. in tako kot je rekel -base-, ze zdavnaj bi zahteval dodatne popuste, morda ne na motor (ker to tezko dajo), ampak potem bolj konkretne morda na opremo ali kaj podobnega, sploh ce je res bilo obljubljeno DO junija in placana tudi ara...

Drgac pa, v teh cajtih se itak ze vsi tozijo, pa reci, da ker nimas motorja, si postal psihicno moten in zahtevaj odskodnino :D :D :D

Mogoce bi celo dobil tozbo. Najbol prf... so americani zenska je po tleh polila kavo in nato ji je na njeni kavi zdrsnilo in padla in je tozila podjetje da ni dovol hitro pocistilo kave :headbang: :headbang: :headbang: Res zahtevajte popuste ali pojdite drugam po motor :winkiss:

Objavljeno

Dobavni rok je junij 2008. Ne DO...Tako pri meni piše :) 1.7 pa kličem v labo :D

Objavljeno
Dobavni rok je junij 2008. Ne DO...Tako pri meni piše :) 1.7 pa kličem v labo :D

minuto čez polnoč :naughty:

Objavljeno

Kličš šefa alo smo julija kaj je zdej to motorja ni :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
Klicu v labo...Šekr nimajo podatka :headbang:

itak noben podatk ni dobr dokler mu motor ne stoji v trgovin... ker se niti on ne more zanašat na to kar mu drugi rečejo ker je v tem primeru na istem ko ti...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!