Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

To nevem če glih drži. Jst jo mam 2 mesca pa se je še nism naveliču. :OK:

Objavljeno
To nevem če glih drži. Jst jo mam 2 mesca pa se je še nism naveliču. :OK:

:lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Ka se pa ti smejiš ? :topic:

Popravljeno . Popravil biker666999
Objavljeno

ka se smejiš ti ko maš motor sam za gledat :D

Objavljeno

valda d si jo rezerviru č so jo pa tastari odkešeral...

za moje pojme je škoda dnara novo 125ko kupovt ker jo nimaš več ko dve al pa tri leta...tok pa usaka rablena zdrži enga začetniškega mulca

Objavljeno
valda d si jo rezerviru č so jo pa tastari odkešeral...

za moje pojme je škoda dnara novo 125ko kupovt ker jo nimaš več ko dve al pa tri leta...tok pa usaka rablena zdrži enga začetniškega mulca

a spet nabijas? :D

ce ma folk denarja mu je vsekakor boljse novo kupit kot rabljeno. Kot prvo ves na cem si in kot drugo boljse se pocutis :)

Objavljeno

kot tretje rablenih yzf 125r ni ;)

Objavljeno

ej bajker666999 kako ti je kej usec ta yamahca k si jo kupu a dobr laufa. Kako kej z pospeski pa ce se lepo pelje cez ovinke pa tko.

Objavljeno

@johndir

pakaj pol?

Furej svoj motor, delaj kar hočeš, in ne pametuj meni ok?

Objavljeno
ej bajker666999 kako ti je kej usec ta yamahca k si jo kupu a dobr laufa. Kako kej z pospeski pa ce se lepo pelje cez ovinke pa tko.

Ja dobr laufa. Za začetnika je super. Pospeški so pa slabi. Čez ovinke gre pa dobr. Do kolena še glih nism priso.

Objavljeno
če vse to naračunaš te pride vožna z 2T motojam (računan na DT) 2.9€/100km več kukr 4T (mz)... maš pa velik večjo moč pa ti ni treba met skos gas do konca obrnen. pospeški so pa sploh neprimerljivi... men se zdi kr vredu 2,9€ za 10KM več ;)

LoL......2.9€ na 100km :) Moj prjatu ima DT 125..........odprto...pa pravi da porabi skor cel tank (10L) na 100km.

Objavljeno

Kaj je že kdo ven pobral ono sranje not v izpuhu ki naj bi malo zadušilo to yamaho. Kak se to obnese pol ko to vn dobiš. Al pa če je že kdo mogoče menjal izpuh? Ker men se zdi da ma original res grozno slab zvok.

Objavljeno

sej je napisov da stane 2.9€ VEČ kot pri 4T, tko da je pol use skup ene 7-8€/100km

Sam tvoj prjatu more pol tud tisto DTjko skoz do konca tišat da mu tolk kur. Men kur 10-11l/100km če se po gmajn vozm, po cest je pa čist normalno 5,5-6,5l/100km

Objavljeno
Ka se pa ti smejiš ? :topic:

smešni izjavi, da jo imaš ŽE 2meseca pa se je nisi naveliču...

še navadu se je nisi, kok bi se jo lahk že naveliču..pa sej ni važn :topic:

Objavljeno
@johndir

pakaj pol?

Furej svoj motor, delaj kar hočeš, in ne pametuj meni ok?

ne ni okej. škoda dnarja za take jetra če ga pa teb ni jo pa kr kup...itk jo nouš sam plaču :nono:

Objavljeno (popravljeno)
sej je napisov da stane 2.9€ VEČ kot pri 4T, tko da je pol use skup ene 7-8€/100km

Sam tvoj prjatu more pol tud tisto DTjko skoz do konca tišat da mu tolk kur. Men kur 10-11l/100km če se po gmajn vozm, po cest je pa čist normalno 5,5-6,5l/100km

ja sej tko če jo do konca tera:) drugač manj pokuri....sam ko sta prej onadva govorila o dalših turah in če peleješ skoz vsaj 120 po avtocest.....je do "do konca". Moja Honda kuri 3L na 100km....če jo do konca teram :)

Aja.....BloodyShadow tle drugac......pisem z racunalnika od punce :)

Popravljeno . Popravil TeJa
Objavljeno

tud jaz še vedno čakam na yamahco....rekli so da jo verjetno naslednji teden dobim...upam da res...dlje pa ne bom čakal...lp

Objavljeno

jonhdir :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

maki kje si naroču?

Objavljeno

super si naredu :)

pohvale :worship:

Objavljeno
tko jst sm naredu

U lepo to. Kaj lahko prosim slikaš čisto od blizu da vidim kak si to skup naredu da nardim neki podobnga :D

Objavljeno

lepo lepo... :worship:

Objavljeno

Sam bi lahko dal brez okvirja za tablco.

Objavljeno
Sam bi lahko dal brez okvirja za tablco.

tablce nesmes vrtat

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!