cesko Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Kaj ima kdo od vas tukaj doma revijo motosi junij 2008. Lepo prosm če se komu da pa skenira in tuki prilepi test yamahe yzf r 125 ker ne bi rad kupoval cele revije sam za en test :D .
-baSe- Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Kaj ima kdo od vas tukaj doma revijo motosi junij 2008. Lepo prosm če se komu da pa skenira in tuki prilepi test yamahe yzf r 125 ker ne bi rad kupoval cele revije sam za en test :D . Prelistas u trgovini? :closedeyes:
Jasmin125 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Kaj ima kdo od vas tukaj doma revijo motosi junij 2008. Lepo prosm če se komu da pa skenira in tuki prilepi test yamahe yzf r 125 ker ne bi rad kupoval cele revije sam za en test :D . Koliko sem jaz gledal izide ta številka 30 junija če se ne motim?
-baSe- Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 No pol pa pocakas do 20 junija in prelistas ko pride. Ce pa grejo stare 20 s polic pa pohiti v najblizji merkator :whistle:
cesko Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ja 30 junija izide že nova številka za julij tak da bom kr pohitel v najbližji merkator :D
Jasmin125 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ja 30 junija izide že nova številka za julij tak da bom kr pohitel v najbližji merkator :D Poglej na njihovo stran piše da izide članek o yamahi yzf r125 30 junija torej je julijska izdaja.
cesko Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Mogoče so se zmotli ker na bencinski črpalki sm že vidu to izdajo ko je yamaha not
cesko Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ok ni treba več skenirat. Sm že prečitu :D
tomazin Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ok ni treba več skenirat. Sm že prečitu :D lahk še vseen za ostale ko ne bojo kupl.. :whistle:
maki99 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 danes sem spet klical v trgovino in so rekli, da ne vejo točnega datuma..vsak dan čakajo da pridejo..:s lp
zmahn Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 danes sem spet klical v trgovino in so rekli, da ne vejo točnega datuma..vsak dan čakajo da pridejo..:slp pa boš tud še kšno leto klicu... :winkiss:
FlamE#7 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 jst nevem zakaj jih kksn merkator ne kup pa jih prodaja k francoske :D tko se moja babi- jst bi tut enga :D
maki99 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 saj če ga v kratkem ne dobim grem po nekaj drugega...dovolj imam čakanja v prazno..lp
biker666999 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Jst sm se pa dans tak fajn vozu cel dan :whistle: Drgač je pa super
Jasmin125 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ok ni treba več skenirat. Sm že prečitu :D Js sm pa dans pregledo spar, merkator, tuš pa nikjer nism najdo te revije. Preklet Dravograd spufan :D
juree Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 zmahn, a zj si pa že cel car ko si jo dobil al kaj? Vrjetno niso v prazno obljubljali in sem zabrezveze plačal 200€ za rezervacijo...Na predračunu mi piše dobava, junij 2008... Pa ne se delat hudga ko jo že maš in govort drugim da jo bodo drug let dobil :winkiss: :winkiss: :winkiss:
cesko Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Js sm pa dans pregledo spar, merkator, tuš pa nikjer nism najdo te revije. Preklet Dravograd spufan :D Idi pogledat na kakšno bencinsko črpalko tam jih ziher še majo kaj
-baSe- Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Dejstvo je da nategujejo :winkiss: Ce bi biu dobavni rok do junija in bi placal aro in ga nebi dubil bi se šel pogovorit s šefom da mi ga dajo cenej ker se niso drzali roka. :worship:
Gixxer Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ma ja, to se jaz ze cel cas sprasujem, kaj se kr vstrajate ce vidite, da vas konkretno nategujejo. in tako kot je rekel -base-, ze zdavnaj bi zahteval dodatne popuste, morda ne na motor (ker to tezko dajo), ampak potem bolj konkretne morda na opremo ali kaj podobnega, sploh ce je res bilo obljubljeno DO junija in placana tudi ara... Drgac pa, v teh cajtih se itak ze vsi tozijo, pa reci, da ker nimas motorja, si postal psihicno moten in zahtevaj odskodnino :D :D :D
-baSe- Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 ma ja, to se jaz ze cel cas sprasujem, kaj se kr vstrajate ce vidite, da vas konkretno nategujejo. in tako kot je rekel -base-, ze zdavnaj bi zahteval dodatne popuste, morda ne na motor (ker to tezko dajo), ampak potem bolj konkretne morda na opremo ali kaj podobnega, sploh ce je res bilo obljubljeno DO junija in placana tudi ara...Drgac pa, v teh cajtih se itak ze vsi tozijo, pa reci, da ker nimas motorja, si postal psihicno moten in zahtevaj odskodnino :D :D :D Mogoce bi celo dobil tozbo. Najbol prf... so americani zenska je po tleh polila kavo in nato ji je na njeni kavi zdrsnilo in padla in je tozila podjetje da ni dovol hitro pocistilo kave :headbang: :headbang: :headbang: Res zahtevajte popuste ali pojdite drugam po motor :winkiss:
juree Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Dobavni rok je junij 2008. Ne DO...Tako pri meni piše :) 1.7 pa kličem v labo :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Dobavni rok je junij 2008. Ne DO...Tako pri meni piše :) 1.7 pa kličem v labo :D minuto čez polnoč :naughty:
-baSe- Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Kličš šefa alo smo julija kaj je zdej to motorja ni :whistle: :whistle: :whistle:
juree Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Klicu v labo...Šekr nimajo podatka :headbang:
Jerry_exc Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Klicu v labo...Šekr nimajo podatka :headbang: itak noben podatk ni dobr dokler mu motor ne stoji v trgovin... ker se niti on ne more zanašat na to kar mu drugi rečejo ker je v tem primeru na istem ko ti...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se