juree Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 ma piz.a enga avspuha ne znaš našraufat k maš res par šraufov. Sej ne da bi zdj motor mogu kej šraufat al pa newem kaj sam dej no avspuh je pa res najlažji zamenat. Jst sm akrapota na svojo prdulco nataknu u 10 minutah. Mahankar ti bo pa 20€ zaračunu a ni brez veze.... no edin če maš keš pol se pa lahko afnaš Glej, problem je...ker bo to moj prvi motor...Dejansko sem na motorju prevozil maximum 3km + sedaj to kar vozim v avtošoli. V življenju nisem bil zraven nekoga ki je šraufal motor, kaj šele da bi jaz kaj na tem počel. Enostavno bom dobu motor, in to je to...Malo strpnosti prosim :whistle: :unsure: :winkiss: :rolleyes: :)
oranzni Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 glede šraufanja je tak. jas sem pač tudi svoj motor kot prvo šraufal. na listi si napiši od ki si vzel šraufe pa jih gor zdevaj za vsako plasitko posebaj pa malo opazuješ pa malo potipaš pa probavaš. če pa praveč zajebeš pa v šajtergo pa na servis tam bojo pubeci že znali
Jasmin125 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 glede šraufanja je tak. jas sem pač tudi svoj motor kot prvo šraufal. na listi si napiši od ki si vzel šraufe pa jih gor zdevaj za vsako plasitko posebaj pa malo opazuješ pa malo potipaš pa probavaš. če pa praveč zajebeš pa v šajtergo pa na servis tam bojo pubeci že znali Čeprav mislim da ni potrebno dobit kake plastike dov da bi namontiral ta izpuh.
kukec1 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) upam da se šališ... kako boš pa drugače krivino do celindra spravil?? @shaggyxd, nič ne čakaj na 1000km, kr zdaj ga naroči, ker mislim da neboš dobil takega izpuha v 3 dneh... Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil kukec1
Prevtzer Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Glej, problem je...ker bo to moj prvi motor...Dejansko sem na motorju prevozil maximum 3km + sedaj to kar vozim v avtošoli. V življenju nisem bil zraven nekoga ki je šraufal motor, kaj šele da bi jaz kaj na tem počel. Enostavno bom dobu motor, in to je to...Malo strpnosti prosim :whistle: :unsure: :winkiss: :rolleyes: :) Jest preden sm meu CH nism niti sedeu na motorju :winkiss: . Lahko ti je rečt: Ne znam. Ampak še laži je da pogledaš kje in kako se ga dol uzame, mal logike (al pa še to ne)
Stafuc Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Jest preden sm meu CH nism niti sedeu na motorju :winkiss: . Lahko ti je rečt: Ne znam. Ampak še laži je da pogledaš kje in kako se ga dol uzame, mal logike (al pa še to ne) A zdej pa kao sediš? Lp jure
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 tud jaz še vedno čakam...motorja ni od nikoder....baje da so na poti v slovenijo... :headbang: K jih mogoč s traktorjem pelajo da jih ni tko dolg?
alenn46 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 pomoje jih niti z traktorji ne pelejo... :glare:
Jasmin125 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Mah to so samo izgovori... meni so že pred tremi tedni rekli da so na poti...
maki99 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 tud men so že večkrat rekli da so na poti pa niso bili... :worship:
Kvasko Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Glej, problem je...ker bo to moj prvi motor...Dejansko sem na motorju prevozil maximum 3km + sedaj to kar vozim v avtošoli. V življenju nisem bil zraven nekoga ki je šraufal motor, kaj šele da bi jaz kaj na tem počel. Enostavno bom dobu motor, in to je to...Malo strpnosti prosim :whistle: :unsure: :winkiss: :rolleyes: :) Lej tut jst nism meu motorja prej pa sm komot avspuh sam gor dau. Valda se morš tut mal učit na tem področju sploh pa pri menjavi avspuha nimaš več kot 5 šraufov. A ga boš tut na servis pelu ko boš hotu met mal višji štantgas al pa ko bo treba gume napumpat?? Če te pa to ne zanima pač šraufanje na sploh pa da nimaš grifa u teh stvareh pol pa res bol da na mir pustiš. Lp, Miha
maki99 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 a ima mogoče kdo kaj novih informacij o teh motorjih??? kdaj "pridejo"? lp
tomazin Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 a ima mogoče kdo kaj novih informacij o teh motorjih???kdaj "pridejo"? lp nikoli :P matr sam to vas pa že fajn nategujejo, ko vedn rečejo da bo nasledn tedn ziher :slap: js bi že znoru če bi tak doug čaku :D
maki99 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 saj...že dolgo nam obljubljajo motorje...:s nevem če jih kdaj dobimo... :headbang: upam da bo sedaj počasi...mislim da bi sedaj morali priti...junijska pošiljka baje pride sedaj..lp
AKG Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 saj...že dolgo nam obljubljajo motorje...:s nevem če jih kdaj dobimo... :headbang: upam da bo sedaj počasi...mislim da bi sedaj morali priti...junijska pošiljka baje pride sedaj..lp Junijska pošilka hodi že dolg dolg :D
tomazin Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Junijska pošilka hodi že dolg dolg :D mogoč bo pa pršla junija drugo leto :P
maki99 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 tudi to je mogoče... lahko bo pa res drugo leto...samo potem bi imel raje YZFR250
AKG Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 mogoč bo pa pršla junija drugo leto :P Ni 2x za rečt ne :D
maki99 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 meni so prejšnji teden rekli da bi naj danes dobil motor...moram poklicat pa vprašat kaj je sedaj z motorji...lp
Stafuc Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 meni so prejšnji teden rekli da bi naj danes dobil motor...moram poklicat pa vprašat kaj je sedaj z motorji...lp raje kliči kot da tu sprašuješ :)
maki99 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 ravno sem poklical in so rekli da motorjev še ni...rekli so da nekje razlagajo pošiljke...baje da bi mogo v ponedeljek dobit..lp
tomazin Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Ja, v soboto res bolj težko.. :winkiss: //NejcZ
podgurc15 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 hehe kako vas nategujejo jst sm vprašal tam prodajalca če bodo še kej mel te motorje pa mi je reku da to leto nč več ... :whistle:
alenn46 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 tisti, ki so dal avanse bodo motorje dobil, sigurno. sicer je res, da jih naročiti več nemoreš, so že vsi rezervirani, kolko jih ima namen prit v slo. tak da upam, da jih čimprej dobite, ker je sezona že krepko na vrhuncu.lp alen
maki99 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 motorjev ni možno več naročit za letošnje leto... rekli pa so da tisti ki jih imamo naročene da jih dobimo...samo še ne vejo točnega datuma....jaz mislim da sedaj počasi bodo motorji...vsaj upam... baje da v ponedeljek....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se