Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Poglej, jz sm tkole narocu...Poklicu, a mate ta motor...ja mamo, kaksne barve, belo rdeč....super, kako lahko to rezveriram...Mi pošljemo predračun, plačate aro...Ko dobimo motor vas pokličemo...Ok povem podatke, dobim predračun, plačam 200€ aro...Gor je rok dobave junij 2008....Motor "naročen". O teh obrestih pa nisem nič slišal...

Objavljeno

so zamudne bresti oz. če naročila do tistega datuma ne morejo izpolniti, se ti ob tvojem preklicu pogodbe vrne 2 kratni znesek are, če pa ostaneš pri pogodbi se štejejo zamudne obresti

Objavljeno

jaz še je vedno nisem dobil...pa mi je delta team obljubil, da dobim do konca šole...

jutri jih pokličem pa bomo vidli kaj bodo rekli...lp

Objavljeno

zanima me za tole yamaha r125 k je 4t a pol bi zdržala npr do hrvaske pa tko pač dalše fure da mi se nau pregrevala npr da jo teram tm ene 130 kor je pac koncna.

al pa super moto(npr. kaksn tomosov SM) k mi je bosli zvok pa lepsi so mi pa cenej so sm nevem lih kok so za na dalse fure a bi mi zdrzal,

Objavljeno
zanima me za tole yamaha r125 k je 4t a pol bi zdržala npr do hrvaske pa tko pač dalše fure da mi se nau pregrevala npr da jo teram tm ene 130 kor je pac koncna.

al pa super moto(npr. kaksn tomosov SM) k mi je bosli zvok pa lepsi so mi pa cenej so sm nevem lih kok so za na dalse fure a bi mi zdrzal,

130 ti noben od teh motorjov ne bo šov... tko da ne računat da se boš kej dost hitrej k 100km/h pelov dol... drgač tud z 2T ni problem na morje it...

Objavljeno (popravljeno)

opa :D

Popravljeno . Popravil Jerry_exc
Objavljeno

Vozim 125ccm 4T (MZ RT 125), ki ima vodno hlajenje in polnih 15KM, tako kot R125. 130km/h je res KONČNA hitrost, kar pa ne pomeni, da jo boš dosegel kjerkoli. Računaj na to, da se boš peljal 100-110km/h po naših cestah izven naselja, če boš seveda zadevo gnal v rdeče polje. Če je ne boš, se boš pač vozil 90km/h. Če rad potuješ, DEFINITIVNO vzemi 4T (na 2T kar pozabi... si sploh ne predstavljam kaj bi jaz delal z 2T).

Upam si reči, da sem prepotoval celo Slovenijo (okej, razen prekmurja). Prepotoval sem seveda tudi celo Istro in približno polovico Jadranske magistrale (do Zadra). Ravno danes sem z MZjem naredil 670km. Poglej moje poste v temo Vtisi iz dnevnih voženj 2008 in Vtisi iz dnevnih voženj 2007, da boš videl kam vse se da priti s 125ccm. Letos poleti načrtujem tudi pot v Dolomite, narejenih imam pa (letos) 9500km.

Kakorkoli že, daljše fure z R125 niso nemogoče in se jih da BP speljati.

Objavljeno
Vozim 125ccm 4T (MZ RT 125), ki ima vodno hlajenje in polnih 15KM, tako kot R125. 130km/h je res KONČNA hitrost, kar pa ne pomeni, da jo boš dosegel kjerkoli. Računaj na to, da se boš peljal 100-110km/h po naših cestah izven naselja, če boš seveda zadevo gnal v rdeče polje. Če je ne boš, se boš pač vozil 90km/h. Če rad potuješ, DEFINITIVNO vzemi 4T (na 2T kar pozabi... si sploh ne predstavljam kaj bi jaz delal z 2T).

Upam si reči, da sem prepotoval celo Slovenijo (okej, razen prekmurja). Prepotoval sem seveda tudi celo Istro in približno polovico Jadranske magistrale (do Zadra). Ravno danes sem z MZjem naredil 670km. Poglej moje poste v temo Vtisi iz dnevnih voženj 2008 in Vtisi iz dnevnih voženj 2007, da boš videl kam vse se da priti s 125ccm. Letos poleti načrtujem tudi pot v Dolomite, narejenih imam pa (letos) 9500km.

Kakorkoli že, daljše fure z R125 niso nemogoče in se jih da BP speljati.

jest pa lahko rečem da ne vidim razloga zakaj se ljudje tok branjo 2T in pravjo da se s tem ne da potovat... jest sm z 2T prevozu še velik več... poleg cele slovenije istre in do zadra je šlo še naprej do dubrovnika čez pov italije na korziko po dolgem in počez... samo po korzik je blo 1000km narjenih... brez vsakršne težave... avtocesta 120 brez rdečga polja in brez pregrevanja...

Objavljeno
jest pa lahko rečem da ne vidim razloga zakaj se ljudje tok branjo 2T in pravjo da se s tem ne da potovat... jest sm z 2T prevozu še velik več... poleg cele slovenije istre in do zadra je šlo še naprej do dubrovnika čez pov italije na korziko po dolgem in počez... samo po korzik je blo 1000km narjenih... brez vsakršne težave... avtocesta 120 brez rdečga polja in brez pregrevanja...

Kwa si pa mel ti prej zaen motor?

Objavljeno
Kwa si pa mel ti prej zaen motor?

DT125... zakon zadeva ;) sam skoda takrt se se ni dobil supermoto... predelava je bla pa predraga za 16letnika k je ze tko vs dnar dav za motor pa opremo ;)

Objavljeno

eh ce isces kompromise tak al tak nisi za SS 2t racing mašine :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

Trije dejavniki, ki so zelo pomembni pri motorjih za potovalne namene:

1. Poraba bencina

2. Poraba olja

3. Obraba delov

Jaz imam večino časa odprt gas do konca, pa mi ponavadi spije 3,3l/100km. Olja pokurim približno 6dcl v 8000km. Obročkov in bata mi ni potrebno menjati, kot je to redna praksa pri 2T.

Zaradi teh razlogov jaz priporočam 4T.

Popravljeno . Popravil Igorr
Objavljeno

če vse to naračunaš te pride vožna z 2T motojam (računan na DT) 2.9€/100km več kukr 4T (mz)... maš pa velik večjo moč pa ti ni treba met skos gas do konca obrnen. pospeški so pa sploh neprimerljivi... men se zdi kr vredu 2,9€ za 10KM več ;)

Objavljeno

lej mene se neki zanima sej jz bi si ful kupu kaksnga 2T (yamha TZR al pa honda NSR) sta mi se najbolj tko k aprilije pa cagive so že prevelik strosek sm k se bojim da mi naju zaribal to na dalsih furah,k pol mam pa spet stroske.

Objavljeno
zato k so to pač že staresji motorji letnik 1998 pa 1999 pa se pol bojim mau.

2% tts-a mešej v kestl h bencinu pa pumpco odklop za ole

pa se nimaš kej bat ker nima kej ribnt

pa ni važn ker letnk je motor!

Objavljeno

aha ok hvala ti, ej a ker pa mislš da gre hitrej brez blokad (pa ker se mn pregreva -al se sploh ne pregrevata).

Objavljeno

ma dejte no.. to je tema o yamahi 125r ne pa o nakupu motorja :topic:

Objavljeno

dobr dej sm še tist mi odgovr pa nam več težiu k to me se zanima ful

sry vem da sm zaviu mal z teme sm k me lih zanima.

Objavljeno
aha ok hvala ti, ej a ker pa mislš da gre hitrej brez blokad (pa ker se mn pregreva -al se sploh ne pregrevata).

am pregrevat se motor ne sme če ga tišiš...če ne je termostat zablokeran in ne odpre pretoka vode

razn men se je enkat zgodl k sm šu po enih rovtah res u breg gor s cagivo supercity pa sva bla na motorju dva (js 80kg pa un 95 kg) u prvi...in je bla taka sfukana cesta makadamska d je šlo zlo počas gor u klanc in je voda pršla tm okol 100 stopinj

drgač pa k se sam furam ni važn kok jo žgem ma skoz od 60 do 70 stopinj voda

drgač pa boli me k... kera bl leti kr je to +/-15 kmh in ne mislm predelovt nobebe 125ke ( razn d blokade vn uzamš) ker se za 15kmh hitrej ne splača...rajš si pol močnejši motor omisl

tm ukol 150 če gre 125ka cestna pa si loh zadovoln

ma dejte no.. to je tema o yamahi 125r ne pa o nakupu motorja :topic:

tišina ti...tomos :headbang:

Objavljeno
tišina ti...tomos :headbang:

tišina ti dirkač :slap: :lol1:

Objavljeno
uu sray sploh nism vidu da mi je napisan odg.

ni problema

namest d bi zmetou za predelavo keš rajš dj mau več za gume pa bo saj ornk letel čez ovinke (tko k jest :D )

Objavljeno

Jst sm tišču mojga viragota na češko...Pri Villachu sm z dratom zapel gas...Pri Brnu sm ga pa odvezu,pa ni nč crknu :P

Objavljeno
če vse to naračunaš te pride vožna z 2T motojam (računan na DT) 2.9€/100km več kukr 4T (mz)... maš pa velik večjo moč pa ti ni treba met skos gas do konca obrnen. pospeški so pa sploh neprimerljivi... men se zdi kr vredu 2,9€ za 10KM več ;)

To je računano z oljem vred? Če računamo torej, da je DT za 2,9EUR dražji v 9000km: 2,9EUR*90=261EUR

Pozabil si še stroške vzdrževanja, ki niso ravno majhni.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!